*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Mandagsgalopp fra Malmö

Per Anders Gråberg har flere fine vinnersjanser på Jägersro mandag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter jakter nye gevinster når Jägersro byr på både V5 og V4 på mandag ettermiddag.

30.11.15 15:34

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Momarken: Mester Høitomt har bankeren
V64 Østersund:
Lerum jakter ny suksess i Sverige
Oddstips 1: Rangers snur trenden?
Oddstips 2: Tungt for Lekven i Danmark
Oddslangskudd: Fiorentina får trøbbel

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Etter en meget hektisk og begivenhetsrik uke med doble V75'er og en rekke jackpotomganger, er det på igjen med en ny herlig trav- og galoppuke. Mandagen er innholdsrik da det både er V4-lunsj fra Mantorp, V65 fra Momarken og V64 Østersund på kveldstid. I tillegg er det satt inn en ekstra V5/V4-omgang fra Jägersro galoppbane, dette er en erstatning for løpsdagen som ble avlyst sist søndag. V5-spillet starter kl 15.10, mens V4-spillet (som omfatter de to siste V5-løpene og to øvrige løp) starter kl 16.16.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter hadde en strålende oktober måned og har ikke vært veldig mye dårligere i november.

På fredag ble det dessverre V5-bankeren Lord Handsome strøket like før start i V5-3 på Øvrevoll, og dermed ble det meste ødelagt. I V4-spillet ble det derimot bra klaff. Det minste forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 162) satt klokkerent og betalte tilbake pene kr 1 383.

Søndag 15/11 var det V64/V4 på Jägersro, og det var duketfor klaff både i V64 og V4. Det mellomste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 7160 kroner. Også i V4-spillet ble det fullklaff. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte tilbake meget pene 3 294 kroner.

Fredag 20. november ble det flott treff i V4-spillet på Øvrevoll. Det minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 162) betalte tilbake pene 1 378 kroner.

Andre høydepunkter i november
Torsdag 12/11 ble det en helt uløselig V65-rekke på Täby, men i V4-spillet ble det igjen klaff for systemspillet. Et andelslag med fire andeler a kr 750 og innleveringspris på kr 2900, betalte tilbake meget hyggelige 16 772 kroner.

Onsdag 11/11 ble det stang ut i V4-spillet på Øvrevoll, men i V5 ble det fullklaff. Det aller minste V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 140) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 495 kroner.

På Täby onsdag 4. november ble det levert meget sterke tips og det aller minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 3 097 kroner.

Vurderinger av Birger og Morten:
Mandag og onsdag er det to kjappe løpsdager på Jägersro før det blir vinterferie i Malmø. Det er flere hester som står bra til, men som ser ut til å ha mistet mye av formen. Derfor tør vi ikke lansere noen banker, men i flere løp satser vi på at det går an å gå tynt. Vi satser på en lås på tre hester V5-3, en trio som har fin form. Hestene 5 Dolphin's Smile, 6 Momo Barone og 7 Nelson Jr bør være et bra lås i V5-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

1 Dad's Pride i V4-3 er kanskje ikke så lett å tro på. Men han smeller ofte til uten forvarsel og gjerne når det er litt kaldere i luften. Kan være en spennende gardering.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag