Solberg må fikse cashen

Ridolini Park og kusk Tom Erik Solberg bankerspilles i både V5A og V5B på Klosterskogen torsdag kveld.vant 2.løp. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Ridolini Park og kusk Tom Erik Solberg bankerspilles i både V5A og V5B på Klosterskogen torsdag kveld.vant 2.løp. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Nettavisen er strålende tipsform og har spilt inn ca 1,3 millioner kroner de siste fire dagene. Torsdag skal Tom Erik Solberg sørge for V5-cashen på Klosterskogen.

Sportspills meny torsdag:
V65 Øvrevoll: 77 er navnet
Lunsj-V5 Bjerke: Bankerfri lunsjjakt
V4 Axevalla: Nye godbiter til lunsj
Oddstips 1: Gode gamle Rangers jakter opprykk
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisen holder strålende tipsform for tiden og også på Bjerke onsdag ble det flott klaff. Det minste V76-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 180) suste inn med sju rette og betalte tilbake pene 3 454 kroner. I tillegg ble det klaff for en hel bråte med andelslag og totalt ble det ca 150 000 kroner innspilt på Bjerke onsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Søndag klinket Rolf Lerum til med norske Tangen Stegg (4-valg) som banker mot dagens tyngste favoritt til V64-løpene på Lindesberg! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 144), ja, det betalte ut fine 2 071 kr. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

Rolf Lerum ga seg ikke med det. Mandag ble det herlig klaff for et andelslag på Halmstad (fire andeler a kr 500). Det andelslaget betalte tilbake 60 065 kroner. Tirsdag var Lerum på farten igjen til V64-løpene på Eskilstuna. Hans systemspill (fire andeler a kr 1000), betalte tilbake pene 26 437 kroner.

Helt enormt ble det for Leirvågs V65-tips til Leangen mandag. Åtte andelslag på Eksperten suste inn med seks rette til en snittutbetaling på ca 90 000 kroner og totalt spilte Leirvåg inn over 760 000 kroner på Leangen mandag. Totalt har Nettavisen dermed spilt inn gevinster for ca 1,3 millioner kroner de siste fire dagene.

Torsdag kveld er det kun spill til Norge som gjelder. Øvrevoll byr på en herlig V65, mens Klosterskogen travbane byr på dobbel V5. Slik var det også 30. april. Da så både V5A og V5B-spillet på Klosterskogen overkommelig ut på forhånd. Slik endte det ikke. Ingen spillere maktet fem rette i V5A og det ble velvoksne 191 399 i utbetaling for fire rette. I V5B-spillet ble det riktignok utbetaling på fem rette, men kun tre kuponger overlevde og det endte med 175 300 kroner i utbetaling.

I kveld ser det skummelt ut på forhånd, men vi bruker samme banker i både V5A og V5B. Tom Erik Solberg er en kusk som nesten alltid forvaltet gode vinnersjanser godt. I V5-5A/V5-2B sitter han opp bak storfavoritten 9 Ridolini Park. Femåringen har vært meget bra i sine to siste starter og har en fin oppgave på papiret i kveld. 2500 meter er garantert ikke noe minus, og er hesten som sist, så bør han legge dette feltet på rygg. Vi bankerspiller i begge V5-veddemålene.

Heldekk 1
V5-1
er fint spilleløp med mange gode sprintere på plass. 8 Seven Cru er formhesten i løpet og hadde hesten hatt et bedre startspor, hadde vi muligens lansert et bankerspill. Men spor åtte på Klosterskogen på en sprint, det er så store minusfaktorer at her må det garderes. Vi jakter skrellen og betaler for samtlige tolv startende på alle spilleforslagene.

Heldekk 2
Fredag 15. mai sørget Tangen Plugg og Stian Eilefsen for V5-fest for Nettavisens tips på Biri. Som 2,7 prosenter i V5-4, var hesten nesten alene ansvarlig for storfine 17 139 kroner i V5-utbetaling. Fireåringen imponerte i det løpet og blir for sikkerhets skyld favoritt i V5-3B i kveld. Møter dog mye bedre motstand i kveld og som i V5-1A, setter vi på alle 15 startende hestene på det største forslaget her. Det er mange fine hester på farten i dette løpet.