Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Forus: Flott V65-omgang på Forus
V4 Mantorp: Utfordrende V4-lunsj på Mantorp
Spillsenteret
: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
Oddssingel EM-kvalik: Norge vinner skjebnekampen
Oddssingel EM-kvalik: Sverige hjelper ikke Norge

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi har en meget innholdsrik tirsdag foran oss og Nettavisen har tips til fire baner. Tirsdagens V4-lunsj finner sted på Mantorp. Tirsdag ettermiddag er det så klart for sesongfinale på Ålborg galoppbane og her er det V5-spill. Til kvelden er det så klart for V65 på Forus og i Sverige er det Axevalla som er vertskap for V64-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om galopp og sesongavslutningen i Ålborg. Her er det altså V5-omgang med spillestopp kl 17.30.

Finale i Aalborg
Tirsdag kveld er det sesongfinale i Aalborg med galopp. En V5 som kan være innen rekkevidde om man velger å gå tynt i de riktige løpene. Vi satser på en duo i finalen. Mest tror vi på 5 Eftiraath, som gikk et strålende løp på Derbydagen på Øvrevoll. En liknende innsats skal holde til seier og Eftiraath bankerspilles på de to minste V5-forslagene. Vi tar dog med 6 Ventuari på de to største forslagene. Nicolaj Stott er den klart beste jockeyen i feltet, og Ventuari holder fin form.

Det er ikke så veldig store felter. Men det er jevne løp, og Aalborg er en bane hvor posisjonene underveis er svært viktige. Særlig er det mye å spare i svingene.