Spennende lunsj på Forus

Grand Sandy og Jørn Bjaanes møter på riktig motstand tirsdag. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Grand Sandy og Jørn Bjaanes møter på riktig motstand tirsdag. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankerfritt! Frekke bud er pågang i DD-spillet! Det går fort mot fine kroner for dem som løser dagens V5-rebus fra Forus!

Sportspills meny tirsdag:
V65 Momarken: Svært interessant V65-omgang
V65 Täby tirsdag kveld: Galoppeksperter i form
V64 Jägersro: Lövgren har bankeren
Oddstips 1: Bologna jakter Serie A-retur
Oddstips 2: Målfattige opprykksdramaer
TV-fotball: Oversikt over ukens TV-sendte kamper

En svært så begivenhetsrik tirsdag står for tur, der Nettavisen kommer med tips til fire travkjøringer og et galoppstevne. Moroa starter med V4-lunsj fra Romme og fortsetter med lunsj-V5 fra Forus. Til kvelden er det V65 fra Momarken, det er V64 fra Jägersro og det er galopp med V65 fra Täby galoppbane.

Tipsene har satt fantastisk sterkt den siste tiden, og totalt sett så har våre forslag spilt inn langt over 1,5 millioner kroner! Høydepunktene har vært MANGE, men det vi husker best skjedde på Leangen mandag 25. mai hvor vi spilte inn hele 750 000,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjekk ellers ut følgende gevinster:

* Lindesberg 24. mai - 150 000 innspilt! Banker: Tangen Stegg (4-valg)!

* Sørlandet 24. mai - 60 000 innspilt! DD-banker: Sagitta (5-valg)!

* Halmstad 25. mai - 60 065 innspilt!

* Eskilstuna 26. mai - 26 347 innspilt!

* Forus 26. mai - 50 0000 innspilt!

* Bjerke 27. mai - 130 000 innspilt!

* Klosterskogen 28. mai - 60 000 innspilt!

* Solvalla 30. mai - Over 200 000 innspilt!

* Klampenborg 30. mai - 60 000 innspilt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spiller bankerfritt fra Forus denne tirsdagen, og kan by på følgende:

V5-1 : 5 Petite Oiseau – Har et NYDELIG løp foran seg denne tirsdagen, og det kan fort dreie seg om tet og slutt! I Bergen nå sist så varslet den form etter en liten pause ved å avslutte bra. Det løpet i kroppen har nok gjort godt, og den må bare prøves fra slike betingelser! SPILLES!

V5-2 : 5 Benjamin AS – Er variabel, men skal denne vinne et løp så må det være når den står til slik som her. Nest sist er den KLART POSITIV, og da avslutter den bra etter hinder på veien. Kan muligens komme seg tidlig foran nå, og da tror ikke vi på tempo. Fortjener et forsøk, og vi roper et varsko!

På lørdag kan du bli 13 millioner rikere ved å spille V75!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-3 : 6 Kleppe Snigen – Er den hesten i feltet hvor det finnes skalle, og oppfører den seg, dvs holder seg unna galoppen, ja, da skal sjansene være meget gode. Kom strålende tilbake etter galopp sist, og den vant med krefter igjen. Et lite felt er et stort pluss, og vi må bare ILE til med førstevalget!

V5-4 : 10 Grand Sandy – Er en av feltes klart beste, og den tippes frekt her. Kommer ut etter en pause på vel fire mnd, og vi forventer at den er godt forberedt. Har gjort det OK mot de beste i årgangen, og dette løpet er billigere. Er normalt sett travsikker, den står i en bra rygg, og den MÅ tas på alvor!

På lørdag kan du bli 13 millioner rikere ved å spille V75!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-5 : 11 Kafka D. – Småskummel finale hvor vi velger å gardere bredt. Draget vårt virker å være på riktig vei, og den gikk OK også sist. Har nå fått noen løp i kroppen, og det skal bare ha gjort godt. Kan felle alt med tempo, og den skal med på alle seriøse bonger.