*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Malmin serverer en vinner i lunsjen

 

Kristian Malmin kjører vår banker i lunsjen på Jarlsberg torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Hoppa ga et flott inntrykk i sin første start i ny regi sist. Vi tror hun vinner igjen og bankertipper.

17.10.19 08:34

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips: Färjestad senker serielederen

En innholdsrik torsdag venter, og her er det mye å glede seg til. Allerede kl.12.20 er moroa i gang, og da dreier det seg om et V4-spill til Jägersro. Deretter blir det også lunsj på Jarlsberg Travbane, og her er man i gang kl.13.40. Bergen er først ut om kvelden, og det med en INTERNASJONAL V65-OMGANG kl.18.55. Åby avrunder torsdagen med sin V64-omgang kl.19.30.

Ellers er det viktig å huske på at UKENS STORE HØYDEPUNKT skjer på Momarken lørdag. Her er det nemlig GULLJACKPOT I V75-SPILLET, og det betyr altså DOBBEL SJUERPOTT. Vi kommer med våre gratistips fredag ettermiddag.

Det er lunsjtrav på Jarlsberg Travbane utenfor Tønsberg i dag og der kan vi blant annet by på følgende godbiter:

4 Daisy Va Bene (V5-3) leverte et solid inntrykk i sin første start for Trond "Bullern" Anderssen da hun vant på Bjerke sist. Ja, faktisk så var hun enda bedre enn forventet i følge kusk Kristian Malmin. Hun rapporteres uforandret fin i trening og møter såpass overkommelig selskap at vi tror hun vinner igjen. Dagens lunsjbanker fra Tønsberg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

2 Gentle Design (V5-5) viste seg veldig startrask og spant til tet og hadde siden full kontroll til enkel seier i Drammen sist. Nå står hun i spor to bak bilen på sprint og dersom hun gjentar den prestasjonen, tror vi hun blir vanskelig å stå imot for alle og enhver. Kan være en alternativ banker for de friske, men vi vil se henne stabilisere seg på samme nivå litt til før vi velger å stole helt på Stareng-hoppa.

2 Åls Faksen (V5-4) måtte se seg slått av favoritten 6 Dæmro Kjempen i Drammen sist de møttes 3/10. Kanskje kan rekkefølgen i mål bli annerledes denne gang? Førstnevnte er som kjent veldig rask fra start og på en sprint, er det ikke utenkelig at Dag-Sveinung Dalen prøver i tet fra et perfekt spor. Må krysses tidlig.

10 Mister Adisak (V5-1) gjør sin første start i regi Høitomt med spennende rapporter i ryggen. Den kapable S.J.'s Photo-sønnen kommer ut skoløs og med amerikanervogn og må regnes på direkten. Motstanden er ikke den aller tøffeste. Må på ALLE bonger!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Annonsebilag