Lotta ordner opptur på Kloster

Hof Lotta har en spennende oppgave foran seg på tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Hof Lotta har en spennende oppgave foran seg på tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Frekk DD-banker! Vi låser på tre i innledningen! Bedre enn rad, og slår endelig til!? En smakfull lunsjomgang er i vente på Kloster!

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Samtlige V4-bonger satt på Vermo søndag 17. mai. Vitter er Finland sin nye kaldblodsstjerne, og den kunne ikke vi gardere. Bomben Ghost Boy (9. valg) var med på alt. Totalt sett så spilte vi inn knappe 30 000 i V4-spillet fra hovedbanen i Finland.

Vi fulgte opp mandag 18. mai med å få inn alle V4-bongene på Skellefteå. Her betalte vår lille bong på Kr.224 ut Kr.1 097,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en fantastisk helg i vente denne uken, og på lørdag er det igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Det betyr i klar tekst at det ligger ca 4 millioner ekstra i ukens syverpott. Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips til løpene som går på Jarlsberg.

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Harstad byr på jackpot i V65-spillet om lørdagen, og her ligger det 430 489 ekstra i sekserpotten. Dagen etter, om søndagen, så er det Sørlandet sin tur med jackpot. Her ligger det 458 629 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Klosterskogen denne tirsdagen så prøver vi å komme oss gjennom uten banker, og kan by på følgende meny:

V5-1 : 1 Bottle Va Bene – Dette er feltes beste hest, og den gikk helt strålende etter galopp sist. Viser da 14,3 s 600m med full spenst over mål. Er litt uggen i startøyeblikket, men går den biten bra, ja, da snakker vi om en BRA mulighet. SPILLES!

V5-2 : 10 Divided Dream – Er en 4-åring under utvikling, og den er bedre enn raden. Nå sist stummet den etter et feil opplegg mot mye bedre hester enn hva den møter her. Gangen før var den positiv etter hinder på veien. Tredje sist så avslutter den meget bra i kulissene. Her dukker den opp i billige omgivelser, og den er ikke ueffen med flyt!

V5-3 : 9 Romero M.L. – Har et veldig riktig løp foran seg her, og den er verdt noen kroner. Nå sist ble den sittende bom fast, og den virket ubrukt over mål. Er ikke den tøffeste gutten i klassen, men her burde den uansett duge om den får sjansen tilslutt. Legg også merke til at den står i en startrask rygg, og kan komme fint gjennom på startsiden. MÅ MED PÅ ALT!

Dobbel-syverpott på lørdag med ca 4 millioner ekstra!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-4 : 2 Hof Lotta – Har vinnerform i kroppen, og den må være spennende fra slike betingelser. Er normalt sett lynkjapp i vei, så får vi se hva man velger her. Det kan bli tet, men det kan også tenkes at Eivind Gravdal vil satse på et ryggløp/siste indre. Nå sist så avsluttet den helt strålende, og oppløpet var rett og slett gnistrende! Etter å ha slitt med feile løp lenge så ser det nå skreddersydd ut. OBS!

V5-5 : 10 Super Photo – Er garantert en av de beste her, og snart må vel denne få vinne!? Den har gjort flere fine løp på slutten, og vi føler fortsatt at den ligger i skorpen. Kusken er ikke den enkleste å sveive, men den gikk bra for han tredje sist så den har fortsatt respekt for eier/trener. Prøves som en frekkis!