*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Sjelden banker fra Fladen

Frode Fladen kusker en del hester for Anders Lundstrøm Wolden. På dette bildet ser vi treårige Scar. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det er svært lenge siden Nettavisen lanserte hjemkomne Frode Fladen som bankerkusk, men mandag får han tillit i V5-lunsjen på Bjerke.

22.05.17 13:13

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Kristine med overlegen V65-banker
V4 Dannero: Spennende lunsjomgang fra Sverige
Oddstips Eliteserien: Stabæk har livtak på Viking
Oddstips Allsvenskan: Djurgården sliter i Stockholm-derbyene

En fantastisk trav- og galoppuke står for tur, med den store Elitloppshelgen på Solvalla kommende helg. Det betyr V75 både lørdag og søndag fra Solvalla og en parade av store løp og herlig sport. Men det er en stund til det enda og mandagen er som vanlig innholdsrik. Den starter med "fransk V5-lunsj" på Bjerke med spillestopp allerede kl 11.10 og etterfølges av V4-lunsj på Dannero. Til kvelden er det så duket for en flott V65-omgang på Leangen og en flott V64-omgang på grensebanen Årjäng.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen har hatt solid tipsflyt den siste uken, selv om det ble vrient i V75-spillet på Jarlsberg lørdag. På Bergen travpark torsdag ble det derimot superklaff i V65-spillet.

Lerum med luketømming i Bergen 18. mai!
Det var igjen duket for en herlig opptur i Bergen denne torsdagen, og tipsene satt knallbra! Nettavisens V65-forslag med innl.pris kr 900 satt som spikret, og det betalte ut hele 23 044 kr.

V65-systemfullklaff på Øvrevoll 17. mai!
Nettavisens galoppeksperter kom ikke helt i mål på de flate kupongforslagene i V65-omgangen på Øvrevoll på 17. mai. Disse fikk alle hhv tre og seks femmere (kr 187 per femmer). Men flere av systemene satt som de skulle og det var systemene som hadde banker på 4 Icecapada i V65-3 som også var hovedbankeren på onsdag! Systemet "BirgerV65Nasjonaldag3" (20 andeler a kr 200) betalte ut kr. 30 109 i ilkhet med systemet "BirgerV65Nasjonaldag6" (4 andeler a rr.1000) Begge disse systemene fikk to seksere pga en sen strykning. Systemet "BirgerV65Nasjonaldag1" (4 andeler a kr 1500) betalte ut kr 16 644.

Fasit V75 Jarlsberg lørdag
Begge mine V75-bankere på Jarlsberg sviktet, men på halvparten av de alternative oppsettene kalt "SisteMedV75Gulljackpot" bankerspilte jeg 14 Heartbreaker V.S. Andelslagene på Eksperten med fire andeler a kr 500, seks andeler a kr 332, fem andeler a kr 400 og ett stk fire andeler a kr 899, ble det bra uttelling. Disse inneholdt fem seksere og 75 femmere og betalte tilbake drøye 8 000 kr hver seg. Totalt var det åtte slike andelslag.

Det er en spillemessig høyinteressant V5-lunsj som skal avvikles på Bjerke mandag og for første gang på evigheter lanserer jeg hjemkomne Frode Fladen som bankerkusk i V5-5.

Får sin første seier i Norge?
Det handler om Anders Lundstrøm Wolden-trente 3 Southwind Gizzel. Fireårshoppa har gjort tre starter her til lands etter sin ankomst til Norge og fortsatt til gode å vinne. Norgesdebuterte på Bjerke 3. april, men var ikke til sin fordel den dagen og endte i de slagnes rekker. Bedre ble det nest sist på Bjerke under krevende baneforhold da hun holdt godkjent til andre fra tet, og sist på Bjerke gjorde hun sitt hittil beste løp her til lands med å bli toer bak gode Don Di Quattro. I alle de tre løpene har distansen vært 2100 meter. Mandag er det sprint, og denne dama er bra fra start og står således bra til spormessig mot ikke altfor skarp motstand. Jeg tror på seier og bankerspiller 3 Southwind Gizzel i V5-5 og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hultman slipper ikke nå
I V5-1 setter nok en del spillere sin lit til 6 U.S. Snowflake og Gøran Antonsen og kommer denne seg til tet, er trolig løpet kjørt. Men jeg innbiller meg at Marcus Hultman ikke slipper teten dersom han klarer å forsvare sitt innerspor med 1 Nancy L.G. Sist på Bjerke valgte nemlig Hultman meget overraskende å slippe teten til enkle Sima Starlight og Nancy L.G. ble sittende bom fast over mål, tilsynelatende med mye krefter spart.

Høitomt med beste hesten?
1 Bleke Gnisten blir favorittspilt i V5-2, mye grunnet at han avviste gode Frøyu Petter i seiersløpet sist i Drammen. Fra innerspor er det bra sjanse for at Tor Wollebæk forsvarer sporet med Bleke Gnisten. Men jeg tror Eirik Høitomt bak 2 Lex Storm har klare ambisjoner i dette løpet og feilfritt er denne slett ikke verst. Sammen med Geir Flåten-trente 3 Gonagas Rebell skiller disse seg litt ut i V5-2.

Laber klasse på V5-3
Det er meget laber klasse på V5-3 og et meget vrient løp å rangere. Den sju år gamle vallaken 3 Ty J.T.O. er ikke hesten som rader opp seire (2 seire på 32 starter), men han gjør sitt beste stort sett hver gang og holder stort sett alltid farten til mål. Det er det ikke så mange andre som gjør i dette løpet, og derfor setter jeg førstevalget på denne.

Kanonbra sist - men blir ikke veldig mye spilt
I V5-4 setter jeg tipsener på 8 Polar Rocky tross et kinkig åttendespor bak bilen. Vallaken som trenes av Karoline Krogh-Hanssen holdt meget tappert fra dødens sist mandag og måtte kun se en god Calypso H. foran seg i mål. Nå har Polar Rocky gjennom hele karrieren blandet gode prestasjoner med mer middelmådige prestasjoner, men uansett skal han tas på alvor etter løpet forrige mandag.

Annonsebilag