HC byr på en luring


Hans Christian Holm dukker opp med en luring i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Hans Christian Holm dukker opp med en luring i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det er dårlig kvalitet på dagens lunsjomgang, og med en trolig krevende bane i vente så er ikke dette helt lettløst.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Boden:
Ny åpen V4-omgang fra Sverige

Supertreff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
TRE V75-systemer suste inn på Bjerke, under den fantastiske V75-omgangen, hvor vi altså spilte i felles pott med svenskene!

Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-suksess på Solvalla 20. november!
Vi har gjort det skarpt om fredagene på Solvalla, og her har det vært flere oppturer både i V65 + V4-spillet de siste ukene. På fredag ble det svært vrient, og ingen fikk seks riktige i V65-spillet. I V4-spillet ble det også vrient, men her traff vi godt på to bonger på Eksperten. Bongene het Lerums V4fest, og hadde en innleveringspris på Kr.1 200 (Fire andeler a 300). Begge disse bongene betalte ut fantastisk fine Kr.34 822,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter den fantastiske lørdagen på Bjerke så er den tirsdag tilbake til hverdagen. Dette er nemlig en lunsj av svak klasse, det blir trolig en krevende bane, og dette trenger ikke å bli veldig enkelt. Sjekk ut følgende:

V5-1 : 2 King Amour – Innledningsløpet er helt BINGO, og vi streker av for samtlige hester på alle forslag. Ikke en av disse har nemlig noen spesielt bra innstilling, og det er ikke helt lett å vite hvem som vil mest/minst på tirsdag. Vår ide har dog vist litt form, og den er noe bedre enn raden. Settes først, men garder dette løpet bredt.

V5-2 : 5 Thai Lacoste – Så fin ut etter pause sist hvor den ble sittende bom fast med krefter igjen. Er veldig kjapp i vei, og her er fort HC på tetjakt. Motstandsmessig skremmer ikke dette, og en Thai Lacoste på sitt beste gjør seg ikke bort. Tas tidlig med, og vi roper et varsko!

V5-3 : 10 Te Amo – Gir vi en siste sjanse tirsdag. Dette skulle nemlig være en veldig bra hest, men den har floppet i regi Bo Westergaard. Fungerer den, så gjør den seg garantert ikke bort, og den skal bli spennende å se i hendene på Tom Erik Solberg. OBS!

V5-5 : 6 Limited Edition – Gikk med en for liten vogn sist, og når han slo opp i den kom galoppene. Viste imidlertid stor fart, og den avslørte bra kapasitet. Nå kommer den selvfølgelig ut med en annen vogn, og Tom Erik Solberg er dessuten et pluss. Tar revansje på direkte!? SPILLES!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i Drammen lørdag! Rolf Lerum er din veileder mot millionene! Under kan du kjøpe deg inn på bongene: