*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kvikstad skyter med skarpt

Jørn Morten Kvikstad kjører et av våre store objekter denne torsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi spekulerer i mot dagens tyngste! Topp ide i V5-2 som ikke lar seg stoppe!? Det går mot en deilig lunsj på Bjerke! Forsyn deg av godbitene.

11.06.15 09:26

Fra Momarken tirsdag 9. juni ble det servert knallsterke tips i V5-spillet! Shiraz JC (4-valg) var med på kun to hester på den lille-bongen. Tarndon (4-valg) ble servert som vår ide i monteløpet mot en av dagens tyngste favoritter. Vårt lille forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut flotte Kr.3 796,-. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en helt PRAKTFULL HELG i vente, og dette er den fineste helgen i året. Oslo Grand Prix kjøres på søndag, og vi har tre sterke kort med i hovedløpet. BBS Sugarlight blir STORFAVORITT, og det er lenge siden at en norsk hest har vært en såpass klar favoritt på forhånd! Det kjøres V75 både lørdag og søndag, og verdt å merke seg er at Norsk Rikstoto knaller til på lørdag. Da er det nemlig igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT! Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips til løpene på Bjerke litt senere denne uken.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Interessant V5-omgang er i vente, og vi velger å spekulere i mot dagens tyngste favoritt som ikke har imponert de siste gangene. En mulig banker kan 3 Todays Shotgun (V5-2) være. Feilet i fra seg en 15-tid over 3100m sist, og den skal bli uhyre spennende å følge i ny regi.

Sjekk ut følgende objekter:

V5-1 : 6 C.C. Noble Augustinu – Har fått seg to blåsere i kroppen etter pause, og den så helt strålende ut etter galopp nå sist. Passerte mål med krefter igjen i kulissene, og vi gav den et klart pluss i kanten. Er ikke helt til å stole på, og det er grunnen til at vi velger å skygge et bankerspill. Går den dog feilfritt så skal sjansene være MEGET GODE.

V5-2 : 3 Todays Shotgun – Er feltes beste hest, og den skal bli HØYINTERESSANT å følge i ny regi. Nå sist feiler den i stengt posisjon på oppløpet, og den gikk glipp av en tid på 15-tallet over 3140m. Her er det feil i programmet hvor det står at den gikk 20,8… Er veldig kjapp ut, og løser den ut som den skal så blir det fort tet. Topp sjanse, og det er kun 4 Love Lloyd som på kapasitet som kan true den. Vi spiller to!

V5-3 : 1 Madame Joli – Svært åpent, og her er nesten ingen sjanseløse. Vårt drag har fått tre løp i kroppen etter pause, og den har varslet en OK form to ganger på rappen. Her står den perfekt til, den er garantert et fint opplegg, og motstanden er mildt sagt billig. SE OPP!

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-4 : 5 Skar Lotta – Er travsikker, under utvikling, og interessant her. Med tanke på at motbudene ikke har vært helt stabile så velger vi det trygge fremfor det utrygge. Skar Lotta utvikler seg dessuten flott for tiden, og den avgjorde lekende lett når den fikk sjansen sist. Gangen før så var den overlegen på en god tid. Kan nok senke rekorden sin, den er kjapp ut, og vi ILER til med førstevalget.

V5-5 : 7 Dex Dexter – Var uheldig etter pause sist, og den mistet nok seieren på galoppen da. Det løpet i kroppen har uansett bare gjort godt, og den er fort enda et hakk forbedret nå. Duger på kapasitet, og får den aksjonen til å stemme så forventer vi at den kjemper om seieren. OBS!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.