Gundersen har bankeren


Geir Vegard Gundersen, og Kappa Alpha, er dagens tyngste V5-favoritt. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Geir Vegard Gundersen, og Kappa Alpha, er dagens tyngste V5-favoritt. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Det ble en gedigen opptur for tolv av våre siste info bonger på Bjerke onsdag! Torsdag jakter vi en ny herlig opptur fra samme bane!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Eskilstuna:
Björn Goop fester grepet om championatet
V65 Klosterskogen: To herlige bankere i V65-spillet
Oddstips 1: Lazio-sjefen bør frykte for jobben

En herlig torsdag venter for vi som elsker å spille på hester! Moroa starter opp allerede kl.12.20 med lunsj fra Eskilstuna. Deretter venter Bjerke sin lunsj kl.13.40. Om kvelden blir det V65 på Klosterskogen, før det hele avrundes med et V64-spill på Åby.

Bjerkefest for tolv siste info (lagnavn Leirvågs V76sisteinfo) bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette (12 stk) hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk ut følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag og kunne by blant annet by på følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi støtter oss til GV Gundersen, og 7 Kappa Alpha (V5-5) som dagens klare banker i V5-spillet! Normalt sett vinner den sitt løp selv om den skulle havne utvendig leder. Sjekk ut følgende:

V5-1 : 1 Precious Pearl – Dette er et trist løp, og ingen av disse fortjener å få noen spesiell omtale. Ingen av dem har vunnet i år, og ingen av dem har en innstilling som gjør at dem ønsker å vinne løp. Draget vårt er noe bedre enn rad, og den feilet i angrep sist. Blir kraftig kuskeplusset på torsdag, og den trenger ikke å være borte med flyt. GARDER DOG DETTE LØPET BREDT! Dette er nemlig bingo.

V5-2 : 3 Troneld – Nytt svakt løp, og heller ingen av disse har vunnet løp i år. Her finnes det dog noen OK hester, og for oss er objektet soleklart. Troneld er nemlig en bra hest for klassen, og den er en av få som har vist vinnerskalle her. Kommer ut i ny regi, og det er OK rapporter på den direkte. Leder rundt om!? PS. 4 Store Johan – Har jeg vært etter, og den er BETYDELIG bedre enn raden. Avsluttet klart bra i kulissene nå sist. HET om den bare vil selv…

V5-3 : 6 Uza Du Vivier – Skuffet ved å ikke vinne tidligere i uken, og det gjør oss usikker før dette løpet. Vinner normalt sett om den er på topp. 2 Silva De Moulin – Er MILEVIS bedre enn raden, og den må med på bongene. Den gikk bra etter hinder på veien sist, den er kjapp ut, og på torsdag er vi klart inne på at Kristine Kvasnes velger å teste den foran. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 2 Yke Q. Cumber – Har fått tre løp i kroppen etter over 4-års pause (Ja, du leste riktig), og den har vinnerform i kroppen sin! Ble grovt hindret på veien sist, kom tilbake mot mål, og den satt bom fast med rubbet igjen. Ai, Ai, Ai, hvor tagget den så ut for dagen! Er brennkvikk ut, og det meste taler for at den tauer dette svært billige løpet rundt om. SPILLES!

V5-5 : 7 Kappa Alpha – Var knallgod i debuten for GV, og det er ingen tvil om at dette er en traver som er betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Dette løpet vinner den lett om alt går riktig for seg, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. GV forteller også at den har trent fint inn mot denne oppgaven. ALL IN!

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.