*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Høitomt har bankeren

Eirik Høitomt kusker Nettavisens lunsjbanker på Bjerke torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Banker som er milevis bedre enn grunnlaget! Frekke objekter i DD-spillet! Bjerke byr på en herlig lunsjomgang med litt snadder på menyen!

03.09.15 13:02

Sportspills meny torsdag:
V4 Åmål: Mjølnerød-hester fikser V4-1
Dobbel V5 Jarlsberg: Forvandlingsnummer... og Høitomt
V65 Øvrevoll: En bajas fikser cashen
Oddstips 1: Norge får sitt poeng
Oddstips 2: Dzeko sørger for europeisk målfest
Tippetips: Landskampkupong med store favoritter

Glem ikke siste info bongene!

På Bjerke 31.august så ventet det som var på papiret en meget enkel V65-omgang. Det ble ganske enkelt, men kanskje ikke så enkelt som mange trodde? Våre siste info bonger på Eksperten denne dagen gjorde imidlertid rent bord, og det ble en hyggelig kveld for dem som tok rygg.

Bongene på Kr.500 (4x125-5x101) betalte ut Kr.2 222,-. Bongene på Kr.1000 (4x250-5x200) betalte ut Kr.4 444,-. Bongene på Kr.1600 (4x399) betalte ut Kr.7 777,- Siste info bongene våre skal inneholde det beste som er snappet opp i løpet av dagen, og det kan være smart å plukke med seg en slik bong på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig opptur på Jarlsberg 30. august! Kr.66 759 innspilt!

Det ble servert meget sterke V65-tips til Jarlsberg denne kvelden. Nettavisen sitt lille forslag med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut flotte Kr.3 663,- Storskrellen Mr. Beach (7-valg) var med på kun TRE HESTER!

Vi fikk V65 17-ganger på Eksperten (Hver av disse betalte i snitt ut knappe 4000 per stk), og her spilte vi inn Kr.66 759,-. Innleveringspris for disse bongene var: 500 (10x50 - 5x101 - 4x125), 1000 (5x200 - 4x250), og en bong på 2000 (4x500),-. Vi gratulerer alle som tok rygg, og lover at vi fortsatt skal stå på døgnet rundt for å få nettopp deg til lukene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi banker 7 Ladina D.E. (V5-2) som er betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Menyen ellers er interessant, og spesielt de siste to løpene er vidåpne! Få med deg følgende objekter:

V5-1 : 7 Trust Boom Bay – Var det bra rapporter på sist, og den vant også meget lett. Har tidligere vært klin ustabil, og vi kan ikke stole fullt ut på denne. Favoritt, men ikke noe mer. 6 Valeriana – Kommer ut etter pause, og den har et sjeldent fint løp foran seg. Heller ikke denne er stabil, men den duger på kapasitet, og i såpass billige omgivelser som dette er den en soleklar OBS-hest.

Svimlende 13 millioner kan bli dine!

Her kan du kjøpe deg et "millionlodd" til lørdagens V75-løp!

V5-2 : 7 Ladina D.E. – Er en hoppe under en rivende utvikling, og den taper ikke dette løpet om den leverer som den har gjort på slutten. Nå sist la den inn en sisterunde i 15-fart, og da kjørte ikke Eirik Høitomt en meter. Er betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

V5-3 : 7 Sol Faksa – Setter vi først her da den virker langt mer stabil enn 11 Sundby Storm. Sol Faksa har dessuten utviklet seg veldig fint, og nå sist ligger den inn 27,7 s 500m med krefter igjen. Kan nok under 30 på distansen, og da sier det seg selv at den er med på foto i slike omgivelser. VÅR IDE!

Svimlende 13 millioner kan bli dine!

Her kan du kjøpe deg et "millionlodd" til lørdagens V75-løp!

V5-4 : 1 Smågodt – Har bra fart i kroppen sin, og på torsdag har den en helt riktig oppgave foran seg. Har tidligere vist at den er kjapp ut bak bilen, og sporet passer den. Er garantert et fint opplegg, og holder den seg bare til rett gangart hele veien, ja, da skal sjansene være fine. Garder dog dette løpet bredt da det ikke finnes en stabil hest, og kvaliteten er ekstremt dårlig.

V5-5 : 3 Solid Neo – Denne er fakta ikke så verst, og den kan overraske på torsdag. Har nå fått to løp i kroppen på sitt nye sted, og den var småpositiv sist etter å ha blitt hindret et par ganger underveis. Blir torsdag kraftig kuskeplusset med GV Gundersen, den er normalt sett meget kjapp i vei, og distansen er et pluss. I en vidåpen finale så kan denne overraske, og den skal med på alt av seriøse bonger!

Annonsebilag