Gundersens nye stjerne bankes


Geir Vegard Gundersen og Kappa Alpha gjør en spennende start i V5-5. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Geir Vegard Gundersen og Kappa Alpha gjør en spennende start i V5-5. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Lekker banker! Dagens beste objekt har sett strålende ut i kulissene på slutten! Cashen skal hentes på Bjerke, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills meny torsdag:
V4 Skellefteå: Vrien V4-omgang i vente
V65 Bergen:
Ny vinnermaskin fra Storetvedt
V64 Åby: Norsk storfavoritt i kveldens V64-omgang
Oddstips 1: Nå får Rosenborg svi
Oddstips 2:
Berg får dansk juling
Oddstips 3:
Premier League-nedturen fortsetter med Liverpool
TV-kampene: Slik ser du Europa-festen på TV

V75-fest på Bjerke 13. september
Det mellomste V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte totalt tilbake 17 611 kroner (en sjuer, 14 seksere og 78 femmere). Sjettevalget 9 Thai Goodwill (4,7%) var med på kun fire hester i V75-3. På Eksperten ble det fullklaff for 26 andelslag (alle het Leirvågs V75Derby).

På Eksperten gikk følgende lag inn:
- Ni andelslag (17 611 kroner tilbake per stk) i kategorien (fire andeler a kr 125, fem andeler a kr 101 og ti andeler a kr 50)

- Elleve andelslag (18 684 koner tilbake per stykk) i kategorien - (ti andeler a kr 100, fem andeler a kr 200 og fire andeler a kr 250)

- To andelslag ( 20 302 kroner tilbake per stk) i kategorien fem andeler a kr 300,

- Fire andelslag i kategorien (20 938 kroner tilbake per stk) i kategorien (ti andeler a kr 200 og fire andeler a kr 500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk torsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Skellefteå (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Åby (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Geir Vegard Gundersen kjører vår banker på torsdag. Kusken er i toppform, og stallen hans går som aldri før. Nå kommer han ut med en nykommer som ikke mange har sett i banen. Vi har dog sett den, og vi likte Kappa Alpha (V5-5) såpass sterkt at vi anbefaler et bankerspill!

Sjekk ut følgende:

V5-1 : 5 Jam Star O. – I dette svake feltet fortjener nesten ingen førstevalget. Her er nemlig det knapt nok jaktkvalitet over hestene, og vi anbefaler bred gardering. Ideen har vi jaktet ved noen anledninger, og den er ikke verst på en «normal dag». Nå sist så avsluttet den ordentlig bra, og den var positiv i hendene på Vidar Hop. Er kjapp i fra start, og skulle den komme seg foran så kan fakta dette løpet være kjørt om den er som sist. SPILLES I HELT RIKTIGE OMGIVELSER!

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V5-2 : 3 Ladina D.E. – Er et stort talent med et latterlig lavt grunnlag i forhold til kapasitet. Rader opp i stor stil, og den har mye inne. Kan nok senke rekorden sin med et par sekunder på en god bane, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å ha med å gjøre. MOTIVERT FAVORITT!

V5-3 : 11 Sundby Storm – Tre hester skiller seg ut i det som kan ved et første øyekast se ut som et veldig åpent løp. Ideen føler vi er klart best på kapasitet, men blir likevel ingen favoritt i spillet!? Er riktignok ikke stabil, men den gikk helt enormt etter galopp sist, og på vår klokke stod det 27,7 s 700m med krefter igjen. Lar seg neppe stoppe i en feilfri utgave torsdag, og vi ILER TIL MED FØRSTEVALGET!

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V5-4 : 3 Annie’s B.A. – Ligger i skorpen, og på torsdag så kan det fort dreie seg om tet og slutt! Har gått meget bra i kulissene to ganger på rappen, uten at den har fått med utfallet å gjøre, og den er BETYDELIG BEDRE enn raden! Er normalt sett veldig kvikk i vei, og fra tidlig tet her så kommer den til å lede dette i det lengste. Dette er omgangens mest spennende objekt, og her settes alt av varsellamper på! SPILLES!

V5-5 : 4 Kappa Alpha – Så jeg i prøveløpet på Bjerke, og dette var en lekker hest å se til. Strålte i banen, og på min klokke stod det 14,9 s 2000m. Da la den inn 12,3 s 500m uten at GV Gundersen kjørte noe sånn veldig. Kan 100% sikkert 14,0 direkte, og det er det ingen her som kan straffe. Etter å ha sett denne i prøveløpet så kan jeg ikke gå imot, og dette er i mine øyne dagens sikreste vinner. BANKER!