Pirlo duger på Øvrevoll også


Pirlo sammen med Nelson De Souza vinner på Øvrevoll for drøye to uker siden og har bra sjanse i V5-3/V4-1 på Øvrevoll fredag
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Pirlo sammen med Nelson De Souza vinner på Øvrevoll for drøye to uker siden og har bra sjanse i V5-3/V4-1 på Øvrevoll fredag Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Hesten med fotballnavnet Pirlo jakter NM-tittel i V5-3/V4-1 på Øvrevoll fredag. Våre eksperter tror på bra vinnersjanse.

Sportspills meny fredag:
V75 Forus: Lerum jakter ny V75-fest
V65 Jarlsberg: Høitomt like god i rosa
Oddstips 1:
Brentford slår Austin-løst QPR
Oddstips 2: Atletico har fått opp dampen
Langskudd:
Alexander Meier kan sjokkere Bayern

TV-kampene: Slik er helgens oversikt
Tippemagasinet:
Se en ny episode

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En flott trav- og galopphelg er i emning og fredagen byr på fire trav- og galoppstevner. Det hele innledes med V65 og V4 fra Solvalla tidlig fredag ettermiddag. Litt senere på ettermiddagen overtar Øvrevoll med både V5 og V4. Til kvelden er det Jarlsberg som er vertskap for V65-løpene her hjemme, mens Ørebro er vertskap for de svenske V64-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter har levert solide tips gjennom hele 2015 og også i oktober har det vært bra uttelling:

Onsdag ble det bra treff på Täby. I V4 måtte riktignok våre eksperter opp på forslaget på kr 1440 for å fange fire rette som ga småpene 5 502 kroner i utbetaling. I DD-spillet ble det flott klaff og hele 14,92 i odds. I V5-spillet ble det klaff for det aller minste forslaget (innl.pris kr 168) og pene 1 271 kroner i utbetaling.

I V4-omgangen på Jägersro onsdag 21. oktober ble det favorittpreget i de tre første avdelingene, men Birger og Morten varslet om at det kunne smelle i V4-4 og fikk rett. Der vant 10. valget 2 Sir Edward og sendte V4-utbetalingen opp i pene 1 529 kroner. Det mellomste forslaget (innl.pris kr 448) satt klokkerent.

Onsdag (14. oktober) måtte de riktignok ty til systemspill (fire andeler a kr 750) for å fange fire rette, men utbetalingen ble uansett solide 10 956 kroner.

Fredag (9. oktober) ble det strålende treff i både V4-spillet og V5-spillet på Øvrevoll. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner.

Søndag 4. oktober ble det også strålende klaff i V4-spillet på Øvrevoll. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner.

Sist fredag ble det solide 39 987 kroner i V5-utbetaling på Øvrevoll og heller ikke iu V4 ble det småpenger og hele 16 594 kroner i utbetaling i den spillformen. Øvrevoll fornekter seg altså ikke og det er stadig svært fine utbetalinger på landets eneste galoppbane.

Dobbeltbanker i NM
NM for to- og treåringer er de sportslige høydepunktene på Øvrevoll fredag. Feltet i treårsløpet er så lite at det går utenfor V-spillenes ramme . Derimot finner vi vårt lås i toårsløpet som er V5-3/V4-1, hvor duoen 2 Pirlo og 6 Marshall Runner hadde et hardt nappetak sist. Da vant Pirlo med hals, og de to er nok jevne på ny. Kanskje kan et par av hestene med få starter forbedre seg, men de skal være gode for å slå vår duo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi må også gå litt ned i V5-finalen, som også er V4-3. 10 Luckyreno var knallgod sist og vinner trolig med en liknende prestasjon.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er litt tidlig å forutsi den endelige rangeringen, men vi satser på at 3 Calcaterre i V5-5 og V4-3 kan duge som en luring. Har møtt klart skarpere motstand enn han gjør nå, så nå tror vi han er med i striden.