Nye utfordringer på Bjerke


Lars Anvar Kolle, og Playful Lavec har et riktig løp foran seg på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Lars Anvar Kolle, og Playful Lavec har et riktig løp foran seg på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Spennende V5-omgang uten noen klinke bankere! Vi byr på et hett objekt mot en mye spilt favoritt! Du blir vel med oss på moroa?

Sportspills meny torsdag:
V4 Romme:
Ohlsson med fete sjanser
V65 Klosterskogen:
Solberg knaller til med en lekker banker
Oddstips 1: Sampdoria blir ikke tatt seriøst
Oddstips 2:
Eder er ustoppelig hjemme
Oddstips 3:
Alltid målfest på Luigi Ferraris

Gedigen V75-fest på Sørlandet 24. oktober!
På Nettavisen serverte undertegnede fire V75-forslag til løpene på Sørlandet og det aller største forslaget (inn.pris kr 2 400) satt klokkerent og betalte tilbake drøye 78 000 kroner.

Kleppe Slauren (63,7%) innfridde enkelt som dagens klare banker. Hickohepooh (9,8%) ble det servert lekker info på! Tangen Odin (1,2%) supersjokket, men var med på de større bongene!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve andelslag.

Disse var komponert slik:
Tre andelslag i ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 77 196 per stk
Ett andelslag i fem andeler a kr 300 - utbetaling kr 76 197
Ett andelslag i fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fem andeler a kr 777 - utbetaling kr 77 601
Ett andelslag i ti andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 970
To systemspill - begge i fem andeler a kr 1000 - utbetaling 77 340 per stk

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerke byr på en V5-omgang som ikke trenger å bli helt lettløst. Kvaliteten på løpene er nemlig svært dårlig, og et par av løpene velger vi faktisk å "lukke helt igjen". Sjekk ut følgende:

V5-1 : 3 Wotts C’est Fric (13,4%) – Et meget svakt løp innleder denne lunsjen, og hvem vil egentlig mest av disse? Ideen vår er heller ingen stjerne, men den har møtt bedre hester enn dette i Sverige, og den vil nok bli overrasket når den her får gå mot såpass billige hester som dette. Skal balanseres litt om til dette løpet, og den burde kjempe om seieren. Billigere enn dette blir det nemlig ikke…

V5-2 : 9 Lonfaks (18,1%) – Er feltes beste hest, og når den ikke blir noen favoritt her, ja, da må vi bare varsle. Kommer ut etter pause grunnet kastrasjon, og det var også et helt nødvendig inngrep. Gikk nemlig med bremsene på, men den skal være mer villig nå etter inngrepet. Kan sikkert ned på 30-tallet om den gjør som den skal, og med Eirik Høitomt opp, ja, da setter i hvertfall vi på alt av varsellamper!

V5-3 : 9 Egon BR (15,1%) – Viste en herlig formoppsving nå sist, og den havnet rett i våre neste gang ut bok. Feilet da kort etter start, taper ikke så mye, men havner likevel feil på det. Kryper etter hvert ned innvendig, og den går pigg i mål etter veldig sene luker. Skulle den ha gått ytterligere frem med den blåseren i kroppen så er den selvskreven i dette løpet, og den MÅ passes!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 3 Kain Face (19,3%) – Her er det veldig åpent, og alle syv kan faktisk vinne på en maks dag. Vi håper på kjøring underveis, og er litt inne på at Kain Face da kan komme bakfra. Er stadig bedre enn raden, og den fullførte helt OK sist. Dukker nå opp mot en særdeles overkommelig gjeng, og med flyt så kan årets tredje seier komme. Prøves, men garder likevel dette løpet bredt!

V5-5 : 2 Playful Lavec (33,3%) – Nok et trist løp med svak kvalitet venter i finalen. Her føler vi dog at det er litt forskjell på de beste målt opp mot de nest beste. Ideen vår burde ha en flott mulighet, og den var MYE forbedret sist hvor den fullførte fint etter et upassende opplegg. Skulle den komme seg tidlig foran så blir den ikke enkel å ha med å gjøre, og det er nå denne er verdt et forsøk.

På lørdag er det duket for et nytt herlig V75-spill, og på Eksperten kan du kjøpe bonger fra undertegnede i jakten på millionene! Her finnes det bonger i prisklasser fra Kr.50 helt opp til Kr.2 000,-.