Mjølnerød har flere på lur

Horgen Jerven og Jan Roar Mjønerød er Nettavisens V5-banker på Bjerke onsdag.
Horgen Jerven og Jan Roar Mjønerød er Nettavisens V5-banker på Bjerke onsdag.

Momarken-trener Jan Roar Mjølnerød har en rekke fine hester på sin kvalitetsfylte stall. Lovende Horgen Jerven er en av dem og bankerspilles i onsdagens V5-veddemål fra Bjerke.

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: Stall Gundersens herlige vorspiel
V4 Øvrevoll: Herlig onsdag på Øvrevoll
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Tv-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Kommende lørdag er det Olympiatrav på Åby og vi har felles nordisk V75. I hovedløpet som kan friste med velvoksne 1,5 mill SEK til vinneren, er både Support Justice og B.B.S. Sugarlight på plass og etter søndagens sportrekning der Support Justice trakk spor to, er det ingen tvil om at Geir Vegard Gundersens herlige traver kommer til å bli en av favorittene.

Siden lørdagens V75 på Mantorp ble svært så favorittpreget, og ingen utbetaling på verken seks eller fem rette, er det det også duket for dobbel jackpot. Svimlende 33 871 515 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du kamme med deg 70 millioner kroner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal det dog skje mye og onsdagen er det som vanlig Bjerke som styrer showet her i hjemme med både V76, V4, DD og V5. V5-spillet starter aller først og som vanlig er det tre siste V5-løpene også de tre første i V76-spillet. Vår V5-banker denne onsdagen starter allerede i V5-1 og kommer fra Jan Roar Mjølnerøds kvalitetsstall i Halden. 

Helt lignende oppgave
Hesten bærer navnet Horgen Jerven og viste svært så lovende takter i treårssesongen. Hesten støtte på gode Nordby Balder i årsdebuten på Momarken og hadde nok ikke slått denne uten oppløpsgaloppen 150 meter fra mål, men kom nedpå til fjerdeplass. Kom så ut på Bjerke for tre uker siden, i et ganske likt felt det han møter i kveld. Stod også da på 20 meter tillegg, men avgjorde i god tid før mål. Lignende oppgave i kveld, og uten galopp blir denne svært vanskelig å stå imot. 10 Horgen Jerven i V5-1 bankerspilles i V5-spillet på Bjerke i kveld. 
Rangering V5-1: A: 10 B: 1-4-11-13 C: 3-2-5-12-7-8-6-9

V5-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Det kan bli en favorittpreget V5-omgang på Bjerke i kveld. I den andre avdelingen skiller et par hester seg klart ut, og fremst står Tom Erik Solberg med 5 Myhreng Brage. Fikk sin fortjente seier på Momarken sist, etter to gode prestasjoner før det. Står fint til spormessig i kveld og kan gjenta.

4 Sundby Scott står også fint til, og er ganske så flink bak bilen. Ikke utenkelig at Thor Borg kan sitte i tet tidlig med formhesten, som også jakter sin andre strake. 11 Emilfaksen galopperte direkte fra tolvtespor bak bilen i comebacket på Jarlsberg for snaue fire uker siden. Kjelkete spor også i kveld, men på fart er han trolig overlegen.

9 Kvikk Tojo holder koken forbausende bra, og sammen med svært så galopplystne 8 Gregorius får han plass på de større forslagene.
Rangering V5-2: A: 5 B: 4-11-9-8 C: 3-1-10-12-2-7-6

V76-1/V5-3 - Varmblodshester. 2640 meter voltestart.
V5-3 er et langløp over 2640 meter og der vi tror hestene på 40 meter tillegg er fremst i mål. Eirik Høitomt får igjen muligheten bak meget gode 11 Flirtin Beach og den settes først. Hesten har levert to strålende løp for sin eier Morten Strand og på Bjerke for to uker siden, var hesten tøff nok til å utfordre hyperkapable og tettravende restless Cash mot mål. Høitomt er god på slike og her kan årsseier nummer to komme.

13 Thai Navigator blir trolig spillefavoritt, men Bo Westergaard holder ikke samme klasse som Eirik Høitomt som kusk, og i et langløp med favorittene på lengste tillegg, kan de taktiske disposisjonene underveis avgjøre. Disse to spilles spilles på de minste forslagene.

På det største betaler vi også for 9 Da Vinci B.R. Fikk et fint innvendig løp i årsdebuten og avsluttet positivt da. Helt annen oppgave her, og var også variabel i flere av startene i fjor. I V76-spillet står vi på disse tre, men i V5-spillet betaler vi også for 10 Rigel L.B. Tøffingen til Per Ludvig Nilsen møter knallhard motstand her, men skulle et par av favorittene rote det til, kan seieren komme.
Rangering V76-1: A: 11 B: 13-9 C: 10-4-5-7-6-8-1-2-12

V5-4 - TGN-serien. Ungdomsløp. 1609 meter autostart. 5 Novel Broline gjorde en rekke strålende løp i sommermånedene i fjor og i perioden mai til juli vant hesten fire løp. På sensommeren mistet dog hesten formen litt, og stall Gundersen tok hesten ut av løpene i november. 5. april var det duket for årsdebut på Momarken og en opplagt Novel Broline kjørte seg tidlig til tet for Geir Vegard Gundersen. Nedover oppløpet finkjørte Gundersen og hesten vant meget enkelt.

Onsdag er det sønn Magnus som skal skjøtte tømmene i et ungdomsløp, og det atter sprint. Spor fem bak bilen er et flott startspor, og selv om slike ungdomsløp ofte preges av vel offensiv kjøring av flere, er Magnus både fornuftig og smart. 5 Novel Broline og Magnus Teien Gundersen i har vi bankerspilt i V76-spillet, men all den vi bruker 10 Horgen Jerven som banker i V5-spillet, garderer vi litt i V5-spillet.

4 Arthurian Hanover er det første motbudet. Friskusen Joakim Rasmussen får sjansen på denne i kveld, og på en maksdag er ikke denne så aller verst, og muligens kan hesten få tet. 7 Perhaps Dalimo avsluttet fint til tredje i Novel Brolines seiersløp på Momarken 1. april. Har dessverre fått et utfordrende startspor i kveld, men er en av dem som står klar dersom Novel Broline skulle svikte. 2 High Cartier er bra fra strat og har en flink kusk i Ida Beathe Olsen. Sprint er et pluss og vi tar denne med som vår fjerdehest på V5-forslaget.
Rangering V76-2/V5-4: A: 5 B: 4-2-7-3 C: 11-9-8-6-1-10-12

V5-5 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Sju hester på de to  minste V5-forslagene og alle tolv på det største, er vår løsning i et meget åpent kaldblodsløp i V5-5. Ikke lett å finne en favoritt, men variable 2 Tori Huldra er en mulig løsning. Hoppa er bra de dagene hun vil og står også fint til spormessig.

9 Solberg Rasken har vært i form i lang tid, men ville lite sist. Hadde ikke startet på en måned da og møter noe enklere selskap onsdag enn i startene forut. 10 Striks holder fin form og møter heller ikke like skarp motstand denne onsdagen. 1 Magnums Sebastian står sjanseartet til i førstespor, og ble bortkjørt av Tjomsland i V75 sist. Klart enklere imot her. 6 Tallas står litt sjanseartet til, men fikk sin fortjente seier sist. 4 Vinnmin er en brukbar svenskegjest som står fint til spormessig. 12 Løkki Dino er blant de beste i feltet, men herfra må det klaffe for både kusk og hest.
Rangering V76-3/V5-5: A: 2 B: 9-10-1-6-4-12 C: 7-5-3-11-8