Gå til sidens hovedinnhold

På jakt etter stolpe

5-åringen er ubeseiret i sine fire starter i år. Vi tror den femte kommer i Drammen i dag og dermed stolpe i programraden.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Øvrevoll: Jan-Erik Neuroth i hetluften på Øvrevoll
V65 Klosterskogen:
Geir Flåten har V65-bankeren på Klosterskogen
V64 Åby:
Vi jakter ny V64-suksess
V4 Visby:
Deilig lunsj fra Sverige
Oddstips: Ny folkefest når Odd tar i mot Haugesund i cupen
Oddssingel La Liga: Mirakelmannen leder Villarreal til ny seier
Spillsenteret:
Vi har vurdert torsdagens viktigste kamper

En meget hektisk torsdag står foran oss og Nettavisen har tips til fem ulike trav- og galoppstevner i dag. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Visby og etterfølges av V5-lunsj i Drammen. Torsdag kveld er det to norske baner som har V65. Øvrevoll er først ut med spillestopp kl 18.30, mens Klosteskogen starter sin V65 først kl 19.35. I Sverige braker det løs med V64 fra Åby kl 19.30.

3 Eldorado Gracieux (V5-2) har imponert oss i år og vunnet fire løp på fire starter. Den fem år gamle vallaken har kjørt seg tidlig til tet i samtlige seiersløp og hadde full kontroll på Momarken sist etter en forsering etter 600 meter. Selv om det er flere gode hester i grunnlaget imot, tror vi den femte seieren kommer her. Dagens banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

6 Magnums Philiokus (V5-1) møter en veldig god konkurrent i form av 4 Trø Loke, men vi spiller begge likt og vil varsle litt ekstra for vår idè i løpet som var solid i begge sine seiersløp før annenplassen bak gode Lættis på Jarlsberg i sin siste start. Må tidlig på bongen i nåværende form.

9 Darling Simoni (V5-3) vil vi varsle litt ekstra for i et veldig åpent løp uten de klare forgrunnsfigurene. Hoppa vant vant ett løp på sju starter i fjor og var hele åtte ganger på trippelen på sine 14 starter. Sist på Jarlsberg fullførte hun flott til fjerde i løpet Tarantino Hawk vant. Vi anbefaler et tidlig kryss i rute ni i V5-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Kommentarer til denne saken