Myr Faksen ordner V5-opptur i Harstad


Myr Faksen (Her med Kai Johansen), og HC Holm blir mange sin banker i Harstad søndag.
Myr Faksen (Her med Kai Johansen), og HC Holm blir mange sin banker i Harstad søndag. Foto: hesteguiden.com

Bankeren speeder ned alt! Frekkis som ligger i skorpen! Sjokk dukker opp i riktige omgivelser! Vi skal ta for oss i Harstad på søndag!

Sportspills meny søndag:
V75 Solvalla:
Ekstra V75 med millionpott

V65 Sørlandet:
Kolle har bankeren i en vrien omgang
Oddstips 1: Siste sjanse for Sandefjord
Oddstips 2: Stabæk må omstille seg
Oddstips 3: Fredrik er med på leken
Oddstips 4: Oppturen fortsetter for Moyes
Tippetips: Viking på defensiven
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

V4-fest på Solvalla 25. september!
Det ble servert sterke tips på Solvalla denne fredagen, men "bonusen" kom ikke i V65-spillet. Det var nemlig V4-spillet vi gjorde rent bord i, og samtlige forslag på Eksperten suste inn. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.300 satt som det skulle, og de som leverte det kunne hente ut flotte Kr.5 941,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Slotts Uffa (Odds 47,37) - Var vår vinner på Bjerke 24. september!
En godbit av det helt sjeldne slaget ble servert i lunsjen på Bjerke denne torsdagen. Slotts Uffa innfridde våre forventninger, og det til praktfulle 47,37 i vinnerspillet! Vi serverte våre kunder følgende info:

V5-4 : 1 Slotts Uffa – Her er det åpent. Hesten vi velger å varsle litt for har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og formen er slett ikke verst. Den har nå gått tre klart godkjente løp etter dette avbrekket, og normalt sett skal den bare bli bedre og bedre fremover. Er sikret et optimalt opplegg her, og den fortjener et forsøk til bra odds i lukene. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spiller billig innledningsvis denne søndagen, men de siste løpene er krevende, og der kan det smelle ordentlig! Bankeren i Harstad er en gjenganger, og vi må bare tro MYE på 10 Myr Faksen (V5-2).

Sjekk ut følgende objekter:

V5-1 : 6 Thai Gucci (23,1%) – Leverte et sterkt prøveløp i denne disiplinen sist søndag, og det er gode rapporter på den før løpet på søndag. Her er det en enorm forskjell på rytterne, og Maja Kanstad er i våre øyne en topp tre rytter i Nord. Står rett og slett nydelig inne i dette løpet, og det kan være en frekk banker!

V5-2 : 10 Myr Faksen (69,4%) – Pleier å vinne disse billige løpene i Harstad, og den står alene på vår bong. Møter en mildt sagt overkommelig gjeng, og den avgjør nok igjen på ren speed. Rapportene på den før løpet er fine, og vi velger ikke å spekulere. BANKER!

V5-3 : 8 Polar Lilja (21%) – Hadde vi god tro på i monteløpet sist, og det ble oppvisning da. Var også klart positiv med vogn bak seg nest sist, og den har funnet storformen. Dalen opp igjen er aldri feil, og den må ha en bra sjanse her om den leverer som de siste gangene. SPILLES!

V5-4 : 9 Vivian Cirkus (10,2%) – Her føler vi at favoritten fort er i trøbbel, og det burde bli en drøy reise rundt! Ideen vår har funnet formen, og den var solid i nederlaget nå sist. Da solgte den seg ordentlig dyrt, og innsatsen var klart plussbetont. Står nydelig til for å smyge med her, og med tempo så blir den ikke enkel å stå imot nedover oppløpet. OBS!

V5-5 : 8 Kamilla AM (5,3%) – Er en veldig bra hest når den er i orden, og den var skikkelig positiv etter en lengre pause sist. Avslutter da fint, men hadde uansett svært godt av den blåseren i kroppen. Klaffer det på startsiden nå, og den får ryggløpet sitt, ja, da er den giftig. Må med på alt!