Ny suksess på Øvrevoll?


Final Episode har bra vinnersjanse i V5-3 på Øvrevoll fredag.
Foto Morten Skifjeld Hesteguiden.com
Final Episode har bra vinnersjanse i V5-3 på Øvrevoll fredag. Foto Morten Skifjeld Hesteguiden.com

Fredag ettermiddag er det duket for årets nest siste løpsdag på Øvrevoll. Nettavisens galoppeksperter jakter ny suksess i både V5 og V4.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bjerke lørdag:
Superjackpot med 21 mill ekstra
V65 Biri:
Kolle innleder superhelgen
V64 Kalmar: Millionjackpot på Kalmar fredag kveld
Oddstips 1: Middlesbrough fortsetter opprykksjaget
Oddstips 2: Lyons målmaskin har endelig våknet
Tennistips:
Wawrinka er mest motivert

Lørdagens oddstips 1 (kampstart kl 12): Katastrofale Start er ribbet for selvtillit
TV-kampene:
Helgens TV-sendte kamper
Rapport:
Disse PL-stjernene ble skadet i landslagspausen


Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er en enorm jackpotomgang vi har i vente i lørdagens V75-omgang fra Bjerke. Vi spiller sammen med svenskene og det venter gedigne 21 millioner SEK ekstra i sjuerpotten. Omsetningen kommer til å bli skyhøy og både sportslig og spillemessig er det en kanonomgang vi har i vente.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før den tid skal vi gjennom en meget innholdsrik fredag, som innledes V65 fra Solvalla tidlig fredag ettermiddag. Litt senere på ettermiddag er det duket for galopp fra Øvrevoll, der det venter både V5 og V4. Til kvelden er Biri vertskap for V65-løpene her hjemme, mens Kalmar er vertskap for den svenske V64-omgangen.

Nettavisens galoppeksperter gjennomførte en strålende oktober måned og november har fortsatt i samme spor.

Det var duket for ny klaff på galoppspillet søndag ettermiddag på Jägersro, både i V64 og V4. Det mellomste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 7160 kroner. Også i V4-spillet ble det fullklaff. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte tilbake meget pene 3 294 kroner.

Andre høydepunkter i november
Sist torsdag ble det en helt uløselig V65-rekke på Täby, men i V4-spillet ble det igjen klaff for systemspillet. Et andelslag med fire andeler a kr 750 og innleveringspris på kr 2900, betalte tilbake meget hyggelige 16 772 kroner.

Forrige onsdag (11/11)ble det stang ut i V4-spillet på Øvrevoll, men i V5 ble det fullklaff. Det aller minste V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 140) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 495 kroner.

På Täby onsdag 4. november ble det levert meget sterke tips og det aller minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 3 097 kroner.

Utvalgte høydepunkter fra oktober:
På Øvrevoll (30. oktober) kom kun 11 kuponger helskinnet gjennom V5-spillet og fem av disse hadde Nettavisen. V5-utbetalingen stoppet på meget pene 22 122 kroner.
Alle fem var andelslag på Eksperten og var hhv:
3 stk andelslag komponert (fire andeler a kr 500)
2 stk systemspill (fire andeler a kr 750)

Også i V4-spillet ble det meget flott uttelling. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget anstendige 6 311 kroner.

Onsdag 28. oktober ble det bra treff på Täby. I V4 måtte riktignok våre eksperter opp på forslaget på kr 1440 for å fange fire rette som ga småpene 5 502 kroner i utbetaling. I DD-spillet ble det flott klaff og hele 14,92 i odds. I V5-spillet ble det klaff for det aller minste forslaget (innl.pris kr 168) og pene 1 271 kroner i utbetaling.

Fredag 9. oktober ble det strålende treff i både V4-spillet og V5-spillet på Øvrevoll. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner.

Søndag 4. oktober ble det også strålende klaff i V4-spillet på Øvrevoll. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner.

Vurderinger til V4/V5 av Birger og Morten:
Årets nest siste løpsdag på Øvrevoll. Selv om feltene ikke er så store, er løpene vriene. Ingen klare bankere og få hester å ta bort. Særlig V5 er krevende, V4 ser litt mer overkommelig ut. Husk at de tre siste V5-avdelingene også er de tre første avdelingene i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lås i V5-3
En åpen V5 venter spillerne på Øvrevoll fredag på årets nest siste løpsdag. I V5 prøver vi å gå tynt i V5-3 (som er et maidenløp) og står på hestene 5 Gakenda og 1 Final Episode, samt V5-5 der vi bankerspiller 1 Nandura på de to minste V5-forslagene og i DD-spillet, men tar med 2 Imaundercover på det største. Feltet er svakt, men vår favorittduo har i hvert fall vist best form de siste ukene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bankerfri V4
I V4 "mister" vi de to kanskje mest åpne V5-løpene. Dessuten tror vi en del på 4 Angie's Nap i V4-4. Møter enklere motstand fredag enn i de foregående løpene, og blir vår banker på det minste V4-forslaget, men vi garderer bredt på de større forslagene.