*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Malmin med klar lunsjbanker i Drammen

Luxury Tile og Kristian Malmin imponerte med sterk seier i årsdebuten på Jarlsberg. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Luxury Tile imponerte i årsdebuten sammen med Kristian Malmin og blir Nettavisens klare lunsjbanker i Drammen.

18.04.17 12:29

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V64 Jägersro: Gedigen jackpot med 1,3 mill ekstra
Oddstips Champions League: Leicester kommer til kort
Oddstips Champions League: Bayern må skyte ut av startblokkene
Oddstips OBOS-ligaen: Mjøndalen har fått opp dampen
Oddstips NHL: Blue Jackets har pistolen mot tinningen

En herlig trav- og galoppuke står foran oss nå som påsken er over. Kommende lørdags V75-omgang på Bjerke med Gulljackpot er naturligvis det store sportslige og spillemessig høydepunktet, men det er også sesongpremiere på Øvrevoll torsdag kveld. I tillegg naturligvis en knallspennende V76-omgang på Bjerke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Braksuksess i Ålborg lørdag
Det suverent største spillemessige høydepunktet for Nettavisen, det kom lørdag kveld i den oble V65-jackpotomgang i Ålborg. Nettavisens danske travekspert traff kanonbra med tipsene. Ca kl 17 lørdag kveld ble Carstens opprinnelige V65-banker 7 Bullet Knas i V65-3 strøket. Vi måtte jo ha en ny banker og da snudde vi om og banket 1 Bella Sotto i V65-4 og spilte heldekk i V65-3. V65-3 ble vunnet av Erik Horpestad med 6. valget og femprosenteren 8 Vestmark. I V65-2 som var at amatørløp hadde Carsten gardert bredt og 10. valget og kjempesmellen 8 Tajsa Baunehøj 1,6 prosent) stod trygt på.

V65-forslaget på kr 924 her på Nettavisen (dette ble altså endret ca kl 17.30 lørdag kveld) inneholdt en sekser og 20 femmere og betalte tilbake kanonfine 45 452 kr.

Totalt ble det treff for 17 andelslag på Eksperten (var totalt 45 kuponger som fikk seks rette).
Seks andelslag med fire andeler a kr 250 betalte tilbake 45 452 kr
Fem andelslag med fem andeler a kr 200 betalte tilbake 45 452 kr
Tre andelslag med fem andeler a kr 300 betalte tilbake 45 924 kr
Tre andelslag med fire andeler a kr 500 betalte tilbake 46 396

Totalt ble det eventyrlige 776 932 kr innspilt på de 17 andelslagene som gikk inn med seks rette og totalt omsatte Nettavisen for ca 45 000 på Eksperten til V65-omgangen i Ålborg.

Tirsdagens er meget hektisk og spillemessig er det uten tvil V64-jackpotomgangen på Jägersro som er høydepunktet. Hele 1 331 346 SEK venter ekstra i sekserpotten i Malmö tirsdag kveld. Her hjemme er det Forus som arrangerer V65. Tirsdagen innledes med V4-trav fra Axevalla, mens Drammen byr på en herlig V5-lunsj litt senere på ettermiddag og det er nettopp denne lunsjen resten av denne artikkelen skal handle om.

Malmin kan vinke igjen
Jeg finner min V5-banker i V5-3. Her møtes blant annet 2 Luxury Tile og 4 Girl Power igjen. De to hestene møttes også i V5-3 på Jarlsberg i den siste starten, 6. april. Den dagen var Girl Power storfavoritt, mens Luxury Tile som årsdebuterte var et tredjevalg. Girl Power satt i tet og fikk dirigere med Luxury Tile på utsiden. Likevel var det ikke snakk om saken nedover oppløpet. Kristian Malmin hadde full kontroll fra dødens med Luxury Tile og vant enkelt. Tirsdag blir 2 Luxury Tile storfavoritt og det med rette. Fireårshoppa hadde ikke startet på seks måneder for løpet sist, og står flott til spormessig nå. Jeg var ikke i tvil. 2 Luxury Tile i V5-3 blir min klare lunsjbanker i Drammen tirsdag.

Kan vinne igjen
Tetkampen er trolig avgjørende i seierskampen i en ganske svak V5-1. 6 D.J.'s Magic vant til 50 ganger pengene i V65-3 på Klosterskogen i den siste starten. Hoppa var nok i overkant undervurdert i det løpet, da det ikke holdt høy klass. Spant til tet i det løpet og kom alene til mål. Hoppa er meget kvikk i vei og det skal være tetsjanser igjen. Min favoritt i V5-1, der jeg kun markerer for 2 New Venue og 3 Willy Invalley i tillegg.

Overkant stor favoritt
I V5-2 blir 7 Faste Jerva blytungt betrodd etter sitt flotte seiersløp i Drammen sist mandag. Springspor og Vidar Hop som kusk er en veldig god kombinasjon, men hun støter på noen bra konkurrenter i dette løpet. Jeg tar med noen hester på gardering.

Herlig spilleløp
En meget fint spilleløp venter i V5-4/DD-1 der tolv kaldblodshester møtes til dyst i et sprintløp. Felles for de aller fleste i dette løpet er at de er bedre fra start enn mot mål, og det er meget åpent. Så åpent at jeg betaler for samtlige på de det største V5-forslaget. Jeg setter under tvil 2 Kolnes Karen som min favoritt, selv om denne dama neppe er i samme form som hun hadde rundt juletider i fjor.

Sjelden DD-banker
Jeg kan ikke erindre at jeg noen gang har lansert Anders Andersen som bankerkusk i DD her på Nettavisen. Mannen som blant annet er trener bak Philip Lyn, har også noen andre flinke hester på sin stall. 6 Vici Sun er blant dem. Hun tok en sjelden seier i et lunsjløp på Jarlsberg 6. april etter ledelse fra start til mål. Vici Sun møter ikke noe skarpere motstand i V5-5/DD-2 og er en klar tetkandidat. I en meget utfordrende DD-omgang, velger jeg å bankerspille 6 Vici Sun i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.