Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Jarlsberg lørdag: V75-fest med Brækken
Tippetips:
Bonuspotten skal ut på lørdagskupongen
Oddstips: Burnley-spissen er West Hams mareritt
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Birger og Morten byr på følgende til Århus:

Fem løp i Århus lørdag med en kjapp V5. Det er årets galoppdag i Danmark for 2019, og det er som vanlig flere åpne spilleløp. I V5-3 blir 5 Speedman trolig klar favoritt. Men trener Marc Stott, som holder til i Århus, har tre konkurrenter i løpet. Han tror mest på 3 Lady Isabell, og vi gir henne litt tiltro på de største bongene.

Ellers har det enkelte ganger gått bra med å tro på jockeyer som Carlos Lopez, Nicolai Stott og Oliver Wilson, som nesten alltid hevder seg i provinsen.
De to løpene som omslutter V5-spillet (V5-1 og V5-5) ser veldig åpne ut. Vi håper at et litt tynnere spill i midten skal rekke, da kan det bli god utbetaling.