Herlig ettermiddagsmoro på Øvrevoll


Spurtkanonen Priceless sammen med Carlos Lopez er en klar vinnerkandidat i V5-5/V4-3 på Øvrevoll fredag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Spurtkanonen Priceless sammen med Carlos Lopez er en klar vinnerkandidat i V5-5/V4-3 på Øvrevoll fredag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Det er duket for både V5 og V4-omgang på Øvrevoll fredag ettermiddag og Nettavisens galoppeksperter holde strålende tipsform.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Leangen lørdag: Dobbel jackpot og drøye 6,6 mill ekstra i sjuerpotten
V64 Kalmar fredag kveld: Dobbel jackpot med 1,7 mill ekstra
V65 Skellefteå: Norske sjanser i nord
V65 Biri: Malmin i flyten
V5 Leangen lørdag: Misset Derby - vinner nå
Oddstips 1: Siste spiker i Engas medaljehåp
Oddstips 2: Kaiserslautern har snudd skuta
Oddslangskudd: Siste sjanse for svenskejumboen
TV-fotball: Superhelg for alle fotballelskere

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi har en feiende flott trav- og galopphelg i vente, der lørdagens gigantiske jackpotomgang i V75-spillet på Leangen naturligvis er det store høydepunktet. Men det skal skje en del andre ting også.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Øvrevoll byr på V4/V5-omgang både fredag ettermiddag og søndag ettermiddag og lørdag kveld er det også internasjonal V65-omgang på Jarlsberg. Fredagen byr på en sjelden V65-omgang fra Skellefteå på ettermiddagen, mens det er Biri med V65 og Kalmar med V64 som er i fokus fredag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her skal det imidlertid handle om onsdagens V5 og V4-omgang på Øvrevoll som fremover vil ha flere slike ettermiddagsstevner på fredagene.

Torsdag 24. september ble det flott klaff for Nettavisens galoppeksperter under V64-jackpotomgangen på Jägersro galoppbane. Det mellomste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) satt klokkerent og betalte tilbake pene 2 844 kroner. I V4-spillet ble det også flott klaff. Det aller minste V4-forslaget (innl.pris kr 162) betalte tilbake 2 052 kroner. Den eneste overraskelsen på Täby torsdag var sistevalget og 5,7 prosenteren Catch The Cider i V64-3/V4-1. Denne var rangert som tredjevalg av Nettavisens galoppeksperter.

På Täby søndag 20. september (V64) innfridde bankeren 10 Icecapada og 8. valget 4 Silky Road var andrerangert på tipsene. Det innebar at det aller minste spilleforslaget (innl.pris kr 192) gikk inn med seks rette og betalte tilbake meget pene 5012 kroner. I tillegg ble det natuligvis seks rette for samtlige andelslag på Eksperten med lagnavn "Birgers V64søndag".

På Øvrevoll forrige onsdag ble det ikke voldsom utbetaling, men 12 Dancewithastranger innfridde som guttas bankerforslag og DD-banker. Det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 450) betalte tilbake pene 1 492 kroner.

Nettavisens galoppeksperter er med andre ord i strålende tipsform og byr på følgende til fredagens V5/V4-omgang (de tre første V4-avdelingene er identiske med de tre siste V5-avdelingene).

Det er løp på Øvrevoll både fredag og søndag. Sportslig kommer godbitene søndag, fredag er det ikke så mange stjerner i banen. Men hvis man knekker spillekoden, er det jo ikke så farlig om nivået på løpene er mindre imponerende.

Spillet i forgrunnen
Fredag er det altså spillet som får den største oppmerksomheten på Øvrevoll. Det er V5 først, deretter V4. Hele tre av avdelingene er med i begge spill, så her gjelder det å ha noen gode ideer. Vi satser på 11 Luckyreno og 2 Priceless i V5-5 og V4-3. Sistnevnte har tre strake annenplasser, og det kan bli en ny av det slaget. Vi tror mye på Luckyreno, som vant tre strake på Øvrevoll i fjor høst og bankerspiller denne i DD-spillet, men ingen i denne klassen spurter som Priceless. Vi låser uansett V5-5 og V4-3 på 11 Luckyreno og 2 Priceless.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vår luring blir 8 Erin's Grace i V5-3/V4-1. Har gått sprint i det meste av livet, klart forbedret sist på 2400 meter. Motstanden er mildt sagt svak, og det kan fort bli seier.