*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig lunsjomgang på Bjerke

Ole Johan Østre kjører et av våre store skrik på Bjerke. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Storfavoritt i trøbbel! Et deilig sjokk blir servert i samme løp! Frekkis som aldri fikk sjansen sist... En virkelig smakfull lunsj er i vente på Bjerke!

22.10.15 12:20

Sportspills meny torsdag:
V4 Bollnäs: En lunsj med flere godbiter
V65 Bergen:
Folkehesten byr opp til kamp
V64 Umåker: Solid banker i en strålende V64-omgang
Oddstips 1: Henriksen og co. tar ny storskalp
Oddstips 2: Legia hever seg uten Berg
Oddstips 3: Solskjær leverer på direkten
Oddstips 4:
Slo Rosenborg - vinner også i kveld
Langskudd
: Athletic Bilbao i trøbbel i Serbia

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

Det nærmer seg en herlig WEEKEND hvor det er mye penger i pottene! Sørlandet byr på en strålende V75-omgang lørdag, og her er det DOBBEL-SYVERPOTT med millioner ekstra i potten! Om kvelden så er det jackpot i V65-spillet i Harstad, og det samme er det på Biri om søndagen. Vær også OBS på at Solvalla kjører en internasjonal V75-omgang søndag.

Vi skal gjennom en innholdsrik torsdag hvor moroa som vanlig starter i Sverige. Her skal det dreie seg om lunsj i Bollnäs, før vi skal til Bjerke, og lunsjen der. Om kvelden så er det V65 i Bergen samt V64 på Umåker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerke knaller til med en herlig lunsjomgang denne torsdagen, og vi er veldig inne på at det kan bli flotte kroner for dem som løser denne rebusen! 5 Yankee Cat (V5-3) er en mulig banker, og den lar vi stå alene på de litt mindre bongene. Sjekk ut følgende:

V5-1 : 9 Simoni’s Kaj (3,8%) – Kan være skrellen i innledningen. Er nemlig klart bedre enn raden, men det har altså ikke klaffet. Nå sist havner den utvendig leder, og med tempo på 14,2/15,7 så synes vi den holdt mer enn godkjent! Står torsdag interessant til for å smyge med, og med klaff så kan den overraske i svært billige omgivelser. SE OPP!

V5-2 : 1 Rommy FH (8,6%) – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og det er ingen tvil om at denne er på riktig vei. Nå sist ble den sittende bom fast i kulissene med krefter igjen, og den varslet form. Er meget kjapp i vei, og fra et perfekt spor så blir det tet/dårligst rygg leder. Prøves som en frekkis!

V5-3 : 5 Yankee Cat (49,8%) – Har gjort fire fine løp, og den har møtt bedre hester enn dette. Nå sist taklet den kanskje ikke baneprofilen som ønsket, og den fikk maks for dagen. Nå passer banen bedre, og MYE tyder på at dette er den hesten i V5-spillet som har best sjanse til å innfri. MOTIVERT! 10 Marilyn Classic (1,4%) – Er BETYDELIG bedre enn raden, og den var solid sist etter galopp. Kan utfordre favoritten om den skikker seg!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 4 Torpa Mai (5,9%) – Småskummelt løp hvor det kan smelle. Ikke mange av disse er nemlig veldig glad å stikke nesen sin først, og det skal bli spennende å se hvem som vil mest på torsdag. Torpa Mai fikk et tøft opplegg sist, men den gjør uansett et OK løp. Kan åpne litt over middels bak bilen, og kommer den seg bare rundt uten galopp så duger den. OBS!

V5-5 : 2 Varenne’s Image (57,4%) – Ble vi overhodet ikke imponert over sist, og distansen nå er neppe noe pluss. Denne favoritten må vi bare prøve å felle! Leder lenge, men… 10 Easy (1,0%) – Må med på alt! Gikk enormt bra i kulissene etter hinder i den siste svingen nest sist. Nå sist så huker den hjul i siste sving når den er på vei fremover. Kan komme på lette bein tilslutt, og vi roper et stort varsko!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag