Rennesvik med nytt bankerbud


Dyktige Erlend Rennesvik kusker Nettavisens V5-banker på Momarken lørdag. . Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Dyktige Erlend Rennesvik kusker Nettavisens V5-banker på Momarken lørdag. . Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Erlend Rennesvik innfridde med vår lunsjbanker på Bjerke torsdag. Lørdag kusker han vår V5-banker på Momarken.

Sportspills meny lørdag:
V75 Momarken: V75-lørdag med damene i fokus
V4 Klampenborg: Galoppfest med Rafael
V65 Leangen lørdag kveld: Blitsen kommer ikke forgjeves
Oddstips 1: Everton skaker United igjen
Oddstips 2: Senker ikke bare Norge
Oddstips 3: Torino forsterker Milan-krisen
Oddstips 4: Kane kan ødelegge for Klopp
Tippetips: Costa berger Mourinho
Premier League: Oversikt over skader og karantener
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener
TV/Streaming: Slik ser du alle helgens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode

En strålende trav-og galopphelg står for tur, med Momarkens V75-omgang lørdag som det store høydepunktet. Verd å merke seg er også søndagens store V64-omgang på Täby galoppbane der en rekke norsktrente hester er på plass i kampen om store førstepremier. Merk også at det er en meget spennende V65-omgang på Leangen lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det har rullet på fantastisk bra for Nettavisens trav-og galopptips den siste tiden:
Søndag 4. oktober ble det strålende klaff til V4-spillet på Øvrevoll. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Det betød samtidig klaff for hele 11 andelslag på Eksperten. (fire lag med fem andeler a kr 200, to lag med fire andeler a kr 250, ett lag med fem andeler a kr 300, ett lag med fire andeler a kr 500 og tre systemspill med fire andeler a kr 750).

Fredag (9. oktober) smalt det igjen, for sikkerhets skyld både i V4-spillet og V5-spillet på Øvrevoll. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner.

Lørdag 10. oktober - En bra dag for våre kunder!
På Bergen Travpark sist lørdag, så slo en av Rolf Lerums godbiter i V75-omgangen til, og det var lekestue for overraskelsen Trygfaks (7,8%). Vårt mellomste forslag på Nettavisen (innl.pris kr 450) betalte tilbake 1 950 kroner i en favorittpreget omgang.

Under jackpotomgangen i Harstad senere på lørdagen, så suste Rolf Lerums mellomste forslag på Nettavisen inn (innl.pris kr 480) og betalte ut fine 2 744 kroner.

Lunsjfest i Boden
Mandag 12. oktober serverte Rolf Lerum flotte tips til V4-omgangen i Boden! Hans mellomste forslag på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte ut flotte 6 907 kroner.

Sterke V76-tips
Onsdag hadde undertegende los på store penger under V76-omgangen på Bjerke. Storskrellen 1 Quarnac De L'iton (femtevalg i V76-6 og markert kun på 4,3%) ble fanget opp på kun tre hester. Dessverre så fanget jeg ikke 6. valget 10 Ty Tinn i V76-7 og det mellomste V76-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 450) måtte derfor nøye seg med fem femmere (723 kroner per stk) og betalte tilbake 3 615 kroner.

I denne artikkelen skal det handle om V5-omgangen på Momarken lørdag, der jeg finner min banker allerede i V5-1 som er et amatørløp.

Den svært dyktige amatøren Erlend Rennesvik er garantert beste kusken i dette kaldblodsløpet og når han i tillegg er betrodd å kjøre den garantert beste hesten, er det gode forutsetninger for min V5-banker. 9 Tekno Jerken har vist strålende form gjennom hele 2015 og bortsett fra 15 Tuxi Titan er det ikke rare motstanden hesten møter her. Det må være en gedigen vinnersjanse og 9 Tekno Jerken i V5-1 blir min klare V5-banker på Momarken lørdag.
Rangering V5-1: A: 9 B: 15 C: 13-10-11-12-4-6-7-2-8-5-3-1

V5-2 - Oaks-revansje - Fireårige kaldblodshopper. 1640 meter auto.
Det kan være at det blir en favorittpreget V5-omgang på Momarken lørdag (9 Tekno Jerken i V5-1, 8 Brenne Rødi i V5-2 og 3 Tangen Jerkila i V5-5) er alle store favoritter i V5-spillet.

8 Brenne Rødi gjorde et strålende løp som toer på Leangen sist og måtte kun gi tapt for Jærvsørappen. Lørdag er det sprint og jevnaldrende hopper hun møter og det må selvsagt være en flott vinnersjanse.

Men all den tid jeg ikke spiller samlebonger. så er det rom for garderinger. 5 Tante Ragnhild lyktes ikke i Hoppederbyfinalen, selv om hun ble tredje. Sprint skal passe utmerket. Sprint er dog neppe noe ultrapluss for verken 6 Ness Tjo Stjerna eller 3 Norheim Faksine, men begge er tøffe og går til mål. Er 8 Brenne Rødi litt under pari for dagen, kan begge melde seg på i seierskampen og begge får således plass på mine V5-forslag.
Rangering V5-2: A: 8 B: 5-6-3 C: 7-1-4-2

V75-1/V5-3 - Stallansatte. Varmblod hoppeløp. 2640 meter voltestart.
1 Marple utstyres med Magnus Teien Gundersen og hoppa står med tre seire på de fem siste startene og svært mye tyder på at hun kommer til lede dette løpet underveis. 2640 meter er lite usikkerhetsmoment, men kusken er meget dyktig til å disponere underveis.

12 Tooltime imponerte på Bjerke nest sist som sterk vinner av et V76-løp. Ble på bakgrunn av det og sterke prestasjoner i det siste, hardt betrodd i sitt siste løp, et V75-løp på Klosterskogen. Kusk Kim Pedersen valgte å avvente angrepet fra sitt tillegg vel lenge den dagen og selv om hoppa avsluttet bra til fjerde, ble det feil i det løpet. Her er det billig imot og det må være en flott vinnersjanse for 12 Tooltime.

Jeg velger også å betale for 4 My Dream Come True. Nå skuffet riktignok hoppa som mye spilt i sitt siste løp, men da ble tempoet for høyt i førsterunden. Lørdag er det Svein Ove Wassberg opp, og det er et pluss. Står fint til på strek lørdag og kan sitte i rygger til Marple underveis. Det kan være seiersgivende og My Dream Come True kan skrelle i V75-1 lørdag.

Jeg har valgt å stå på disse tre i V75-spillet, men i V5-spillet garderer jeg bredt på de større forslagene.
Rangering V75-1/V5-3: A: 1 B: 12-4-9-14 C: 3-11-14-2-8-6-10-7-5

V75-2/V5-4 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Morten A. Pedersen og 3 Gio Follo sørget for herlig V65-klaff for Nettavisen da han norgesdebuterte med overraskende seier på Biri nest sist og kunne sørget for gedigen V75-fest for mine V75-tips på Leangen for to uker siden. Satt i tredje innvendig underveis og nærmet seg vinneren Caprino B.R. mot mål, men kom for sent og måtte nøye seg med andre. Lørdag er det klart enklere motstand og dersom Gio Follo unngår dødens, må det være en bra vinnersjanse.

9 Ronato imponerte voldsomt i sine første starter her til lands tidligere i år. Har kanskje ikke vært like bra på slutten, men samtidig støtt på betydelig hardere motstand enn han møter her. Fra bakspor må det selvsagt klaffe litt underveis, men Ronato har gode rygger fra start og må være et tidlig seiersbud her. Jeg står på 3 Gio Follo og 9 Ronato på mindre V75-forslagene.

1 Pico's Boy har førstesporet og bra sjanse til å forsvare det sporet. Er dog ingen stjerne dette, men teten er som vi vet ofte gull verd.

Jeg har valgt å stå på disse tre hestene i V75-spillet, men i V5-spillet får jag plass til ytterligere to hester. Mye spilte 8 Cummin imponerte med seier i svakt selskap i Årjäng i sin siste start, men fra spor åtte på sprint ser det verre ut og gjenta. Dog ikke helt umulig. 7 Next Photo Diamant holder hysterisk form, men har et dårlig spor. Med maks klaff kan det gå.
Rangering V75-2/V5-4: A: 3 B: 9-1-8 C: 7-2-5-4-6-12-10-11

V5-5/V75-3 - Norsk Oaks - 3-årige kaldblodshopper. 2100 meter auto.
V75-3 er finalen i Norsk Oaks for treårige kaldblodshopper og hele 300 000 kroner venter vinneren av det løpet. Stor favoritt til å ta hjem den velvoksne førstepremien blir Hoppekriterie-vinneren av året, 2 Tangen Jerkila. Hun imponerte i Hoppekriteriet og hun imponerte i kvalen til denne finalen. Svært mye tyder på at Gunnar Austevoll tidlig inntar taktpinnen i dette løpet og med tanke på at 5 Aase (denne er strøket) aldeles ikke fungerte i kvalen, må dette være en topp vinnersjanse. 2 Tangen Jerkila blir helt sikkert omgangens aller største V75-favoritt, men i en omgang med fallgruver i flere av de øvrige løpene, blir det mitt klare bankervalg i V75-3.

Men her handler det altså om V5-spill og der har jeg valgt å bankerspille 9 Tekno Jerken i V5-1. Det betyr at nevnte 5 Aase (er strøket) blir med på gardering i V5-spillet , i tillegg til 1 Torpa Olea som imponerte i kvalen.

På det største V5-forslaget får jeg også plass til uryddige 10 Jega Bottega og storoutsideren 9 Mjølner Tulla som var kraftig forbedret i kvalen. Rangering V75-3/V5-5: A: 2 B: 1-10 C: 9-3-4-8-6 D: 11-7-12