Herlig ettermiddag på Øvrevoll


Half Girl og Anna Pilroth blir Nettavisens DD-banker på Øvrevoll fredag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Half Girl og Anna Pilroth blir Nettavisens DD-banker på Øvrevoll fredag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Øvrevoll byr på både V5 og V4 fredag ettermiddag og det er ALLTID spillemessig interessant på landets eneste galoppbane.

Sportspills øvrige fredagsprogram:
Oddstips 1:
Målrikt bunnoppgjør i Tyskland
V65 Solvalla: Djuses stjerne innfrir på Solvalla
V65 Jarlsberg: Praktfull jackpotomgang på Jarlsberg
Oddstips 2: Fransk formdobbel til deilig odds
TV-kampene: Slik ser du helgens fotballmeny på TV/streaming


Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig trav- og galopphelg står foran oss. Lørdag  er det dobbel jackpot i V75 fra Sørlandets travpark, det er ekstra V75 fra Solvalla søndag og både lørdag og søndag er det solide jackpotomganger i V65-spillet fra hhv Harstad (lørdag kveld) og Biri (søndag kveld). Men også fredag er det nok å henge med på. Det starter med ettermiddags-V65 fra Solvalla, fortsetter med V5 og V4 fra Øvrevoll. Til kvelden er det jackpotomgang i V65-spillet fra Jarlsberg, og det er V64 fra Romme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det handle om fredagens galoppstevne på Øvrevoll. Der er det både V5 (innl.frist kl 16.00) og V4 (innl.frist kl 16.40). Det er verd å merke seg at de tre siste V5-avdelingene, samtidig er de tre første V4-avdelingene og som vanlig på Øvrevoll er det alt annet enn lettløst.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Øvrevoll har tipsene til Nettavisens galoppeksperter klaffet veldig bra i oktober og de tre siste kjøredagene har alle gitt gode gevinster.

Onsdag (14. oktober) måtte de riktignok ty til systemspill (fire andeler a kr 750) for å fange fire rette, men utbetalingen ble uansett solide 10 956 kroner.

Fredag (9. oktober) ble det strålende treff i både V4-spillet og V5-spillet. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner.

Søndag 4. oktober ble det også strålende klaff til V4-spillet. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner.

Vurderinger til fredagens løp på Øvrevoll:
Juletre er tynt i toppen og bredere ved foten. Slik kan kanskje V5-spillet komponeres denne gang på Øvrevoll. I hvert fall tror vi det er gunstig å ha bred dekning i V5-5, en av sesongens gordiske knuter. Løpet er også V4-3, og en vinner der kan være gull verdt. Vi helgarderer V5-5/V4-3 på de fleste kupongoforslagene i ettermiddag.

Vi føler oss i stedet sikre på at det holder med fire hester i V5-1 og tror en av favorittene kommer til å vinne i V5-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-3/V4-1 velger vi å låse på tre hester med 10 A Little Fling som vår favoritt. 8 Priceless og 9 The Phantom Blot er våre garderinger i løpet.