*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lunsj med Magnus

Jetsun og Magnus T. Gundersen på seremoniplass på Leangen etter å ha vunnet V75-løp der i oktober i fjor. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com

Lørdag vant Magnus Teien Gundersen løp på Solvalla. Mandag kusker han Nettavisens lunsjbanker på Bjerke.

29.05.17 19:20

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Bankerfri jackpotomgang
V64 Bro Park: Norsk suksess i vente
V4 Østersund: Lunsj med potensial
Oddstips playoff Bundesliga: Skjebnekamp for Valsvik
Oddstips playoff Premier League: Stam kan fullføre mirakelet

Etter en fantastisk flott Solvalla-helg, er det en ny flott trav- og galoppuke som står foran med en rekke høydepunkter. Kommende onsdag er det superonsdag på Bjerke med 1 058 356 kr ekstra til fordeling i V76-spillet. Lørdag er det jackpot i V75-spillet på Bergen travpark med 833 647 kr ekstra i sjuerpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jackpot er det også mandag. Favorittene stod ikke uventet i kø på Jarlsberg sist fredag og det ble ingen utbetaling på fem rette. Dermed venter det 410 207 kr ekstra i sekserpotten på Leangen i kveld i V65-spillet. Men det er mye annet som skjer denne mandagen også. Allerede kl 11.10 er det V5-lunsj på Bjerke, kl 12.20 er det klart for V4-lunsj i Østersund og mandag kveld er det klart for en feiende flott V64-omgang med galopp fra Bro Park med spillestopp kl 19.25.

I denne artikkelen skal det heretter handle om mandagens lunsj-V5 på Bjerke som slett ikke er lettløst. Banker er en dyd av nødvendighet i dagens omgang og den bankeren finner jeg i V5-4/DD-1.

Billig oppgave for lunsjbankeren
Det handler om fireårige 7 Jetsun og Magnus Teien Gundersen. Hesten blir veldig stor favoritt, kanskje i overkant. Men alternativene er få og slett ikke bedre. 7 Jetsun møter ihvertfall svært overkommelig motstand og avsluttet meget bra til andre i sin siste start som var et lunsløp på Bjerke for 14 dager siden. Spor sju og bilstart er som kjent sjanseartet, men det er få stjerner på innsiden i dette løpet og offensive Magnus vil nok satse mot tet direkte. Jeg tror på seier og bankerspiller 7 Jetsun i V5-4 og bankerspiller naturligvis også hesten i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle skal med
V5-1 er et meget åpent løp og her jeg krysser jeg for samtlige tolv startende på alle V5-forslagene. En hest som 11 Chancor skuffet stort sist fra tet og ga seg mye. Men denne er nok mye bedre med ryggløp. Er bortimot ikke rørt i totoen i V5-1. Motstandsmessig er det meget svak klasse på dette løpet og jeg værer en smell.

Sviktet sist - favoritt igjen
V5-2 kan på forhånd se ut som et tohesters-oppgjør mellom 2 Pyrechept og 3 Kajsa Nosto. Jeg hadde veldig god tro på 2 Pyrechept i et lunsjløp i Drammen sist, men da havnet hesten i dødens og skuffet vel litt derfra tross tredjeplass. I dag kan det bli tidlig tet og han skal stå som favoritt.

Austevoll kan få fin lunsj
Det er ingen tvil om at Gunnar Austevoll sitter bak den beste hesten i V5-3 i 9 Revenge. Fireåringen har imidlertid opptrådt ujevnt og blandet gode prestasjoner med mer moderate innsatser. Er en motivert favoritt i V5-3, men ingen banker.

Høitomt ustoppelig
Eirik Høitomt vinner løp i ett sett. I V5-5 har han neppe den beste hesten i 5 Tayno Dream, men han har tetsjanse og Høitomt kjører bedre taktisk enn de aller fleste. Vel i tet kan det helt klart holde til en sjelden seier for 5 Tayno Dream i et kvalitetsmessig svært ujevnt felt i V5-5.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.