Lunsjomgang med potensial


Eirik Høitomt kjører et par tunge favoritter på Klosterskogen tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Eirik Høitomt kjører et par tunge favoritter på Klosterskogen tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Spennende dobbeltbanker! Skrell-ide mot en av dagens tyngste! Vi jakter tusenlappene i lunsjen på Klosterskogen! Du blir vel med på moroa?

Sportspills øvrige tirsdagsprogram:
V4 Visby: Ohlsson reiser ikke forgjeves

V65 Forus:
Mikkelsen har V65-luringen på Forus

Oddstips 1 tirsdag: City mener alvor i år
Champions League gruppe A/B: Les vår analyse
Champions League gruppe C/D: Les vår analyse
Champions League gruppe E/F: Les vår analyse
Champions League gruppe G/H: Les vår analyse

V75-fest på Bjerke 13. september
Det mellomste V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte totalt tilbake 17 611 kroner (en sjuer, 14 seksere og 78 femmere). Sjettevalget 9 Thai Goodwill (4,7%) var med på kun fire hester i V75-3. På Eksperten ble det fullklaff for 26 andelslag (alle het Leirvågs V75Derby).

På Eksperten gikk følgende lag inn:
- Ni andelslag (17 611 kroner tilbake per stk) i kategorien (fire andeler a kr 125, fem andeler a kr 101 og ti andeler a kr 50)

- Elleve andelslag (18 684 koner tilbake per stykk) i kategorien - (ti andeler a kr 100, fem andeler a kr 200 og fire andeler a kr 250)

- To andelslag ( 20 302 kroner tilbake per stk) i kategorien fem andeler a kr 300,

- Fire andelslag i kategorien (20 938 kroner tilbake per stk) i kategorien (ti andeler a kr 200 og fire andeler a kr 500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gir deg tips til følgende baner på tirsdag:

Kl.12.20 - Visby (V4)

Kl.13.40 - Klosterskogen (V5)

Kl.18.50 - Forus (V65 + V5)

Kl.19.25 - Eskilstuna (V64)

Relativt utfordrende V5-omgang på Klosterskogen denne tirsdagen. Vi prøver å "smyge" oss gjennom omgangen uten noen bankere, og byr på flere spennende objekter som kan velte overspilte favoritter!

Sjekk ut følgende:

V5-1 : 8 Savona Va Bene – Seks hester kan vinne innledningsløpet, og vi stoler ikke på den store favoritten (Flirtin Superb) som aldri har gjort sine beste løp på Klosterskogen. Draget er MILEVIS bedre enn raden, og skulle det endelig klaffe for den nå, ja, da kan den skrelle. Sist ble den sittende bom fast, mens den tredje sist gikk strålende etter galopp grunnet en sjenering. Kan sitte der til flotte odds i lukene nå! PS. 2 Benny BR – Ble sjenert til galopp i den siste svingen sist, og den gikk glipp av en OK premie samt en tid på ca 15,4/2140ma. Virket forbedret i regi Stall Hamre, og denne også er verdt oppmerksomhet.

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V5-2 : 3 Dale Oda – Har slitt med halsen, og den var ikke på topp sist. Var veldig positiv både nest + tredje sist, og den er her billigere ute enn tidligere. Er kjapp i fra start, den har trent fint inn mot denne oppgaven, og Lars Anvar Kolle er optimist. Vi går tynt, og tror MYE på tipseneren!

V5-3 : 1 Victor Hastrup – Kom ut i ny regi etter et lengre avbrekk sist, og den var klart bra direkte. Løste i løpet sist fint ut i fra sitt bakspor, men så kom galoppen på den første svingen, og den havnet flere lengder bak feltet. Kom solid tilbake, og den avslørte at den i hvertfall har en 18-tid i kroppen sin. Takler den svingene, ja, da kan dette være en banker for de frekke! Motstanden er nemlig ekstremt billig.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 7 Amibuckaroonews O.S. – Feelingen her er at ideen vår kan komme seg tidlig foran, og da skal sjansene være MEGET GODE! Har gjort jevne/fine løp den siste tiden, og hesten er i bra form. Her er det tre hester med litt kapasitet imot, men med tanke på at vår ide kan komme seg tidlig foran så ble det tungen på vektskålen for oss. 8 Federal Genius – Er milevis bedre enn rad, og var svært uheldig sist. Skal passes! 10 Jet Z – Er også betydelig bedre enn raden, men opptrer dessverre ustabilt.

V5-5 : 3 Speedy Hoss – Småskummel finale hvor vi prøver oss med et frekt spill. Når det gjelder Speedy Hoss så har den her sjeldent fine betingelser foran seg, og den kan nesten ikke få et bedre løp enn dette. Fikk maks sist, men den gikk trossalt ny bestetid. Her burde det bli en tet/rygg leder variant, og det er jo aldri feil på en bane som Klosterskogen… KAN OVERRASKE mot en billig gjeng!