Gundersen jakter dobbel i V5


Kappa Alpha så lysende ut i comebacket på Bjerke 10. desember
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Kappa Alpha så lysende ut i comebacket på Bjerke 10. desember Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Geir Vegard Gundersen har to solide vinnersjanser i lørdagens V5-omgang på Bjerke.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bjerke lørdag: Dobbel sjuerpott med verdensstjernen
V65 Forus lørdag kveld:
Buer har ikke gitt opp
Oddstips 1:
Leicesters superduo betyr målgaranti
Oddstips 2:
Spansk dobbel til tre ganger pengene
Oddstips 3:
Willian gjør det igjen
Oddstips 4:
Newcastle endelig på vinnersporet
Tippekupong:
Bonuspotten skal ut
Skiskyting:
Schempp i monsterform
TV-kampene:
Slik ser du helgens fotballkamper

Strålende sport og dobbel sjuerpott i lørdagens V75 fra Bjerke. Norsk Rikstoto dobler sjuerpotten lørdag og det er ensbetydende med gode betingelser for spillerne, i en omgang som preges av flere store favoritter. Flere av de store favorittene starter også innenfor V5-spillet, deriblant begge de hestene jeg har bankerspilt i V75. Men i V5-spillet nøyer jeg meg med en banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kan ikke gardere Support Justice
Den bankeren er naturligvis vår internasjonale stjerne, 4 Support Justice i V5-3, som har siktet innstilt mot Frankrike og Prix D' Amerique. Geir Vegard Gundersens verdensstjerne var ute og luftet seg på Jarlsberg 7. november. Litt tung i kroppen den dagen, men vant meget sikkert, selv om oppkomlingen 1 Love Voice nærmet seg mye mot mål. Fra spor fire er det tetgaranti for Support Justice her uansett, og da skal løpet være kjørt. Support Justice står med sju strake seire her hjemme i Norge, hvis man ser bort fra Oslo Grand Prix i juni. 4 Support Justice Nettavisens banker både i V5 og V75-spillet lørdag. 
Rangering V75-1/V5-3: A: 4 B: 1-9 C: 2-6-5-8-11-7-10-12-3

V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Herlig oppgjør i vente i V5-1 når kapasitetshestene 5 Starzinner og 9 Kappa Alpha møtes til dyst. Ikke lett å si hvem som er best av de to, men Hamres 5 Starzinner har ihvertfall vunnet sportrekningen.

Jeg tar meg også råd til å betale for 7 Spitfire Effe som gjorde en flott norgesdebut i et V75-løp på Leangen for to uker siden. Morten A. Pedersen har gjort en strålende jobb med Gio Follo, og denne Spitfire Effe viste at han kan duge han også.
Rangering V5-1: A: 5 B: 9-7 C: 1-3-10-11-12-4-2-6-8

V5-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Flott spilleløp i V5-2 der jeg spiller samtlige elleve startende på samtlige V5-forslag. Her er det ikke mange sjanseløse og det er heller ikke lett å lese startsiden. Jeg setter 5 Alsaker Fantom først, hesten jeg hadde feeling for Biri nest sist, men da galopperte hesten fra start.
Rangering V5-2: A: 5 B: 3-4-11-10-7-8 C: 9-2-1-6

Solberg uvanlig stor optimist
Finalen i Hoppecupen for kaldblodshester venter i V5-4/V75-2 og tross 40 meter tillegg, må det være stor vinnersjanse for 15 Ness Tjo Stjerna. Fireårshoppa har vært fantastisk bra på slutten. Moste regelrett årgangseneren Brenne Rødi fra dødens i Drammen nest sist, kom alene til mål i et hoppeløp på Bjerke tredje sist, og fulgte en smygkjørt Jærvsørappen til døra på Forus sist lørdag. Jeg bankerspiller Ness Tjo Stjerna på det minste V5-forslaget.

Men tar med 9 Turbo Marie, 13 Lome Oda og 8 Vestpol Dronninga på de større forslagene i V5.
Rank V75-2/V5-4: A: 15 B: 9-13-8-4-1 C: 14-11-7-6-2-3-12-5-10

V75-3/V5-5 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Lørdagens beste løp rent sportslig venter i V5-5/V75-3, da det er gjennomgående flott kvalitet på alle hestene.

3 Bruno Di Quattro har enda en gang funnet en formtopp og blir min favoritt. Var direkte morsk i seiersløpet på Biri tredje sist, og fulgte opp med en råsterk fjerdeplass i den nordiske V75-omgangen på Bjerke nest sist. Fløy nedover oppløpet på Åby sist lørdag, men snublet og galopperte. Flott startspor lørdag, men sprint trekker ned.

Eirik Høitomt setter seg opp bak Øystein Tjomsland-trente 4 Bonjovi B.R. Det er interessant, og selv om hesten møter sterk motstand, er sprint og mulig tet svært interessante muligheter lørdag. 6 Coktail Fortuna avsluttet meget sterkt på Forus sist lørdag og nærmet seg en fantastisk bra Gio Follo mot mål. Kan åpne bra, og er en av mange seierskandidater.

12 Royal Ice er nok hesten med det største maksnivået i V75-3, men tolvtespor på sprint er sjelden et vinnerresept. Royal Ice er dog en tøffing og skal med. Disse fire får plass på de minste forslagene.

På det største finner jeg også plass til variable 10 Ja El Tomcat. Lykkes Kolle med de rette posisjonene underveis, kan denne fly nedover oppløpet, dersom hesten er på for dagen. Hester som formsterke 2 Golden Street og like formsterke 7 Jet Voice er heller ikke sjanseløse, og får plass på V5-forslagene.
Rangering V75-3/V5-5: A: 3 B: 4-6-12-10-7-2 C: 5-9-1-11-8