*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

I Drammen går vi all in i V5-avslutningen

Joe Hoe Lee er en knallgod sprinter som viste toppform sist. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren var vi egentlig aldri i tvil om. Vi tror faktisk, om han må, at hesten kan vinne dette løpet fra dødens!

Dagen før dagen er her, og vi skal ta fatt på flere fine travomganger. Det er masse trav 16. mai. Torsdagen åpner med en flott internasjonal V4-lunsj fra Eskilstuna. 12:20 er fristen her. Rett etter V4-avslutningen i Sverige, så går turen til Drammen. Her venter det en deilig V5-lunsj fra 13:40. I kveld er det Bergen det skal dreie seg om. I Sverige kjøres V64-omgangen på Åby. Her er det jackpot! Det ligger veldig fine 1 111 841 kroner ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Da skal vi rette fokus mot Drammen. Sjekk ut følgende vurderinger:

V5-5: 5 Joe Hoe Lee
tror vi er en meget god banker i dette løpet. Hesten har virkelig sett bra ut så langt i år. Tre starter har spesialsprinteren til Geir Kihle gjort. Fra dårlig spor, mot tøff motstand så har hesten imponert. Innsatsen på Leangen sist var finfin. Da angrep den vanlig kusken Lars Fredrik Kolle med en runde igjen. Det ble en tøff reise, men Joe Hoe Lee fikk opp toppfarten rundt på siste bortre. Ut mot oppløpet galopperte han bort noe som så ut som en tredjeplass. Dagens motstand er uten tvil en klasse ned. Det snakkes om at 4 Chellas Girl skal kjøres i tet. Denne har ikke vist noe form den siste tiden, og vi tror Joe Hoe Lee tar denne fra dødens om det er nødvendig. God banker dette. All in!

V5-1: 9 Trø Ennius er feltets beste hest. Vi i Nettavisen vet at tidligere i år så var Derby, i september, det store målet for denne traveren. Slik det har gått så langt i år, så er kanskje ikke derby det store målet lenger. Hesten må begynne å fungere bedre først. Nå rapporteres det fra trener og kusk Tengsareid at det er gjort noen endringer før dagens start. Og om hesten fungerer bedre i dagens løp, så skal han vinne. Motstanden er nemlig klart dårligere enn hva Trø Ennius har matchet tidligere. En frekk banker kan dette være. Han må fungere før vi kan anbefale all in, men en god favoritt er det snakk om!

V5-2: 8 Mc Vilja debuterte i løpsbanen for Jens Kristian Brenne på Biri for rundt tre uker siden. Innsatsen, til å være første gang ut, var veldig positiv. Moe Odin-datteren ble tatt ned av Halmrast Balder rett før mål. Mc Vilja gikk en siste 500-meter på 31-tallet. Vi så hesten i varming og synes dette så ut som en veldig flott hest. Vi tror det er klart mer å gå på her. Dette blir neppe noe favoritt i feltet, men vi tror den burde være det her. Førstespor i bakre rekke i volten tror vi kanskje kun er et pluss her. Det er mangel på rutine blant konkurrentene, og det vil nok bli en del galopper. Mc Vilja virket travsikker sist og vil sikre seg en fin posisjon, tror vi. Vårt førstevalg.

V5-3: 11 Greed har et veldig fint løp her når 2 I.D Masterofspeed har blitt strøket. Greed er den som utvilsomt har vist mest i dette løpet. Tredje sist satt han fast på Biri, og hadde vunnet enkelt med åpning før. På Bjerke gangen etter spurter 4-åringen veldig fint til tredje bak to flinke travere. Det gikk i 14-fart den siste 500-meteren da. Nå sist galopperer Greed som klink vinner ut av den siste svingen på Klosterskogen. Kusk Tengsareid sa også etter løpet at det var en hel del krefter spart. Klart førstevalg.

Bakspor i Drammen er ikke veldig optimalt, så jeg tar med 1 Royal Unibrew på alle forslag. Denne var positiv fra dødens sist og er på gang. Disse to bør holde langt i V5-3.

V5-4: 2 Vicky Waiting kunne fort blitt nummer to i sitt siste løp, om vanligvis gode Vidar Hop hadde kjørt løpet annerledes. Nå satt hoppa bom fast over mål, og hadde kanskje godt av det. Vicky Witing viste nest sist formen er helt klart oppadgående. Da spurtet hun fint til femteplassen på Jarlsberg. Hun er veldig rask bak bilen, og vi tror tetsjansene er veldig fine. Derfra, med inntrykket sist tett i minne, tror vi sjansene for seier er veldig fine.

Vi spiller en rekke i DD-spillet. 4 mot 5. Kan vi får fire i odds på denne er vi fornøyde.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag