Nye utfordringer i Drammen


Eirik Høitomt og Bongo. Torsdag kommer de ut i Drammen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Eirik Høitomt og Bongo. Torsdag kommer de ut i Drammen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Dårlig kvalitet på løpene = relativt høy vanskelighetsgrad! Vi jakter Drammen med et par herlige objekter samt en banker som vi tror mye på!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Dannero: Vi byr på et mulig superobjekt til lunsj
V65 Bergen: Frekk V65-banker fikser opptur i Bergen
V64 Åby: Dobbel V64-jackpot med 1,5 millioner ekstra
Oddsdobbel 1: Rosenborg kan alltid score
Oddsdobbel 2: Everton og Koeman kan få trøbbel i Italia
Oddssingel:
FC København er klart svekket
Odds Europa League: Vi byr på noen frekkiser

En meget spennende torsdag venter, og her er det mye å glede seg til. Allerede kl.12.20 er det duket for V4-lunsj til Dannero. Kl.13.40 blir det så V5-lunsj i Drammen. Bergen Travpark byr på en av årets beste V65-omganger kl.18.50, før Åby avrunder med en heidundrende DOBBEL V64-JACKPOT kl.19.25. Her ligger det hele Kr.1 551 147 ekstra i sekserpotten. 

Herlig fullklaff på Bro Park 12.september!
Våre galoppeksperter jobber på høytrykk, og tirsdag var det duket for en herlig gevinst for de som kjøpte seg inn i V5-systemet vårt på Eksperten (fire andeler a Kr.750). Systemet satt nemlig som spikret, og betalte ut hele Kr.62 044,-. I V4-spillet samme dag ble det også fullklaff for Nettavisens forslag til Kr.960. Her kunne man hente ut meget fine Kr.3 770,-.

DD + V5-fest på Jarlsberg 12. september!
Det ble alt annet enn en lett DD-omgang på Jarlsberg tirsdag. Supersjokket Frier Birk (7-valg) kombinert med Ny Komet (3-valg) ble vrient for folk flest, men ikke for de som tok rygg på undertegnedes tips. Frier Birk var nemlig med på to hester i DD-1, mens Ny Komet var med på tre hester i DD-2. DD ble altså ranket ut på kun 6-rekker, og vårt minste forslag på Kr.180 betalte ut Kr.3291,-. Vårt største forslag på Kr.360 betalte ut Kr.6 582,-.

Det ble også fullklaff på undertegnedes V5-forslag til Kr.480 denne dagen. Her spilte vi dobbeltbanker på Voje Jerv + Frier Birk, og for de som tok rygg her, ja, de kunne hente ut Kr.3 825,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Drammen står for den norske lunsjen denne torsdagen, og nesten som vanlig er det dårlig kvalitet på løpene i Drammen. Det betyr at V5-omgangen er SVÆRT utfordrende, og selv om det normalt finnes en klink banker i dagens omgang kan det opplagt gi godt betalt. 6 Bongo står alene på våre bonger i V5-3, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V5-1 : 5 Speedy Circle – Er en av få hester i dette feltet som enda har litt “skalle”, og mens ingen av de andre hestene har vunnet løp i 2017 så har vår klare ide vunnet to løp. Formen har sett helt OK ut den siste tiden, og nå som den er veldig riktig ute når det gjelder motstand er den verdt et forsøk som for lite spilt. SE OPP!

V5-2 : 7 Kaptein – Har vært veldig stabil i comebacket, og nå sist spurtet den skikkelig fint. Vi hadde faktisk 26,9 s 300m på klokken, og noe veldig mye mer enn det kan man ikke kreve i dette grunnlaget. Skal normalt være ytterligere forbedret til dagens oppgave, og mot en billig gjeng skal den stå først. SPILLES!

V5-3 : 6 Bongo – Kom ut med sterke rapporter i ryggen før debuten, og den ble trykket ned til 1,2 i totoen. Vant meget lett fra tet, og siste 300m gikk så raskt som 12,5. Var veldig skjev på svingene, men den var skjev “riktig” vei, og dermed skal ikke Drammen by på problemer. Bankes i en ellers krevende omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 10 Fjord Jerka – Skummelt løp, og her kan det fort skrelle til. Draget vårt har et sjeldent fint løp foran seg når det gjelder motstand, og med den minste klaff på veien er den HET! Nå sist ble det galopp, mens den var klart positiv i nederlaget nest sist. Gunnar Austevoll opp er spennende, og vi roper et stort varsko!

V5-5 : 7 Pompano Reza – Har varslet form de siste gangene, og den er spennende om det skulle klaffe litt på veien nå. Motstanden skremmer nemlig ikke noe veldig, og løser det seg fra et dårlig spor så er den normalt med på foto. SPILLES!