Jenta som ikke vil tape

Gylden Jenta og kusk Øystein Tjomsland.Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Gylden Jenta og kusk Øystein Tjomsland.Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Gylden Jenta har ikke tapt i 2015 og blir Nettavisens V5-banker på Bjerke onsdag.

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: Bonuspott med Hamre i hovedrollen
V4 Täby: Ny onsdagssuksess?
Oddstips: Onsdagsdobbel til 2,84 i odds
Tennis French Open: Lerum byr på en skrell
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det har vært en meget innbringende pinse for Nettavisens travtips. Søndag klinket Rolf Lerum til med norske Tangen Stegg (4-valg) som banker mot dagens tyngste favoritt til V64-løpene på Lindesberg! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 144), ja, det betalte ut fine 2 071 kr. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Rolf Lerum ga seg ikke med det. Mandag ble det herlig klaff for et andelslag på Halmstad (fire andeler a kr 500). Det andelslaget betalte tilbake 60 065 kroner. Tirsdag var Lerum på farten igjen til V64-løpene på Eskilstuna. Hans systemspill (fire andeler a kr 1000), betalte tilbake pene 26 437 kroner.

Helt enormt ble det for mine V65-tips til Leangen mandag. Åtte andelslag på Eksperten suste inn med seks rette til en snittutbetaling på ca 90 000 kroner og totalt spilte Leirvåg inn over 760 000 kroner på Leangen mandag. Totalt har Nettavisen dermed spilt inn gevinster for en million kroner de siste dagene.

Det betyr at Nettavisen har brukt de tre siste dagene veldig godt og inkludert fine galoppgevinster på Jägersro 1. pinsedag, har Nettavisen spilt inn over 1,1 million kroner de tre siste dagene.

Onsdag består menyen som vanlig av galopp fra Sverige og V76 fra Bjerke. Täby byr dog kun på V4 denne onsdagen, mens bonuspotten på 830 552 kroner skal fordeles på alle med 7 rette. I denne artikkelen skal det handle om kveldens V5-omgang på Bjerke, der vi lanserer banker allerede i V5-1.

Fantastisk god sist
Øystein Tjomsland har hatt en strålende første halvdel av 2015. Før fem av tolv måneder er unnagjort har Tjomsland allerede vunnet 45 løp på 159 starter og det gir en skyhøy seiersprosent.

I V5-1 sender han ut fireårshoppa 9 Gylden Jenta som er ubeseiret på fire starter i år og således jakter stolpe i programraden. Imponerte voldsomt i seiersløpet sist på Jarlsberg og møter mye av det samme i kveld. 20 meter tillegg taklet hun utmerket i et større felte sist på Jarlsberg og dette må være den sikreste vinneren i kveldens V5-spill fra Bjerke.
Rangering V5-1: A: 9 B: 8-3-4 C: 2-5-1-7-6

V5-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Riktig så fint sprintløp i V5-2, der vi igjen setter Tjomsland først. Her med femårige 3 Janeo som norgesdebuterte på fint vis på Sørlandet for to uker siden. Fra et fint spor og med løp i kroppen, skal dette være en bra seierssjanse. 

1 Alfred Nosto burde kanskje fullført litt bedre sist for å få fullt godkjent, men tredjeplass mot gode hester var uansett bra. Fra førstespor i kveld er det ikke utenkelig at hesten kan forsvare sitt innerspor. Tidlig aktuell. 6 Nightwish Powerchill vant uten å imponere i årsdebuten, men har sikket gått betydelig frem med den blåseren i kroppen.

Fra bakspor er hestene 9 Tour De Pejsegård og 10 Unforgetableshadow klare garderingshester, mens det er interessant å se hvor mye Bo Westergaard har klart å forbedre 2 Tinna Molar som debuterer i hans regi kveld.
Rangering V5-2: A: 3 B: 1-6-9-10-2 C: 4-11-5-7-8-12

V76-1/V5-3 - Kaldblodshopper. 2140 meter voltestart.
Kveldens V76-spill innledes med et åpent kaldblodsløp for hopper, der vi spiller fem hester på samtlige forslag og setter 9 Høiby Krissa først. Hun starter hyppig denne dama, men har et fint løp i kveld og står 20 meter bedre til enn vanlig i disse hoppeløpene.

Eirik Høitomt får sjansen bak 7 Røste Lill i kveld. Vi obset for denne på Jarlsberg i forrige starten og da spurtet hun lynraskt til andre. Har gjort noen kanonløp fra tet tidligere og ikke helt utenkelig at Høitomt kan prikke teten fra springspor i kveld. 12 Vesle Frøken Støen er uten tvil kapasitetshesten i feltet, men hun har vært helt utafor i de to siste løpene. Klar outsider.

11 Urd er endelig på gang igjen og har en fin oppgave på papiret i kveld. 4 Ty Li er i kanonform, og hadde nok fått plass lenger opp på ranken fra et bedre startspor, men er uansett en seierskandidat. Formsterke 8 Mørtvedt Edel fikk vi ikke plass til, ei heller 3 Troll Sindy, men ingen av dem er helt sjanseløse, selv om de begge nok er best på sprint.
Rangering V76-1/V5-3: A: 9 B: 7-12-11-4 C: 8-3-1-5-2-6-10

V76-2/V5-4 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Et flott varmblodsløp venter i V76-2 til tross for kun ni startende hester bak bilen. 3 Sprite Flight avla en flott årsdebut for Marius Høitomt sist onsdag og står svært spennende til spormessig i kveld. Vidar Hop jakter nok tet her og vallaken er god til å forsvare seg. Motivert favoritt og kan være et frekt bankerspill for de dristige.

Høykapable 9 Punk var i følge Kim Pedersen tett i halsen i sin siste start, men gjorde uansett et bra løp. Strålende i to strake seiersløp før det, og bakspor trenger ikke bli feil i et løp det kan lukte litt tempo av. 8 Royal Ice er Frode Hamres valg i løpet, men slik sportrekningen ble har Frode klart mer tro på Sprite Flight. Var så bra i seiersløpet sist, at hesten tross åttendespor kan vinne dersom det klaffer på veien.

Tre hester får plass på våre forslag, men hester som 4 Turboline D.K. (på gang igjen) og danskegjesten 5 Pelle Lund (ikke spesielt kjapp i vei) er ikke helt sjanseløse, dersom noen av favorittene underpresterer.
Rangering V76-2/V5-4: A: 3 B: 9-8-4-5 C: 1-2-6-7

V76-3/V5-5 - Varmblodshester. 1609 meter autostart
I formiddagstimene onsdag er det svært mye som tyder på at 1 Yankee Va Bene blir den største V76/V5-favoritten i kveld. Tengsareid-hesten har vunnet tre av de fire siste løpene og imponert. Tar garantert teten og bankerspilles på det minste forslaget. Men møter skjerpet motstand i kveld og derfor garderer vi litt.

Først med danske 9 Get On Up. Knud Mønster har med seg fem hester til Bjerke i kveld og denne står fint til spormessig. Det er ikke alltid Yankee Va Bene er så tøff på slutten, selv om hesten har vært god på slutten. Sammen med Westergaard-debuterende 7 Supernova T.Y. blir dansken med på de større kupongforslagene. 8 Story On Line har igjen vært uheldig med sportrekningen, med med klaff på veien er det er det vinnerform på denne.
Rangering V76-3/V5-5: A: 1 B: 9-7-8-4 C: 10-11-5-2-6-12