*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Gunnars Darling er halmstrået

Gunnar Austevoll, og Darling Nikki har en fin oppgave foran seg på torsdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vrien omgang! Sjansebanker med perfekt oppgave! Superfrekt bud i finalen! Nå skal cashen hentes i lunsjen på Bjerke!

03.12.15 09:18

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Boden:
Nye utfordringer i lunsjen
Oddstips 1: Charlie Austin leder QPR til ny seier
Oddstips 2:
Lørenskog er ute av flytsonen

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV

Stjernetreff i lunsjen fra Mantorp 30. november!
Nettavisen sitt største V4-forslag i lunsjen denne mandagen, med en innleveringspris på Kr.864, satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende Kr.51 393,-. På Eksperten ble det treff på seks av våre flate bonger med en innleveringspris fra Kr.960 (4x250/5x200) til Kr.1 152 (4x300). Vi gratulerer alle som tok rygg i lunsjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig treff på Leangen 29. november!
Under den gedigne jackpotomgangen på Leangen 29. november klinket Kurt Leirvåg til med nye supertips til sin store favorittbane! Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.960 satt som det skulle, og det betalte ut fine Kr.9 058,-. På Eksperten gikk 15-andelslag under tråden Leirvågs V65superjackpot med en innl.pris mellom 1000-2000 inn.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Siste info bonger sørget for ny V75-suksess i Drammen 28. november!
På Bjerke 21. november suste TRE V75-SYSTEMER INN! Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-.

Under V75-omgangen i Drammen 28. november så anbefalte vi et bankerspill på Brenne Rødi (V75-3), og på de faste bongene på Nettavisen kom vi ikke i mål. Det gjorde vi dog på veldig mange av SISTE INFO BONGENE fra undertegnede, og her ble det fullklaff for totalt 27-bonger! Bongene kostet fra Kr.1 000 (4x250/5x200/10x100) til Kr.2 000 (4x500/10x200/6x330). Bongene betalte ut fra Kr.7 687 til Kr.8 922,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi må ta en aldri så liten sjanse når det gjelder bankeren på Bjerke i dag. Menyen er nemlig såpass utfordrende, og flere av løpene må garderes bredt opp. Sjansebankeren vår kommer ut i V5-4, og normalt sett så skal dette være en flott mulighet for 5 Darling Nikki. Har dog blitt halsoperert, og det er ikke alltid at slike operasjoner er like heldige. Dog er rapportene fine på hesten, og den kan ikke få et bedre løp når det gjelder motstand.

Sjekk ut følgende:

V5-1 : 6 Rida Ranka – Trekk opp av hatten! Ja, innledningsløpet denne torsdagen er SVÆRT krevende, og her er det ikke mange sjanseløse. Vår ide er ingen stjerne, men den har i hvertfall møtt bedre hester enn dette, og den fullførte helt OK sist på Åby. Da hadde vi 12,8 s 800m på klokken. Prøves som en frekkis i det som er et veldig dårlig løp. GARDER BREDT!

V5-2 : 9 Sembs Nephi – Er på vei mot formen nå, og vi hadde litt skrell-feeling for den sist. Fullfører da meget bra, og den tapte kun for gode Rigel LB. Gangen før avsluttet den også bra. På torsdag er den sikret et perfekt opplegg, og blir det bare litt tempo så kommer denne fort på lette bein. STOR OBS!

V5-3 : 8 Maudusain – Kommer seg stadig, og dette er en 3-åring som utvikler seg fint for tiden. Avsluttet positivt nest sist, mens den ble sittende bom fast nå sist. Her er det med få unntak svært billig imot, og den må tas på alvor. SE OPP!

V5-4 : 5 Darling Nikki – Er et talent som har fått elendig betalt for den kapasiteten som den besitter. Har slitt med halsen, men nå er denne operert, og rapportene på den er veldig fine. Har blitt matchet mot en helt annen verden av hester, og den har et utrolig billig løp foran seg her. Burde ha en TOPP SJANSE direkte. SPILLES!

V5-5 : 8 Västerbo Starlit – Er nok den beste hesten i feltet, og den har en bra sjanse i finalen om den er 80%. Har kommet inn på stallen til Kristian Lindberg, og han er forsiktig optimist foran dette løpet. Går alltid ordentlig til mål når den er i orden, og det er nå en slik hest som dette skal spilles. OBS!

Leirvåg serverte nok en gang meget solide tips til Leangen sist! På lørdag jakter han millionene på banen han elsker! Du tar vel rygg?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag