Spennende lunsj på Bjerke


Oddmund Wallevik, og Wizard Of Ousse får mange tilhengere i totoen på torsdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Oddmund Wallevik, og Wizard Of Ousse får mange tilhengere i totoen på torsdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Jevn omgang! Frekke objekter i DD-spillet! Kapabel ide mot en mye spilt favoritt! Vi er klar for en riktig så fin dag på Bjerke torsdag!

Sportspills meny torsdag:

V4 Årjäng: Nytt lunsjsnadder fra Sverige
V65 Øvrevoll: En perfekt torsdag på Øvrevoll

Dagens dobbel: Tøff gullstrid i Finland

Superobjektet innfridde på Örebro 8. september!

Det var jackpotfest på Örebro denne kvelden, og tipsene satt meget bra til vårt naboland. Det reduserte V64-forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut fine Kr.2 342,-.

I omgangen hadde vi jobbet frem et SUPEROBJEKT! 12 MT Kornelia (11-valg i Travronden - 4-valg i spillet), og vi serverte følgende info:

V64-3 : 12 M.T. Kornelia (4%) – Her må vi bare prøve oss med et sjokk, og vi gjør det på en formbombe som er MILEVIS bedre enn raden! Nå sist ble den sittende bom fast med alt igjen, og den så helt rå ut for dagen! Nest sist så takter den flott om etter sene luker, går 10,5 s 500m, og den kommer pigg i mål på en meget god tid! Trenger selvfølgelig litt tempo fra denne utgangsposisjonen, men får den det så kjemper den normalt sett helt der foran. MÅ MED PÅ ALT AV SERIØSE BONGER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig opptur på Sørlandet 6. september- Kr.70 000 innspilt!

Undertegnede har Sørlandets Travpark som sin hjemmebane, og der kan man nesten "KREVE" at jeg byr på noe spesielt til en hver tid! Fra hjemmebanen denne søndagen så satt mitt reduserte kupongforslag med en innlervingspris på Kr.540 som spikret. Belønningen for dem som leverte det ble flotte Kr.5 947,-.

På Eksperten gikk elleve av våre flate bonger med navn HjemmebaneV65 søndag inn, og disse betalte ut fra Kr.5 947 og oppover. Innleveringsprisen på disse bongene var fra Kr.500 til Kr.2 000,-. Totalen på denne flotte søndagen stoppet på Kr.70 000,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerke klemmer til med en spennende lunsjomgang, og vi tror på bra kroner for dem som kommer til lukene. De helt klare bankerne finnes ikke i omgangen, og vi spiller uten banker. Vi har dog funnet et lås som normalt sett skal stå alle dager i uken, og det er 1 Everybody Dream + 10 Wizard Of Ousse (V5-3). Få ellers med deg følgende:

V5-1 : 2 CC Noble Augustinu – Har ikke innfridd, men nå er den betydelig bedre enn raden, og den duger til lunsj. Ble sittende bom fast i Derbykval sist, mens det ble helt feil for den nest sist. Her står den nydelig til, motstanden skremmer ingen, og den må med på alt av seriøse bonger! 3 S.J.’S Victoria – Kan være noe for dem som fisker på dypet. Så nemlig klart forbedret ut sist når den passerte mål med krefter igjen. Erlend Rennesvik tok tre strake med den i årsskiftet, og den tåler å bli brukt underveis når den er i form. OBS!

V5-2 : 1 Trade Man – Ble sittende bom fast som PIGG i Derbykval sist, og den var også positiv nest sist. Virker å utvikle seg fint for tiden, og dette er en passende oppgave. Har tidligere kun vært middels fra start, og sporet kan derfor være noe sjansebetont. Blir den bare ikke fast så skal uansett sjansene være gode, og vi ILER til med førstevalget.

V75 betalte ut 12,6 millioner sist lørdag! På lørdag ligger det nye 10 millioner ekstra å venter på en eventuell alenevinner!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Bjerke

V5-3 : 1 Everybody Dream – To hester gjør opp her, og vi låser dette løpet. Vi setter det som trolig blir 2-valget først da dette er en traver som er milevis bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Vant lett på en OK tid nå sist, og det var det første løpet etter et lengre avbrekk. Den så rett og slett lysende fin ut for dagen! Nest sist så er den kun et par tideler bak Restless Cash, mens den tredje sist blir tatt ned på streken av Moveslikejagger. Skulle den være kjapp i vei her, og kanskje beholde sitt innerspor, ja, da må sjansene være gode. Vi tar dog med 10 Wizard Of Ousse for å være helt trygg på å komme videre.

V5-4 : 7 Faks Mollyn – Småskummelt løp uten hester som er helt sjanseløse. Ideen vår føler vi er på vei opp i form, og den var klart positiv sist etter en liten pause. Kommer her ut i helt riktige omgivelser, og greier bare Espen Schem å kjøre feilfritt, ja, da skal sjansene være gode for vår frekkis! PASSES HER!

V5-5 : 10 Per Halbak – Kom ut etter et lengre avbrekk sist, og vi syntes den var positiv direkte. Kom da via sporene fra sin sisteplass runden igjen, og den stod bra på til mål. Hadde uansett svært godt av denne blåseren i kroppen, og den kan ventes hakket opp til denne starten. Motstanden skremmer så visst ikke, og får den bare litt tempo, ja, da burde den dukke opp helt i fremste rekke. MÅ MED PÅ ALT!