*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Høitomt har lunsjbankeren

Eirik Høitomt vant enkelt med stallhesten Quickwin på Klosterskogen torsdag. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Klosterskogen er vertskap for tirsdagens lunsjtrav, og Eirik Høitomt er som vanlig i hetluften.

01.12.15 12:15

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Forus:
Tengsareid setter straffesparket
V4 Axevalla:
Nye godsaker blir servert til lunsj
Oddstips 1: Everton taper for Championship-laget
Oddstips 2: Luleå har endelig fått opp farten
Oddstips 3:
Stoke har ikke klart dette siden 1971
Oddslangskudd:
Lyon er i elendig form

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV

Tirsdagens meny består av lunsjtrav fra Axevalla, og deretter er det lunsj-V5 fra Klosterskogen. Til kvelden er det duket for V65 fra Forus og V64 fra Eskilstuna.

Stjernetreff i lunsjen på Mantorp mandag!
Rolf Lerums største V4-forslag på Mantorp mandag (innl.pris kr 864,-), satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende 51 393 kroner. På Eksperten ble det treff på seks av våre andelslag. To andelslag i fire andeler a kr 250, to andelslag i fem andeler a kr 200 og to andelslag i fire andeler a kr 300. og de som kjøpte en andel i ett av disse kunne altså kvittere ut mer enn 10 000 kroner hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig treff på Leangen 29. november!
Det ble også solid klaff på tipsene til søndagens store jackpotomgang i V65-spillet på Leangen. Det mellomstore V65-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) suste inn med seks rette på Leangen og betalte tilbake kr 9 058. 15 andelslag med lagnavn Leirvågs V65superjackpot (pris per andel kr 100, 200, 250, 300 og 500) traff og betalte hver seg tilbake drøye 9 000 kroner.

Tre systemspill gikk også også inn. To stk fire andeler a kr 1500 – det betalte kr 10 125 tilbake. Et stk fire andeler a kr 1000 – det betalte tilbake kr 9 834.

Solid også i DD
Også i DD-spillet ble det solid gevinst. Det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake kr 1581, mens det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) betalte tilbake 3 161 kroner.

Systemklaff Klosterskogen
Det ble klaff for mitt V65-systemspill til Klosterskogen torsdag. Systemet som var i fire andeler a kr 1000 og hadde en innleveringspris på kr 3 914, betalte ut kr 33 304. Storoutsideren 5 Sanner Sid (sjuendevalg og markert på kun 2 prosent) hadde jeg rangert som fjerdevalg og denne var også med på kun fire hester i V5-spillet.

Galoppsuksessen fortsetter
Mandag ettermiddag slo våre galoppeksperter til igjen på Jägersro. Det aller minste V4-forslaget (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 2 821 kroner. Fjerdevalget og 8,6 prosenteren 1 Dat's Pride var deres store objekt og sterkt medvirkende til den flotte utbetalingen.

Høitomt stadig i hetluften
Det er mildt sagt laber sportslig kvalitet på tirsdagens lunsjomgang på Klosterskogen, men det finnes da noen gode traverer på farten. En av dem er kapable 10 Love Lloyd som gjør sin andre start i regi Eirik Høitomt. Gjorde en solid debut for Høitomt i et lunsjløp på Bjerke for14 dager siden, men havnet i bakleksa fra start, fikk dårlige rygger i sisterunden og rakk ikke helt fram til vinneren Jetcane Harvester. Denne tirsdagen er motstanden uhyre svak og Høitomt tror ikke hesten skal ha noen problemer med baneprofilen. Love Lloyd trenger ikke å være i toppform for å vinne V5-4 på Kloster torsdag og blir min klare lunsjbanker og naturligvis også banker i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fine unghester
Sportslig sett er det ingen tvil om at V5-2 som er omgangens eneste kaldblodsløp er det klare høydepunktet. Her møtes noen fine treåringer og en flott fireåring. 1 Truså Ø.K. og Eirik Høitomt blir den naturlige favoritten, men innerspor bak bilen er sjanseartet. 2 Tronmar leverte en flott debut for sin eier og trener Terje Hanestad og 7 Viktoria U.N. har sett fin ut i to starter for Johan Herbjørn Undem. Disse tre skiller seg ganske klart ut, men 5 Elvine S.K. og Magnus Helland får plass på det største forslaget, hoppa var ikke langt bak Viktoria U.N. på Klosterskogen 8. oktober.

Får sin seier nå?
I V5-1 må det kanskje være slutt på uturen for 10 Divided Dream nå. Galopperte bort seieren i tet på Klosterskogen nest sist, og ble disket fra seieren på Bjerke sist, når kusk Åsbjørn Tengsareid sjenerte en konkurrent midt på oppløpet. V5-1 holder meget laber klasse og 10 Divided Dream blir min klare favoritt i V5-1.

Svak V5-finale
7 Pride Speed er formhesten i V5-5, mens skadeplagede 6 Lost Genius trolig er best på kapasitet i en svak V5-finale. Sistnevnte holder meget usikker form etter pause og behandling og førstnevnte er ikke kjent for å rade opp seire. Jeg betaler for samtlige åtte startende på det største V5-forslaget, da magefølelsen sier at det kan komme en skrell i et slikt løp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag