På nye eventyr med HC

Hans Christian Holm kjører vår banker denne søndagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Hans Christian Holm kjører vår banker denne søndagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Seiersmaskin bankes! Solid info på en godbit i innledningen! Frekt drag i finalen på en hest som er bedre enn rad! Vi jakter ny opptur i Nord!

Sportspills meny søndag:
V65 Biri: Sjansebanker i vidunderlig V65-omgang
Oddstips 1: Har tent håpet i Bergen
Oddstips 2: Talentfabrikk som duger
Oddslangskudd: Hønefoss på rett vei
Tippetips: Rosenborg har stø kurs
Tippeligaen: Oversikt over skader/karantener
TV-fotball: Oversikt over helgens TV-sendte kamper
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Opptur i V75-spillet 20. juni : Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv 3950 kr og 4950 kr). Snittutbetaling på ca 11 400 kr på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Har du ellers fått med deg følgende?:

* V65-fest på Øvrevoll med 200 000 innspilt!

Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

* DD-FEST på Sørlandet!

Det ble servert strålende objekter til Sørlandet tirsdag 16. juni. 7. valget 11 Sky Air Born G.G. innfridde som dagens solide skrellobjekt i V65-5/DD-1 og i V65-6/DD-2 knallet vi til med et bankerspill på 2. valget 7 Elegant. DD betalte tilbake praktfulle 44,42 i odds og var altså ranket på en rekke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Harstad denne søndagen ser det som vanlig interessant ut. Vi banker vinnermaskinen 3 Lady's Blue News som gikk strålende etter galopp sist. Nå er den tilbake mot de "vanlige" igjen, og med bra rapporter i ryggen så tror vi hardt! Sjekk ellers ut følgende:

V5-1 : 9 Hvalstad Birken – Er MYE bedre enn raden, og den har en riktig oppgave foran seg i innledningen. Nest sist blir den sittende bom fast med alt igjen, og den så rå ut for dagen! Nå sist gikk den helt strålende mellom galoppene. Feilfritt så er denne 100% sikkert med og kjemper om seieren, og den må bare prøves!

V5-2 : 3 Lady’s Blue News – Prøvde man med ny balanse i Sverige sist, og det var ikke vellykket. Hesten gjorde dog ikke noe dårlig løp, og den kom solid tilbake etter en grov galopp. I Harstad har den vist seg å være nesten umulig å slå, og den har radet opp. Har en fin sjanse her om den bare kommer seg rundt uten galopp på veien. At HC Holm nå er tilbake i vognen er selvfølgelig et pluss da han kjenner hesten best.

V5-3 : 2 Vitus – Småskummelt løp hvor vi tror at draget vårt kan overraske litt. Er nå 20m billigere ute kontra Engas Kvikk/Trø Stilig fra løpet sist, og da skal man huske på at den ikke var veldig langt bak i mål. Distansen nå er intet minus, og den kan nesten ikke få et bedre løp enn dette. Har den bare moralen på topp for dagen så kan dette gå, og vi roper et varsko!

V5-4 : 5 Marco D’Estino – Var et lekkert skue etter et lengre avbrekk nå sist, og den vant veldig lett med flere lengder. Skulle den være enda bedre her, ja, da er det ikke snakk om saken. Da vinner den lett. Dog har vi tidligere sett at hester som kommer ut etter lengre avbrekk ofte presterer noe dårligere andre gangen ut, og det gjør oss noe usikker. Soleklart motivert, men med tanke på at det er flott odds i formbomber så velger vi å gardere litt på de større bongene!

V5-5 : 4 X. Factor – Normalt sett så hadde det vært grønne lykter på 7 Seven Jersey, men denne hesten var svak sist, og det gjør oss usikker. Ideen har en enorm fart i kroppen sin, og den er alltid giftig om det klaffer med OK rygger på veien. Nå sist fikk den løpet delvis ødelagt i den siste svingen da den fikk en hest i trynet. Var på det tidspunktet enormt godtgående. Har ikke hatt spesielt mye marginer med seg den siste tiden, og formen er betydelig bedre enn raden. Spilles til OK odds i finalen.