*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lunsjmoro med Randers

Bjerke16052018. Hellin Faxen og kusk Olav Mikkelborg vant 9.løp Lykke Guttens løp.

Olav Mikkelborg kjører vår banker i lunsjen på Momarken torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi tror vår banker forblir ubeseiret etter torsdagens løp på Momarken.

15.11.19 08:56

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Åby: Frekke objekter i V4-lunsjen
Spillsenteret
: Vi har vurdert torsdagens viktigste kamper
Oddsdobbel: Ny målfest med England
Eurojackpot fredag: Fredag er det rekordpott på 908 mill kr
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

En innholdsrik torsdag venter, og her er det en god del å glede seg til. Åby er først ut, og her begynner V4-lunsjen kl.12.20. Deretter blir det også lunsj på Momarken, og da med start kl.13.40. Bergen er først ut om kvelden, og her starter V65-omgangen kl.18.55. Örebro avrunder, og her begynner V64-1 kl.19.30.

Det er lunsjtrav på Momarken i dag der vi blant annet kan by en banker som vi tror forblir ubeseiret etter dagens løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

9 Alm Randers (V5-1) har gjort alt riktig så langt i sin hittil korte karriere og tatt to seire av to mulige fra tet. Olav Mikkelborgs lovende 4-åring har gitt et flott inntrykk, og selv om han starter fra bakspor denne gang tror vi han løser denne oppgaven også. Vi har god tro på hattrick og lanserer Hellin Faxen-sønnen som dagens lunsjbanker. Først og fremst 7 Trø Loke imot?

10 Millrebel (V5-2) er i øyeblikket krysset på rundt FEM prosent. Det synes vi er altfor lite. Morten A. Pedersens 3-åring kommer tilbake etter lang pause og sykdom, men kapasiteten er som kjent stor - noe han beviste da han vant på Bjerke i juni. Det signaliseres ryggløp første gang ut etter langt fravær, men nedover det lange Momarken-oppløpet pleier alle å få sjansen. Klaffer det noenlunde med løpsopplegget, er det ikke helt umulig. Motstanden er ikke verre enn at han er verdt litt oppmerksomhet på direkten. Se opp!

4 Boynton (V5-4) kan være en banker for de litt friske. Den svenskfødte 6-åringen galopperte riktignok på Jarlsberg sist, men var veldig god da han vant i Drammen nest sist og gjentar han den prestasjonen blir han nok vond å slå. Klart 1.valg i løpet og en mulig DD-banker?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

2 That's Good Chip (V5-5) kan kanskje være løsningen på en litt åpen affære i V5-avslutningen/DD-2. Revenue-sønnen står fint til, er rask fra start og liker distansen. Sist i Drammen måtte han se seg knepent slått av Laylock Classic fra tet på full distanse. At det nå er snakk om en halv runde kortere, tror vi normalt bare er en fordel. Formen er nok dessuten vesentlig bedre enn raden. Tidlig kryss!

Annonsebilag