Halvorsen på hugget


Ronny Halvorsen er inne i sitt beste år, og på torsdag jakter han seier med Brenne Viking.  _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Ronny Halvorsen er inne i sitt beste år, og på torsdag jakter han seier med Brenne Viking.  _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

To V5-spill! Smellfrekk ide som er overlegen på kapasitet! Mulig sjokk som kan felle alt på en god dag! Pengene skal hentes på banen mellom de syv fjell!

Sportspills meny torsdag:

V4 Årjäng: Nytt lunsjsnadder fra Sverige
V5 Bjerke: Spennende lunsjomgang
V65 Øvrevoll: En perfekt torsdag på Øvrevoll

Dagens dobbel: Tøff gullstrid i Finland

Superobjektet innfridde på Örebro 8. september!

Det var jackpotfest på Örebro denne kvelden, og tipsene satt meget bra til vårt naboland. Det reduserte V64-forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut fine Kr.2 342,-.

I omgangen hadde vi jobbet frem et SUPEROBJEKT! 12 MT Kornelia (11-valg i Travronden - 4-valg i spillet), og vi serverte følgende info:

V64-3 : 12 M.T. Kornelia (4%) – Her må vi bare prøve oss med et sjokk, og vi gjør det på en formbombe som er MILEVIS bedre enn raden! Nå sist ble den sittende bom fast med alt igjen, og den så helt rå ut for dagen! Nest sist så takter den flott om etter sene luker, går 10,5 s 500m, og den kommer pigg i mål på en meget god tid! Trenger selvfølgelig litt tempo fra denne utgangsposisjonen, men får den det så kjemper den normalt sett helt der foran. MÅ MED PÅ ALT AV SERIØSE BONGER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig opptur på Sørlandet 6. september- Kr.70 000 innspilt!

Undertegnede har Sørlandets Travpark som sin hjemmebane, og der kan man nesten "KREVE" at jeg byr på noe spesielt til en hver tid! Fra hjemmebanen denne søndagen så satt mitt reduserte kupongforslag med en innlervingspris på Kr.540 som spikret. Belønningen for dem som leverte det ble flotte Kr.5 947,-.

På Eksperten gikk elleve av våre flate bonger med navn HjemmebaneV65 søndag inn, og disse betalte ut fra Kr.5 947 og oppover. Innleveringsprisen på disse bongene var fra Kr.500 til Kr.2 000,-. Totalen på denne flotte søndagen stoppet på Kr.70 000,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lille Jerkeld (V5A-2), og Raiden (V5B-5) heter dagens to tyngste favoritter. Begge kan selvfølgelig vinne, men kun Raiden stoler vi helt på. V5-spillene i Bergen ser spennende ut, og dette er våre objekter mot lukene:

V5-1 : 8 Nonstop Sas (33,1%) – Gikk OK sist, selv om han kanskje burde ha avgjort da. Kommer her ut i et lite felt uten de store kanonene, det vil bli et banedekke som passer den skjøre kroppen bra på torsdag, og den skal ha en fin sjanse til å felle alt. Lars Tore Hauge hadde suksess med han femte sist, og får sjansen påny. MOTIVERT FAVORITT!

V5-2 : 3 Lille Jerkeld (69,9%) – Har Ove Wassberg gjort en meget solid jobb med, og dette er en hest som man vil få mye glede av. Kapasitet har den alltid hatt, og når den nå også virker veldig stabil, ja, da kommer selvfølgelig fremgangene. Avsluttet knallsterkt sist på Forus, og den hadde full spenst over mål. Nå passer distansen den bedre, og den vinner dette løpet om den igjen kommer seg feilfritt rundt. SPILLES!

V75 betalte ut 12,6 millioner sist lørdag! På lørdag ligger det nye 10 millioner ekstra å venter på en eventuell alenevinner!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Bjerke

V5-3 : 8 Gomnes Birk (5,5%) – Er helt overlegen på kapasitet, men så var det dette med viljen da. Er nemlig ikke alltid like villig, men får den ryggløpet sitt, ja, da skal den bare felle denne gjengen. Nå er den nemlig svært billig ute, og den går ned uendelig mange klasser fra sist. Må bare prøves på torsdag, og vi roper et stort varsko!

V5-4 : 1 Vossbonpierre (10,7%) – Skuffet sist, men har ellers vært positiv. Er lynrask i uttaket, og sporet nå er jo aldeles perfekt. Tilbake på sitt beste så leder den dette løpet svært lenge, og på en kjapp bane så velger vi å plassere den knepent først. Dog finnes det motbud her, og vi er spent på nykommerne 5 Viola Merci/6 Schulze Fair som begge har kapasitet litt utover det grunnlaget som de har på konto.

V5-5 : 11 MT Funky Dude (3,4%) – Småskummelt løp hvor vi prøver oss med en skrell. MT Funky Dude var riktignok svak sist, men nest sist så avslutter den helt strålende, og da gikk den helpigg i mål! Duger på sitt beste, den er giftig på speed, den står i springspor på tillegget, og vi anbefaler en tidlig strek for denne dypingen. KAN VINNE OM DEN VISER SEG FRA SIN BESTE SIDE!

V75 betalte ut 12,6 millioner sist lørdag! På lørdag ligger det nye 10 millioner ekstra å venter på en eventuell alenevinner!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Bjerke

3B : 6 Brenne Viking (27,4%) – Har vært matchet i beintøffe omgivelser, og den har fakta vært overraskende positiv selv om uttellingen har blitt mager. Nå er den BILLIG ute, og skulle den kanskje komme seg tidlig foran nå, ja, da kan det bli jubel for Folkehesten Bergen. PS. 2 Selenason – Tar nok tet om den løser, men det er galopprisiko bak bilen.

4B : 2 Revoir (10,6%) – Har et skreddersydd løp foran seg, og i disse rekruttløpene så er det alltid et pluss å være med der foran direkte. Her blir det tet, dårligst rygg leder, og den er sikret et perfekt opplegg. Rapportene på den etter pause er fine, og den må med på alt av seriøse bonger! SPILLES!

5B : 4 Raiden (81,7%) – Vant med 70-80m i debuten, og den var knallgod da. Slo stort sett de samme hestene som den møter nå, og sjansene for at den ligger på til to strake må være meget solide. Dette er dagens sikreste vinner!