*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Magnor med flott V5-omgang

Alm Sander (her med Jomar Blekkan som kusk i et løp på Bjerke i fjor høst) har flotte forutsetninger i V5-4 på Magnor i dag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Idylliske Magnor avvikler sin årlige totokjøring i ettermiddag. Nettavisen tror på en formsterk kaldblodshest som V5-banker.

01.05.17 18:25

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V75 Bergsåker (frist 14.30): Tjomsland har V75-bankeren
V65 Leangen (frist 18.15):
I kveld spiller vi Ivan
Oddstips Eliteserien:
Alle tiders sjanse for Sarpsborg
Oddstips Premier League: Liverpool må utnytte gavepakken
Oddstips Allsvenskan: Flott odds på Norrköping

Kom mai du skjønne milde. Ja, mandag er vi altså over i herlige mai måned, som har sitt soleklare høydepunkt den siste helgen, da Solvallas Elitloppshelg står for tur. 1. mai byr på den årlige totokjøringen på Magnor Travbane i Eidskog, den byr på ekstra V75 fra Bergsåker i Sverige og all den tid det er mandag, så byr den også på V65 fra Leangen travbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Magnor er det V5-spill (spillstopp V5 kl 15.50) som står på programmet og jeg finner min V5-banker i V5-4. I det løpet har formsterke 1 Alm Sander en drømmeoppgave på papiret. Det er sprint, hesten starter fra strekdistansen sammen med kun to andre konkurrenter og det skal være kanonsjanse for at gjestekusk Geir Vegard Gundersen forsvarer sitt innerspor med hesten. Alm Sander har sine nykker, men med slike betingelser må det være stor vinnersjanse. Jeg tror på seier og bankerspiller 1 Alm Sander i V5-4 og bankerspiller også hesten i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Favoritt i fare i V5-1?
I V5-1 krysser jeg godt på, da løpet er åpent. Favoritt blir trolig 1 St. Raphael Decoy. Men Forkerud-hesten er ingen stjerne, og selv om mye tyder på at hesten vil forsvare sitt innerspor fra start, er ikke dette den tøffeste gutten i klassen. Kusk Kai Johansen sitter riktignok veldig i dytten om dagen, det er ikke utenkelig at han også får dirigere underveis. Men han møter et knippe brukbare konkurrenter i V5-1 og jeg velger derfor bred gardering.

Motivert favoritt
I V5-2 var jeg inne på å bankerspille storfavoritten 7 Berteviking som imponerte stort i seiersløpet sist på Sørlandet. Fra springspor er det tetsjanse igjen, men normalt er ikke dette hesten som rader opp seire. Så skal det tilføyes at hesten har funnet en solid formtopp nå. Men fra førstespor i volta er 1 Egge Edel en spennende utfordrer, selv om denne dama ikke har vunnet på en evighet. 5 Torderud Stjernen fikk maks som tredje sist, men sprint er et pluss og kusken er god.

Tar neppe turen forgjeves
Sophia Jacobsen er en svensk jente som ofte gjester Norge med sine hester, og som også ofte har hatt suksess (Tiptoe er den mest kjente). I V5-3 som er et monteløp har hun funnet en flott oppgave til 1 The First Rose. Hoppa vant lett nest sist på Momarken og fulgte opp med et nytt flott monteløp til andreplass på Axevalla i sin siste start. 1 The First Rose har perfekte forutsetninger med førstespor på strek i dette monteløpet og skal stå som klar favoritt.

Kvasnes i V5-finalen
1 Yazmina har ikke fått helt sving på sakene de to siste årene etter å ha levert solide saker gjennom hele 2015. Men den Kristian Skullerud-trente hoppa er klart bedre enn raden og står meget innbydende til i V5-5 på Magnor mandag. Er normalt kvikk i vei og skal ha bra sjanse til å forsvare sitt innerspor i dette løpet sammen med gjestekusk Kristine Kvasnes. Mot ikke altfor skarp motstand, skal det være bra seierssjanse i V5-finalen for Yazmina.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.