Lunsjsnadder i Stavanger


Gunleif Tollefsen kjører en av våre store luringer på tirsdag.
Gunleif Tollefsen kjører en av våre store luringer på tirsdag. Foto: hesteguiden.com

En frisk 20-oddser er dagens beste spill! Frekkis på revansjejakt! En lekker lunsj venter på Forus tirsdag!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Örebro:
Lekker lunsjomgang
V64 Jägersro: Utfordrende omgang
Oddstips 1: S torhamer er magiske i Champions League
Oddstips 2:
Jubel for Zucca og fortvilelse for Martinsen
Oddslangskudd: Knuser Wembley-drømmen til Sheffield United

Ny V4-fest i Sverige! Samtlige V4-bonger suste inn på Eksperten!
Det ble servert MEGET sterke V4-tips til løpene fra Eskilstuna søndag 8. november! El Toro Boko (5-valg/9,8%) overrasket mange i innledningen, men sjekket du vår info? Vi stormvarslet nemlig for den! Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.432 suste inn, og betalte ut flotte Kr.4 031,-. Vi gratulerer de som tok rygg, og kan love mye mer moro i tiden som kommer! 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mange starter nok denne omgangen på Forus med to bankere, og begge kan selvfølgelig vinne. På den minste bongen vår til Kr.160, ja, der står begge favorittene alene. Vi krydrer dog den største bongen på Kr.960 med noen godbiter i mot, og dette er en bong som fort kan betale ut en solid sum.

Få med deg følgende:

V5-1 : 7 Touch My Shadow (68,6%) – Er ikke veldig tøff, men her er det såpass billig imot at det burde dreie seg om tidlig tet og slutt. Var meget god sist, men da var den også ute på hesten sin beste distanse. Blir bare ikke åpningsfarten for hard på tirsdag så innfrir trolig den store favoritten, og den er veldig motivert.

V5-2 : 4 Urakas Gilbak (49,9%) – Ny motivert favoritt, men denne stoler vi ikke 100% på. Den har som nest sist i Bergen vist at den ikke er helt til å stole på, og den kan altså feile. Feilfritt, og fra tidlig tet, ja, da snakker vi normalt sett om en vinner. Gikk helt OK sist mot bedre hester enn dette, og formen er bra. Motivert.

V5-3 : 8 Mahwah (3,3%) – Blir ikke spilt her, og det mener vi er helt feil. Er faktisk ute som et 7-valg i begge «fagbladene», men denne er god nok til å legge dette feltet på rygg. Var ikke helt i balanse sist, men den gjør uansett et bra løp etter galopp. Vi regner med at 6 Yeager Fern/7Whatsoflying SS blir tatt forsiktig ut da begge er veldig usikre bak bilen, og dermed så kan det bli tidlig tet på kjappe Mahwah. Skulle det skje, ja, da er dette hesten å slå, og vi roper et stort varsko! Legg også merke til at det er svært rutinert Gunleif Tollefsen som får sjansen nå!  PS. 7 Whatsoflying SS er best på kapasitet, og den var rå etter galopp sist. Er solgt, og debuterer nå for ny trener. Tas selvfølgelig med!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 3 Kleppe Snigen (24,3%) – Med usikker form på både 1 Super Sjefen/2 Fjellrypa så kan det fort bli tidlig tet på Kleppe Snigen. Dette er en traver på vei mot storformen, og den var fantastisk tapper i nederlaget mot Solør Svarten sist. Fra tidlig tet så skal revansjemulighetene være meget solide, og denne frekkisen må med på alle seriøse bonger!

V5-5 : 9 Lucky Coral (7,9%) – Kommer ut etter et lengre avbrekk, og man har fikset knærne på den siden sist. Gikk et fint prøveløp for noen uker siden, og dette er en traver som har vært veldig godt forberedt etter pauser tidligere. Nå trenger den helt sikkert noen løp i kroppen før storformen er der, men mot en gjeng hvor det ikke finnes så veldig mange tøffinger så kan det uansett gå veien. PASSES!

13-millioner venter på en alenevinner lørdag. Under kan du kjøpe deg inn i en V75-bong fra Nettavisen. Bli med i millionkampen.