Hamre i hovedrollen

Peel And Stick og Frode Hamre har et billig løp i V5-3A på Klosterskogen torsdag.
Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Peel And Stick og Frode Hamre har et billig løp i V5-3A på Klosterskogen torsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Frode Hamre sender flere stallhester til Klosterskogens doble V5-omgang torsdag kveld.

Sportspills meny torsdag:
V65 Øvrevoll: Ny vrien meny i galopp
V5 Jarlsberg: Smakfull lunsj i vente
V4 Axevalla: Store penger på gang
Oddstips: England stiller sterkt i U-21
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Torsdagen byr på hektisk aktivitet på både trav- og galoppfronten. Det hele startet opp med lunsj-V4 fra Axevalla, før Jarlsberg overtar med lunsj-V5. Til kvelden er det duket for nye utfordringer i V65-spillet fra Øvrevoll, mens Klosterskogen byr på dobbel V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi lanserte Frode Hamre som nøkkelkusk foran lørdagens V75 på Bjerke. Dessverre for oss så vant han med "feil hest" da Denise F. Boko vant hoppeløpet i V75-3 på strålende vis. Sejr Gammelsbæk bremset bort seieren i V75-6, mens Bjørn Goop meget overraskende valgte å svare ut storfavoritten Royal Ice i V75-2.

På Klosterskogen torsdag gir vi igjen tillit til Frode Hamre og hans stallhester. Både i V5A og V5B bankerspiller vi hester fra Hamres formstall, der sjefen sjøl kusker V5A-bankeren, mens Marius Høitomt kusker V5B-bankeren.

Gaveløp 1
I V5-3A har gode 6 Peel And Stick noe som ligner et gaveløp. Har faktisk ikke vunnet på tre forsøk i år, men tapt for klassehester hver gang og egentlig levert tre toppløp. Det er neppe helt gitt på forhånd at Frode får tet her, da det stadig finnes overambiøse kusker, men denne gjengen skal Peel And Stick slå nesten uansett. Det er rikelig med utfordringer ellers i V5A-spillet og da spekulere vi ikke mot A-spillets største favoritt. 6 Peel And Stick bankerspilles i V5-3A.

Gaveløp 2
I V5B-spillet har stallkompis 2 President Ideal en meget fin oppgave. 1 Rexilla er blitt strøket og dermed er det kun seks hester igjen på startstreken. President Ideal står med to andreplasser i sine to siste starter og sist på Jarlsberg så slo hesten en så bra hest som This Is Anfield. 5 Yentl har en viss kapasitet, men er ikke i nærheten av like bra som This Is Anfield. 2 President Ideal har ingen problemer med 2500 meter og blir vår klare B-banker i V5-4B.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ikke mange tøffinger
I V5-4A/V5-2B blir trolig bergensgjesten 11 Sprett Lett stor favoritt etter sin oppvisningsseier på Bergen travpark 16. mai. Nå er det bakspor og det er Alfred Haaland i sulkyen, som det også var sist. Vi er ikke sikker på at blir noen walk in the park, og trekker frem trønderen 3 Tangen Tuva (reiseselskap til Hæve Alma som starter i monteløpet i V5-3B). Er ikke så verst denne dama, og sprint er perfekt. Vi krysser på samtlige bonger i både V5A og V5B.