Nye godsaker er pågang til lunsj


Comeback og kusk Kristine Kvasnes har en riktig oppgave foran seg på tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Comeback og kusk Kristine Kvasnes har en riktig oppgave foran seg på tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Så lekker ut sist, og utfordrer favoritten nå! Er bedre enn rad, og slår til som en herlig frekkis!? Vi er klar for en ny deilig lunsjomgang!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Åby: Untersteiner herjer i lunsjen
V65 Forus:
Bjaanes ser seg ikke tilbake
V64 Gävle:
Banker med drømmeoppgave
Oddstips 1: Denne duoen er ustoppelig
Oddstips 2:
Lyon er ikke seg selv
Oddstips 3:
Hull viser vei i helsprek dobbel
Langskudd 1: Arsenal har ikke noe valg
Langskudd 2:
Roma må hevne megaflausen

En helt strålende uke er i vente for vi som elsker både trav, og galopp! Til helgen har vi blant annet en dobbel-syverpott i V75-spillet på Sørlandet å glede oss til. Det er også en ekstra internasjonal V75-omgang på Solvalla søndag. Vær OBS på at det er jackpot i V65-spillet i Norge både lørdag og søndag. Harstad kjører V65-løpene om lørdagen, mens det er Biri som kjører om søndagen.

Når det gjelder dagen i dag så er det Åby som er først ut, og deretter venter det lunsj på Klosterskogen. Om kvelden så er det V65 i vente på Forus, samt V64 fra Gävle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under V65-omgangen i Drammen i går så serverte vi Tojo Prinsen (3-valg / 11,3%) som en skikkelig delikatesse! Fra Östersund samme dag så ble også Kirkou (3-valg / 12,1%) servert som en godbit. Nå tar vi nye tak, og fra Klosterskogen denne tirsdagen så går vi for en bankerfri løsning. Her er dagens objekter:

V5-1 : 9 Comeback – Likte vi skarpt etter pause sist. Ble da sittende bom fast som helt ubrukt, og den så ordentlig godt forberedt ut etter pausen. Har tidligere kommet seg greit rundt svingene på Klosterskogen, og den har virket stabil. Skulle den være ytterligere forbedret med en blåser i kroppen, ja, da dukker den fort opp helt der foran. OBS! PS. 8 Victor Hastrup – Er nok feltes beste hest. Jogget 13,6 s 1000m sist, og kom alene til mål. Har dog feilet umotivert rundt svingene på Klosterskogen før, og det gjør oss noe usikker på hvordan den takler baneprofilen. Feilfritt så kjemper den 100% sikkert om seieren.

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!

V5-2 : 1 Prins Philip – Var meget solid etter pause sist, og den varslet vinnerform direkte. Sporet denne tirsdagen er noe sjansebetont, men blir bare ikke Prins Philip fast, ja, da MÅ mulighetene være meget gode. Motivert favoritt, men ingen banker da sporet kan bli en felle.

V5-3 : 2 Grimsjon – Feilet som vinner sist, og dette er en ordentlig formtoppet traver. Så veldig fin ut før løpene også, og det er tydelig at den utvikler seg fint for tiden. Her står den nydelig til spormessig, og det er ikke akkurat veldig hardt imot. Har en topp mulighet om alt går riktig for seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 1 Kingstile – Er ingen stjerne, men det er en nyttig traver som stadig er med i fremste rekke. Fikk maks sist etter pause, men den var fakta OK med tanke på avbrekket. Her står den ypperlig til, den er sikret et skreddersydd opplegg, og skulle den være forbedret med en blåser i kroppen så trenger den ikke å være borte! 3 Scatcat – Avsluttet bra i kulissene sist mot en relativt tøff motstand. Den blåseren gjorde nok uansett bra etter pause, og den kan ventes forbedret. Får den gå med i rygger til ut mot oppløpet, ja, da har den ofte en polett på lager når den er i form. Kan skrelle!

V5-5 : 10 Madonna Mia – Er bedre enn raden, og den skal ikke undervurderes mot en såpass billig motstand. Nå sist så feilet den seg vekk, mens den nest sist gikk OK etter hinder på veien. Her venter et passivt opplegg, og får den bare litt tempohjelp, ja, da er den langt fra ueffen. OBS!