*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Solberg misser ikke

Tom Erik Solberg og Ridolini Park blir store favoritter i V5-1 på Klosterskogen tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Tom Erik Solberg er stort sett til å stole på når han setter seg opp bak store favoritter. Tirsdag kusker han Nettavisens lunsjbanker på Klosterskogen.

En hektisk tirsdag står foran oss og hele fire travkjøringer skal avvikles før tirsdagen er omme. Vi startet med V4-lunsj fra Bollnäs, før Klosterskogen overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden er det Sørlandet som byr på V65 her hjemme, mens Romme byr på jackpot og strålende sport i V64-spillet fra Sverige tirsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Klosterskogen er det store favoritter på farten i lunsj-V5 og på forhånd ser det oversiktlig ut. Den største favoritten dukker opp allerede i V5-1 og bærer navnet 2 Ridolini Park.

Flott kapasitet
Den flotte Varenne-sønnen til Gunnar Hagebø fra Skien kommer til start med to strake seire på Klosterskogen og innfridde som vår V5-banker på nettopp Klosterskogen i siste starten 19. mai. Tok da ned gode Pingo Spring etter å ha sittet et stykke bak underveis. Den samme Pingo Spring som enkelt plukket ned kapasitetshesten Hades Håleryd på Bjerke sist onsdag.

Gaveløp
Trav er fortsatt ikke matematikk, men normalt skal 2 Ridolini Park ta seg av V5-1 på Klosterskogen tirsdag. Motstanden er skral, selv om 8 Jam Star O. gjorde et brukbart seiersløp på Forus tredje sist. Fra spor to bak startbilen skal Tom Erik Solberg ha kontroll på dette, og 2 Ridolini Park må bli dagens lunsjbanker i V5-1.

Må jakte skrell
All den tid det på forhånd også ser ut som en god vinnersjanse for favoritten 3 Echo Of Love i V5-4, må vi ha hjelp i noen av de øvrige løpene. Således tar vi heldekk-varianten i V5-2, der 2 G. Man Tooma som vant på Jarlsberg fredag blir klar favoritt. Imponerte ikke voldsomt i det seiersløpet og bak favoritten er det jevnt.

Echo tar sin andre strake
I V5-4/DD-1 blir altså Karoline Krogh Hanssen-trente 3 Echo Of Love stor favoritt. Denne fireårshoppa har ikke imponert voldsomt tidligere, men etter å ha gjort et flott løp til andre på Färjestad i nest siste starten, var det åpenbart at hoppa hadde hatt nytte av pisken der borte. Gjorde ihvertfall et sterkt seiersløp på Klosterskogen i starten etter Sverige-turen og viste moral nedover oppløpet. Møtet svært billig motstand i V5-4/DD-1 og i DD-spillet bankerspiller vi.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men vi har historikken friskt i minne på denn dama, og velger å spe på med et par garderinger i V5-spillet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag