Rennesvik setter straffesparket


Dyktige Erlend Rennesvik kjører vår banker i lunsjen tirsdag.
Dyktige Erlend Rennesvik kjører vår banker i lunsjen tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Banker går ned en klasse, og bader hjem seieren! Uspilt godbit i finalen! Nytt lunsjsnadder er pågang, og her skal vi være med å krige om tusenlappene!

Sportspills meny:
Oddstips: Takknemlig CL-oppgave for Molde
Tour de France: Froome er i trøbbel
V4 Solvalla: Spennende V4-omgang
V64 Jägersro: Jackpotfest med en flyvende banker
V65 Momarken: Stortalentet innfrir

Det ble en NY V4-suksess fra Sverige, og Halmstad mandag 13. juli. Våre korrigerte forslag etter strykning satt bra, og det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420 betalte ut fine Kr.3 982,-. Fra Drammen denne tirsdagen fortsetter jakten på tusenlappene, og alt om dagens løp finner du lengre ned i tipsartikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Årjäng søndag 12. juli så ble det servert nye solide tips til Sverige. Vårt store V64-forslag med en innleveringspris på Kr.1 260 betalte ut Kr.6 005,- DD ble ranket ut på 1-rekke, og godbiten Lotta Roc (Odds 7,23) ble det servert topp info på! DD-odds: 18,01.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dette er tirsdagens menyer:

Kl.12.20 - Solvalla (V4)

Kl.13.30 - Drammen (V5 + V4)

Kl.18.50 - Momarken (V65 + V5)

Kl.20.05 - Jägersro (V64 + V4)

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Drammen knaller til med en utvidet lunsj denne tirsdagen, og i tillegg til den vanlige lunsjen som består av en V5-omgang så blir det også kjørt en V4-omgang. Løpene holder ikke noe spesielt bra kvalitet, og det kan fort smelle i flere plasser. 2 Comecatchme CJ (V5-3) har et straffespark foran seg i V5-3, og uten galopp så dreier dette seg om en banker!

Her er dagens objekter:

V5-1 : 8 Stolt Odin – Ekstremt åpent i innledningen hvor de fleste ikke «ønsker» å vinne. Ideen vår er en av de få hestene i feltet som enda har litt skalle, og selv om distansen nå ikke er noe pluss så kan den likevel avgjøre tilslutt da det ikke finnes de helt store tøffingene med her. Prøves som en frekkis, men garder løpet bredt. Her er det nemlig åpent!

V5-2 : 1 Enjoythefuture SC – Gikk tidsmessig bra første gangen ut, men var uansett ikke helt på topp. Nå er den behandlet etter dette løpet, og den har vært fin i jobb. Skulle den forsvare sitt innerspor, ja, da er nok dette løpet kjørt, og vi føler det dreier seg om en motivert favoritt.

V5-3 : 2 Comecatchme C.J. – Går ned mange klasser denne tirsdagen, og normalt sett så skal dette være helt grønt. Var sist ute i JGP, og der møtte den en helt annen verden av hester kontra det den møter her. Kusken er dyktig, og vi blir rett og slett overrasket om ikke dette dreier seg om tidlig tet og slutt! Banker!

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-4 : 6 Månestjerna – Er veldig bra når den først har dagen, og nå sist etter pause så går den helt OK i kulissene. Var da ute mot flere bra hester. Vi håper uansett at den er noe forbedret til denne oppgaven, og fra et åpent spor bak bilen så vil nok Bjarne Syvertsen klemme til direkte. Tåler å bli brukt underveis i løpene, og den kan overraske her. MÅ MED PÅ ALT!

V5-5 : 3 Amibuckaroonews O.S. – Har et utrolig fint løp foran seg her, og den er helt sikkert en av de beste på kapasitet. Kommer ut etter pause, den er behandlet, og rapportene på den er oppløftende. Glem ikke at den tredje sist slår en såpass bra hest som Closethegate, og dette er altså ingen dum traver. Er dessuten kjapp i vei, og sporet ble perfekt. MÅ PASSES, og vi roper et varsko! Var ute som et 10-valg da denne tipsartikkelen ble lagt ut, og selv om den helt sikkert blir spilt mer, ja, så kan dette vise seg å være en skikkelig godbit!