Klosterkveld med godbiter i V5-spillet


Talentet Moe Garm, og Eirik Høitomt blir hardt betrodd på Klosterskogen torsdag. _FotoMorten Skifjeld_Hesteguiden.com
Talentet Moe Garm, og Eirik Høitomt blir hardt betrodd på Klosterskogen torsdag. _FotoMorten Skifjeld_Hesteguiden.com

Jevne V5-spill, og vi spiller bankerfritt! Flere potensielle godbiter! Vi ser frem mot en riktig så interessant kveld på Klosterskogen!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1: Rosenborg kontrer dem i seng
Oddstips 2: AIK har fått opp dampen

V5A Bjerke: Favoritter i trøbbel på Bjerke
V4 Skellefteå: Bergh viser frem en kanon
V65 Øvrevoll: Jackpotfest på Øvrevoll

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

Suksessen bare fortsetter på galoppen:

Galopp-tipsene sitter, og det har vært et par herlige omganger i Sverige nå! Fra Jägersro på søndag 26. juli så spilte vi inn 149 964 i V4-spillet! Vi fikk fire lag med 4-riktige på Eksperten, og hvert av disse betalte altså ut herlige Kr.37 491,-.

Lagene som fikk fullklaff var som følger: Birgers søndagsmoro – To flate bonger med en innsats på Kr.1500 (5 andeler a 300) samt Kr.2000 (4 andeler a 500). Begge våre systemspill gikk inn, og her var innsatsen Kr.3000 (4 andeler a 750)

Fra Täby onsdag 29. juli så ble det mer valuta for dem som tok rygg. I V4-spillet så ble det dessverre ikke klaff på de flate bongene. Alle tre V4-systemene (4 andeler a 750) gikk dog inn, og betalte ut Kr.4 645 per stk.

I V5-spillet så gikk vårt mellomste forslag på Kr.432 inn, og det betalte ut flotte Kr.6 516,-. Alle våre V5-forslag satt som de skulle på Eksperten.

OBS! Det er jackpot på Øvrevoll denne torsdagen

Her kan du kjøpe deg inn på våre bonger/systemer på Øvrevoll

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spiller bankerfritt fra Klosterskogen torsdag, og kan by på følgende:

V5-1 : 7 Treatmenice – Gir vi en sjanse her da Right On Time SE står i et trangt spor, og ble dessuten kjørt ned i kjelleren sist. Når det gjelder Treatmenice så er den i en veldig fin form, og den avsluttet positivt på oppløpet sist. På torsdag håper vi på tet/rygg leder, og at den får bruke speeden sin på siste indre. OBS!

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V5-2 : 3 Lundrapp – Er i en strålende form, og den har en riktig oppgave foran seg her. Nå sist fullførte den tappert etter et upassende opplegg, og den nærmer seg en seier. Er kjapp ut, og her kan det fort bli en tet/rygg leder variant, og den er dermed selvskreven på bongen. Spesielt når favoritten har begynte å røre det til for seg igjen..

V5-3 : 1 Mr Beach – Fullførte OK i kulissene nest sist, og den var bra da. Nå sist var den uheldig, og den ble sittende fast i det lengste. Her står den meget interessant til, og i et amatørløp er det aldri feil å være med der foran. Er muligens best med et ryggopplegg på denne distansen, men på Klosterskogen er ikke det så farlig, der har man trossalt siste indre… MÅ PASSES FRA SLIKE BETINGELSER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 5 Moe Garm – Er en ordentlig bra 3-åring som man tror MYE på. Utvikler seg også veldig fint, og etter at den var noe under pari nest sist, så var den igjen skikkelig god sist. Avviste da en såpass god hest som Ingbest, og hester av et slikt kaliber finnes ikke her. Feilfritt lar den seg neppe stoppe. SPILLES!

V5-5 : 1 Super Bandit – Etter å ha stått i spor 12-12-7-12 så står vår ide endelig riktig til. Viste nest sist at den kan åpne bak bilen, og løser den slik her så er den med i tetkampen. Har vært strålende i nederlaget de siste to gangene, og dette er en tøffing som tåler å bli brukt. Vi er klart inne på at den kan utfordre favoritten, og roper et varsko!

3B : 8 Forick Hall – Blir ridd av en rytter som vi har stor sansen for, og hun er rett og slett meget dyktig. Får igjen sjansen bak Forick Hall som er betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og vi er helt sikker på at dette er den beste montehesten i feltet. Fortjener et forsøk da den neppe blir noen favoritt… MÅ IMIDLERTID MED PÅ ALT!

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

4B : 3 Vik Pilen – Er ganske bra, og i hvert fall i slike sammenhenger som dette. Sist ble det feil da førsterunden gikk i raskeste laget. Man var imidlertid fornøyd med hesten, og det er det viktigste. Ole Johan Østre melder om klare ambisjoner på torsdag, og det skjønner vi godt. SKAL PASSES!

5B : 3 Gyri Gutten – Blir vår favoritt i et småskummelt løp, og i et løp vi helst ville ha sett varminger før vi leverte inn bongene. Løp som dette må gå som V5-1, eller som V5-1B slik at de som er på banen/følger RD får se dem før bongene blir levert. Vår ide var tidlig fremme, og den gikk fine mønstringsløp så tidlig som i mai 2014. Prøveløpet var bra, og skulle den bare ha litt mer inne så snakker vi om en topp mulighet. SPILLES!