Montesjokk fra Kvasnes

Kristine Kvasnes rir vårt store sjokk i monteløpet. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Kristine Kvasnes rir vårt store sjokk i monteløpet. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker med tre bein i mål! Herlig duell i vente, men favoritten taper!? Montesjokk fra en hest som salen sover på! Vi er klare for en opptur på Bjerke! Er du!?

Sportspills meny torsdag:
V4 Eskilstuna: Deilig lunsj fra Sverige
V65 Øvrevoll: Ny festaften i Bærum
Oddstips:
Overraskelse i Copa-semifinalen
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

100 000 innspilt i V76 24. juni!: Under omgangen på Bjerke onsdag så ble det SYV RIKTIGE på totalt seks av våre andelslag. Fem flate andelslag (seks andeler a kr 332 – og fire andeler a kr 500). I tillegg til systemet som var på fire andeler a kr 1500). Utbetalingen ble ca 15 000 for hvert av andelslagene. I tillegg så ble det spilt inn ca 10 000 på femmere på de andre andelslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950 og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400 på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

63 144 innspilt i Harstad 21. juni!: Vi satser knallhardt mot Harstad, og dette er et satsningsområde for Nettavisen. På søndag så gikk seks av våre bonger inn på banen i Nord, og hver av dem betalte ut 10 524,-. X. Factor (Odds 16,92) skrellet i finalen, men den stod først på vår rank... Innleveringsprisen på de bongene som vant var hhv kr. 480 / kr.960,-. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen på Bjerke denne torsdagen så velger vi å banke 5 Komnes Fossen (V5-1). Hesten har rett og slett et sjeldent fint løp foran seg, og den taper normalt sett ikke dette. De tre siste løpene i menyen er langt fra lettløste, og her er våre objekter til dagens omgang:

V5-1 : 5 Komnes Fossen – Har et gaveløp foran seg denne torsdagen, og det vil overraske oss mye om den ikke suser til tet her, og blir der til mål. Var riktignok ikke på topp sist i Bergen, men da møtte den på knallhard motstand, og vi velger ikke å vektlegge prestasjonen der for hardt. Nå kommer den ut med fine rapporter i ryggen, den spinner til tet, og da skal dette være over. MOTIVERT!

V5-2 : 2 Scan Hope – Så smellfin ut sist, men da det ble en stopp ca runden igjen, ja, da kjørte Steinseth oppi, og dermed fikk Scan Hope spolert sitt løp. På Biri nest sist er den veldig tapper etter å ha vært med på en steintøff kjøring innledningsvis (F 1000: 13,4!). Skulle den komme seg gratis foran nå, ja, da blir den ikke lett å ha med å gjøre, og den prøves mot den store favoritten.

Ingen kan Leangen bedre enn Kurt Leirvåg! På lørdag venter NY herlig V75-omgang, og Leirvåg har snadderet klart!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-3 : 2 Tender Love – Er den klart beste hesten her, og den har en flott sjanse nesten uansett reise. Nå sist ble det feil for den, og da møtte den dessuten på en helt annen verden av hester kontra det den møter her. Nest sist så er den helt strålende etter galopp, og er den i nærheten av noe sånt nå, ja, da taper den ikke dette. Er ikke til å stole på, men et finere løp enn dette kan den ikke få, og vi ILER til med førstevalget!

V5-4 : 8 Octarious – Morten Pedersen presenterte en vinner i Mister Postman på tirsdag som vi mener var enormt forbedret etter en såpass kort tid hos han. Er en nystartet trener, og når vi ser slik, ja, da kan ikke vi gjøre annet enn å varsle for denne nykommeren som kommer ut fra hans stall. Er en hest med kapasitet litt utover det grunnlaget som den har på konto, den er blitt strøket inn et spor, og havner den bare ikke helt på vingel så duger den. PASSES!

Ingen kan Leangen bedre enn Kurt Leirvåg! På lørdag venter NY herlig V75-omgang, og Leirvåg har snadderet klart!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-5 : 9 Santana – Et spennende, og jevnt monteløp avslutter V5-omgangen fra Bjerke. Santana er en utrolig undervurdert hest i monte, og den kan sjokke i finalen. I fjor gikk den flere sterke monteløp, og den vant flere ganger til flott odds i lukene. I år har den ikke prestert like bra, men den har heller ikke gått mye monte. Nå blir den KRAFTIG rytterforsterket med Kristine Kvasnes, og det må være svært spennende. Distansen takler den bedre enn de fleste, og den har slått vel så gode hester som dette tidligere når den har vært i form. Prøves som et montesjokk i finalen!