Romjulslunsj på Leangen


Giggs B.R. gjorde en flott Leangendebut for Arve Sjoner. I dag blir hesten stor favoritt i V5-1 på Leanhen.
Foto: Ned Alley: Hesteguiden.com
Giggs B.R. gjorde en flott Leangendebut for Arve Sjoner. I dag blir hesten stor favoritt i V5-1 på Leanhen. Foto: Ned Alley: Hesteguiden.com

Det er en meget fin V5-lunsj på Leangen denne torsdagen.

Travsporten tar som kjent ingen juleferie og det har vært fullt kjør med travløp gjennom julehøytiden. Det er V75 Julebonanza hver eneste dag frem til og med nyttårsaften og denne romjulstorsdagen er det Momarken som er vertskap for V75 Julebonanzaen. Det er spillestopp kl 19.30 i kveld, men før den tid skal vi også gjennom en V4-lunsj på Eskilstuna med spillestopp kl 12.20 og en V5/V4-lunsj på Leangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen er det nettopp Leangen det skal handle om. Her skal det kjøres seks løp i ettermiddag med både V5 og V4 på menyen. V5 starter først med spillestopp kl 13.40, mens V4 som omfatter de tre siste V5-avdelingene starter kl 14.18. Det er slett ingen lettløst V5-meny vi har foran oss, jeg landet på min V5-banker allerede i V5-1.

Solid Leangendebut
Det handler om 6 Giggs B.R. som gjorde debut i regi samboerparet Arve Sjoner/Ragnhild Bjørnbeth på Leangen for 10 dager siden. Fireårsvallaken gjorde sine 12 første starter i regi Anders Lundstrøm Wolden og vant tre løp i hans regi. Kjørte seg tidlig til tet forrige mandag for Arve Sjoner og vant meget enkelt da. I dag er det samboer Ragnhild Bjørnbeth som er tømmefører, men det er neppe noe minus. Motstandsmessig er det klart overkommelig i V5-1 og det bør være en meget bra vinnersjanse. Jeg tror på seier og bankerspiller 6 Giggs B.R. i V5-1.

Storfavoritten kan få kamp
6 Idjverven blir trolig den aller største V5-favoritten på Leangen i dag i V5-2. Vallaken til Trude Kleveland har hatt en strålende sesong og sprunget inn 127 000 kr på 17 starter. Innfridde som storfavoritt sist og har vunnet fire løp i år og seks seire totalt i karrieren. Kun en av disse er tatt på sprint og det at det er sprint i dag, er også hovedgrunnen til at jeg garderer. Møter noen formsterke sprinterer i dag og det Idjerven var heller ikke som best i seiersløpet sist. Jeg syner storfavoritten i dag.

Kanonsesong for fireårshoppa
I V5-3 som også er V4-1 blir kapable 8 Master de Pan spillefavoritt til tross for åttendespor. Hesten kan naturligvis vinne, men mitt klare objekt i dette løpet heter 2 Daddy's Angel. Hoppa var brenngod til seier nest sist (årets sjette seier) og hadde kanskje fått med seieren å gjøre sist også, om den ikke hadde brutt ut flere spor ut mot oppløpet. Står ypperlig til spormessig i V5-3 i dag og kan ta årets sjuende seier.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Møter ikke Bokli Teddy nå
I V5-4/V4-2/DD-1 har 7 Stumne Lyn en flott oppgave på papiret. Jeg hadde god tro på hesten sist i V65-1 som var finalen i tradisjonsrike Hesteeierkanna. Satt tidlig i tet fra sin strekposisjon da, men fikk en meget opplagt Bokli Teddy over seg nedover oppløpet og hadde tapt for denne da galoppen kom på oppløpet. Mye billigere imot i dag og 7 Stumne Lyn blir min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Herlig V5-finale
V5-5/V4-3 er et flott varmblodsløp der jeg garderer ganske bredt. 3 Vacation Queen blir atter mitt objekt. Den formsterke hoppa måtte strekke våpen for seiersmaskinen Bestbyarsenal sist på Leangen, men gjorde en ny flott prestasjon. I dag er det sprint og normalt er det en fordel for Vacation Queen som også har trukket et flott tredjespor bak bilen. Min favoritt i et meget fint spilleløp.