*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Overlegen lunsjbanker i Drammen

Eirik Høitomt ser etter hvor konkurrentene blir av når Beverlyhills Dream vant på Jarlsberg i sin siste start. Torsdag er ekvipasjen storfavoritter i V5-3 under Drammens lunsjtrav. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Beverlyhills Dream er normalt overlegen sine konkurrenter i V5-3 på Drammen travbane torsdag.

18.10.18 13:21

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Bro Park: Vidunderlig jackpotkveld på Bro Park
V65 Bergen:
Topphest gjør kort prosess i Bergen
V4 Hagmyren:
Vi garderer storfavoritten til lunsj
Oddstips: Vålerenga utnytter Storhamars suksess
Oddstips NHL: Canucks kan skrelle igjen

Vi har en flott torsdag foran oss i hestesporten og det er på Bro Park torsdagens store høydepunkt finner sted både spillemessig og sportslig. Storløpene står i kø og det i tillegg jackpot i V64-spillet med 961 900 SEK ekstra i sekserpotten. Torsdagen byr ellers på V4-lunsj fra Hagmyren, den byr på V5-lunsj fra Drammen. Torsdag kveld er det i tillegg til V64-omgangen på Bro Park også duket for V65-løp på Bergen travpark.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Undertegnede har levert solide tips den siste tiden og både til V75-løpene på Biri sist lørdag og til løpene på Leangen mandag, ble det flott klaff.

Leirvåg med solide vurderinger i V75 på Biri 13. oktober!
V75-tipsene satt bra denne lørdagen, og det ble fullklaff for flere av mine andelslag på Eksperten. To flate bonger (fire andeler a kr 899) betalte ut 29 521 kr hver seg. Samtlige systemer satt (fire andeler a kr 2 000 / fire andeler a kr 1 000 og 20 andeler a kr 200). Det største systemet betalte ut 34 601 kr, mens de tre øvrige alle betalte ut 29 379 kr. Grislefaksen G.L. i V75-7/DD-2 (3-valg) ble forøvrig lansert som en herlig DD-banker.

Alt satt på Leangen mandag 15. oktober
Det var stor jackpotomgang på Leangen i V65-spillet, men det ble noe favorittpreget. Uansett ble det fullklaff for V65-forslaget med innl.pris kr 480. Dette forslaget betaltet tilbake 1 428 kr. I V5-spillet ble det også fullklaff. V5-forslaget med innl.pris kr 448 satt klokkerent og betalte tilbake meget hyggelige 4 966 kr.

PS: Lørdag kveld er påny V65-omgang med jackpot på Leangen.

I denne artikkelen skal det heretter handle om lunsj-V5'en på Drammen travbane, der den sportslige kvaliteten som vanlig er ymse. Omgangens klart største favoritt kommer ut i V5-3 og denne skal ha ypperlige muligheter til å innfri.

Kun galopp imot for lunsjbankeren
Det handler om ferske 1 Beverlyhills Dream og Eirik Høitomt. Bengt Solbergs fine femårshoppe galopperte seg bort i karrierens to første starter i sommer, men holdt seg på beina i den tredje starten og da ble det også seier på Bjerke. Ble så strøket fra en tiltenkt start på Jarlsberg 27. august, men var tilbake i løpsbanen 28. september på Jarlsberg. Vant da helenkelt på fine 16.4/2140 meter. Møter ingenting i V5-3 i Drammen torsdag og normalt skal det bli seier. Min lunsjbanker i Drammen torsdag heter 1 Beverlyhills Dream i V5-3.

Billig løp for DD-bankeren
I V5-5/DD-2 kommer nok 4 Amazing Dream også til å bli hardt betrodd. Fireårsvallaken til Erlend Rennesvik har hatt en skuffende sesong, etter å ha vunnet fire løp på ti starter som treåring. Men sist tirsdag kom endelig årets første seier i et lunsjløp på Bjerke etter ledelse fra start til mål. Motstandsmessig er det litt opp denne torsdagen, men ikke verre enn at det skal være bra vinnersjanse påny. Jeg bankerspiller 4 Amazing Dream i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5-spillet er det vel først og fremst kapable 1 Willy Invalley som er førsteutfordrer og Desserud-traveren tas med på samtlige V5-forslag. På det største forslaget finner jeg også plass til 2 Uncle Wise As og 9 California Estelle.

Overrasket søndag - kan vinne igjen
Det er kun ti hester bak startbilen i V5-1, men lettløst er det definivt ikke. 6 Langaard Siv tok seg enkelt forbi Engas Odelsjente via siste indre i V65-6 på Klosterskogen søndag. Oppgaven torsdag er ikke noe tøffere og løser hoppa sånn noenlunde fra fra sjettesporet bak bilen, er det bra sjanse for at Langaard Siv kan ta sin andre seier i løpet av få dager.

1 seier på 91 starter
Ja, det fasiten for de seks deltagerne som stiller opp bak startbilen i V5-2. Det er kun en av hestene som har vunnet løp i karrieren altså, og det er 6 Horgen Elvy. Løpet ser vidåpent ut på forhånd og jeg tar med alle seks på samtlige V5-forslag.

1 seier på 144 starter
Ja, det er statusen for den 11 år gamle vallaken 2 Lord Bexley i V5-4. Men det er nok lenge siden "gamlingen" har hatt en så fin oppgave foran seg. Løpet er stengt på grunnlag over 145 000 kr, men samtidig åpent for hester som kun har vunnet ett løp. Lord Bexley har 369 750 kr på konto og står dermed fantastisk fint inne i dette løpet grunnlagsmessig. Den eneste seieren til Lord Bexley kom på Klosterskogen 10. august i fjor. Torsdag er distansen 1700 meter og hesten har andrespor bak bilen. Motstandsmessig er det ingen som skremmer og Lord Bexley er mitt klare objekt i V5-4.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.