Kvasnes har lunsjbankeren i Drammen


Kristine Kvasnes (her bak Springlove) kusker Nettavisens lunsjbanker i Drammen tirsdag.
Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Kristine Kvasnes (her bak Springlove) kusker Nettavisens lunsjbanker i Drammen tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Kristine Kvasnes og Garfieldz Prinze har ypperlige forutsetninger i V5-1 i dagens lunsj-V5 i Drammen.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Rättvik: Lunsj med mulig gullkorn
Oddstips OBOS-ligaen
: Mjøndalen kan sikre matchball
Oddsdobbel: Ligacupdobbel til over tre ganger innsatsen
Oddstips League Two: Crewe er tirsdagens beste spill

Vi har en herlig tirsdag foran oss. Den innledes med V4-lunsj fra Dalarna og Rättvik, før Drammen travbane overtar med både lunsj-V5 og lunsj-V4. Til kvelden er så Momarken klar med flott V65-omgang, her er det også jackpot etter at det ble favorittparade på Leangen mandag kveld. 348 665 kr ligger ekstra i sekserpotten. Solvalla er så vertskap for en fin V65-omgang fra Sverige i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det dog handle om lunsjstevnet i Drammen, der det skal avvikles både V5 og V4. V5 har spillestopp kl 13.40, mens V4 har spillestopp kl 14.10 og innledes i V5-3. Jeg finner min V5-banker allerede i den første avdelingen.

Kvasnes hele veien?
Det handler om 1 Garfieldz Prinze og Kristine Kvasnes. Vallaken startet nesten utelukkende i monte i perioden fra august 2017 til juli 2018 og har hevdet seg flott i den stilarten. Tok tre raske seire i årets tre første måneder, og tok sin siste seier på Jarlsberg 28. mars. Men har i det siste nesten bare gått travløp og leverte et oppsiktsvekkende bra løp til andre bak favoritten Bad Nite Call Saul i et V76-løp på Bjerke 3. oktober. God hester som W.J. Eminent Bergen og Darco var hhv tre og fire i det løpet.  Gjorde et ytt sterkt løp på Bjerke for 14 dager siden, også da i V76. Satt langt bak underveis, men hadde meget fin fart nedover oppløpet og endte på femte. Tirsdag er det flere klasser ned motstandsmessig, hesten har trukket et perfekt førstespor og i likhet med trener og kusk Kristine Kvasnes har jeg svært god tro på ledelse fra start til mål. Jeg setter mitt bankertips på 1 Garfieldz Prinze i V5-1 i Drammen tirsdag.

En vinner på direkten for Halle?
To hester skiller seg klart ut i V5-5/V4-3/DD-2 og det er 3 Edson Boko og 5 Sander Invalley og i V5-spillet står jeg på disse to på samtlige spilleforslag. I DD-spillet derimot lanserer jeg 3 Edson Boko. Den sju år gamle vallaken vant sju løp i regi Øystein Tjomsland etter å ha blitt importert til Norge, men de to siste sesongen har ikke vært allverden. Tirsdag debuterer hesten i regi Tor Olaf Halle og han er optimist. Jeg følger hans optimisme og lanserer 3 Edson Boko som min DD-banker i Drammen tirsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle skal med
I V5-2 er det åtte hester som stiller opp bak startbilen og løpet ser meget åpent ut på forhånd. Jeg sliter med å skille hestene og spiller likegodt alle åtte på samtlige V5-forslag.

Kan være dags for eks-bergenseren nå
Også V5-3/V4-1 har et skrellpotensial om da ikke det er så enkelt at favorittspilte 1 Plas Teg bare vinner. Vallaken har i all hovedsak startet på Bergen travpark i løpet av 46 startene den har  gjort. Tre seire tok hesten på Bergen travpark og det siste seiersløpet kom 7. juni på Travparken med Bjørn Steine som kusk. Hele 45 i vinnerodds betalte hesten den dagen. Vinneroddsen blir betydelig lavere tirsdag, og fra førstespor er det en motivert favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Har Lars O. Romtveit gjort underverker?
Lunefulle 1 Stije Rapp blir trolig favoritt i V5-4/DD-1, men dette er ingen favoritt å gå all-inn på. Så ut som en sikker vinnet i tet sist på Bjerke, men vek seg ned oppunder mål og måtte nøye seg med tredjeplass. En høyinteressant start i dette løpet gjør 11 Voje Diva. Denne dama rasket med seg voldsomme 250 000 kr som vinner av DNT's femårsløp hoppeavdeling på Drammen travbane 12. august i fjor. Etter det løpet har hun gjort fem startet uten å tjene ei krone. Tirsdag kommer Voje Diva ut i regi Lars O. Romtveit og pengemessig står hun ypperlig til i løpet. Mitt frekke objekt i et åpent løp.