*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Mer suksess for Gundersen og Kolnes

Emir La Brousse og Magnus Teien Gundersen tok en imponerende seier i V75-6 på Biri lørdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Magnus Teien Gundersen og Sigbjørn Kolnes har feiret mange triumfer sammen. Duoen står også bak Nettavisens V5-banker på Bjerke i dag.

15.05.17 12:49

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Kolnes jakter full pott
V4 Halmstad: Vi jakter V4-Cash til lunsj
Oddstips Allsvenskan: Djurgården har funnet flyten
Oddstips hockey-VM: Norge må forsvare for livet

En herlig trav- og galoppuke står foran oss med lørdagens flotte Gulljackpot-omgang i V75-spillet på Jarlsberg som den største attraksjonen både sportslig og spillemessig. Allerede tirsdag er det dog duket for stor jackpotomgang i V76-spillet på Bjerke med hele 1 149 076 kr ekstra i sekserpotten. Tirsdag er det som kjent 16. mai og dermed er Bjerke-stevnet flyttet en dag frem. På nasjonaldagen onsdag 17. mai er det som vanlig duket for storstilt galoppstevne med V65 på Øvrevoll galoppbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mandagen innledes med såkalt "fransk V5-lunsj" på Bjerke. Det betyr tidlig spillestopp og V5-kupongene må være innlevert senest kl 11.10. Deretter er det duket for tradisjonell V4-lunsj fra Halmstad med spillestopp kl 12.20. Til kvelden skal undertegnede følge opp V65-suksessen fra sist mandag på Leangen, mens Rolf Lerum og Snoken jakter store jackpotkroner i V64-spillet på Färjestad der det venter nesten en million kr ekstra i sekserpotten.

Forrige uke ble en strålende tipsuke for Nettavisen og her er høydepunktene:

V75-fullklaff på Biri 13. mai!
Det ble flott klaff for mine V75-tips på Biri lørdag, og mitt mellomste V75-forslag (innl.pris kr 486) satt som støpt. Utbetalingen på det forslaget ble meget fine 6 092 kr, og min hovedbanker i omgangen 4 Nice Eleven L. i V75-4 som attpåtil ikke var favoritt innfridde meget enkelt.

Lerum fortsatte festen lørdag kveld
Rolf Lerum fulgte opp med strålende V5-tips på Harstad lørdag kveld. Moe Aria (3-valg), og Romleskaft (2-valg) innfridde begge som hans tipsenere. Supersjokket i finalen, Fiia Wizard (5,0%), var med på samtlige bonger. Nettavisens mellomste V5-forslag på (innl.pris kr 432)betalte ut herlige 8 974 kr.

Strålende suksess på Øvrevoll torsdag 11. mai
Det ble full pott for absolutt alle tipsforslag til den store V65-jackpotomgangen på Øvrevoll torsdag. Det aller minste V65-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 162) satt klokkerent og betalte tilbake meget flotte 4 216 kroner. På Eksperten ble det da naturligvis treff på alle andelslagene som ble solgt og totalt ble det ca 120 000 kroner innspilt på Øvrevoll torsdag.

Lukene ble tømt i lunsjen på Bjerke 8. mai!
Rolf Lerum var på hugget i lunsjen på Bjerke sist mandag, og tipsene var knallsterke. Nettavisens minste V5-forslag (innl.pris kr 240) satt som den skulle, og betalte ut pene 2 213 kr. Her banket vi blant annet 13,50 oddseren Bulldozer.

Herlig fulltreff på Leangen 8. mai
Det var jackpotomgang i V65-spillet på Leangen mandag kveld og det ble bra treff for mine V65-tips. Det ble fullklaff for totalt ÅTTE ANDELSLAG på Eksperten denne mandagen, og samtlige vinnerbonger hadde lagnavn "LeirvågV65JaktLeangen". Banker av stål var Komnes Omer, og i V65-2 stormvarslet jeg for 3 Baloo N. mot en omgangens nest største favoritt, Chef Superb. Tre andelslag med fem andeler a kr 300 (innl.pris kr 1 344 kr) betalte tilbake 10 964 kr, mens fem andelslag med fire andeler a kr 500 (innl.pris kr 1 920 kr) betalte tilbake 11 303 kr. Også i V5-spillet ble det bra treff. V5-forslaget på Nettavisen med innl.pris kr 448 kr betalte tilbake pene 1 844 kr.

På Bjerke er det ikke spesielt god klasse på V5-løpene, men bankeren har definitivt vist klasse og den starter i V5-3.

Mer suksess for Kolnes og Magnus
Duoen Sigbjørn Kolnes og kusk Magnus Teien Gundersen feiret en bejubelt V75-triumf med Emir La Brousse i V75-6 på Biri lørdag og mandag er det trolig duket for mer suksess.

Vinner med et gjesp?
Høykapable 8 Faust Boko leverte et pangløp i V76-4 på Bjerke sist onsdag og reparerte en startgalopp strålende til tredje. Mandag er det ned minst to klasser motstandsmessig og feilfritt så er det en klink vinner. Nå har riktignok Faust Boko galoppert i begge sine starter her til lands, men fra åttendspor kan nok særdeles dyktige Magnus Teien Gundersen kjøre på sikkerhet fra start. Denne gjengen skal 8 Faust Boko nærmest jogge rundt og 8 Faust Boko blir min klare V5-banker på Bjerke mandag i V5-3.

Tengsareid med spennende oppsitt
Åsbjørn Tengsareid er uten tvil en av nøkkelkuskene i denne V5-lunsjen. Han kusker betrodde hester både i V5-1 i 1 Lesja Titan, i V5-4 i form av 6 Thai Freedom i V5-4 og ikke minst stallhesten 13 Nogara i V5-5/DD-2. Det er hoppe som ikke har fått ut sitt fulle potensiale enda, og det har vært problemer med henne. Men sist var det fart over sakene over mål og hun spurtet flott til tredje da. Det er åpent i V5-5/DD-2, men i en meget spennende DD-omgang, velger jeg meg 13 Nogara som DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

God på kaldblods
Åsbjørn Tengsareid er en bra kusk og spesielt på vanskelige kaldblodshester er jærbuen flink. Det er nok en av grunnene til trener Anders Lundstrøm Wolden velger å sette opp Åsbjørn på vanskelige 1 Lesja Titan i V5-1. Hesten galopperer både titt og ofte og har attpåtil trukket førstespor bak bilen. Det er sjanseartet, men får Åsbjørn denne feilfritt rundt i V5-1, er det bra vinnersjanse i et ellers flott spilleløp.

Tre hester bør gjøre opp i V5-2
I V5-2 er det klart skille på hestene, men 3 Scar, 4 Bom Simoni og den trolige tethesten 2 Lucky Luke bør rekke langt. Det er vanskelig å sette disse inn mot hverandre, men ikke helt utenkelig at Frode Mjølnerød kan lede rundt om med sin egen 2 Lucky's Luke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag