Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Øvrevoll:
Store penger i luften på Øvrevoll
V5 Sørlandet:
Spennende V5-lunsj med banker på revansjejakt
V4 Halmstad: Vi ganger opp i V4-lunsjen
Tippetips: Norge skal smadre fotball-miniputten
Oddssingel EM-kvalik: Premier League-stjernen skal herje med grekerne

En særdeles innholdsrik torsdag venter, og her blir det både trav og galopp. Vi skal først til Halmstad denne torsdagen, og her er V4-omgangen i gang kl.12.20. Deretter blir det også en lunsj på undertegnedes hjemmebane. V5-lunsjen til Sørlandet begynner kl.13.40. Øvrevoll er først ut om kvelden, og moroa på galoppen starter til fast tid kl.18.30. Gävle byr så på sin V64-omgang kl.19.30, mens Bergen avrunder med en herlig V65-omgang kl.19.35.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sørlandet byr på en SPENNENDE V5-omgang denne torsdagen, og det er en omgang vi liker skarpt. Vi skal prøve å felle dagens tyngste favoritt, og jakter heller lunsjcashen med å banke 3 Ithinkiama Genius (V5-4). Denne så enormt bra ut sist, og kommer med superform til dagens løp. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V5-1 : 8 Dancing Queen – Ble sittende bom fast sist mot en helt annen verden av motstand kontra det den møter nå (Hillary BR vant…), og den utvikler seg fint for tiden. Her er det med få unntak billig i mot, og takler den bare volte på et OK sett, ja, da skal sjansene være meget gode. Vår klare tipsener. Spekulerer man så skal man se litt opp for 7 Alo Venue som sylspurtet sist (09,4 s 300m), og som stadig er bedre enn raden. Kusk i mot, men hesten har fakta form til å overraske.

V5-2 : 12 Valle Hugo – Blir veldig hardt betrodd her, og 25,6/2600ma med galopp fra løpet sist lyser mot spillerne. Vær dog litt OBS på at den ble kjørt helt ned i kjelleren sist, og vi er fakta litt usikker på hvor mye bedre denne er enn de «nest beste» i dette feltet. Motivert favoritt, men vi tør ikke å banke den pga løpet sist kan ha satt sine spor.

V5-3 : 4 Stjernesjura – Har rotet i sine to første løp for Tjomsland, men vi er inne på at det kun er små justeringer som skal til så vil denne gå feilfritt. Er bedre enn rad, og skikker den seg her så tror vi fakta den bare vinner et løp som dette. Er en banker for de virkelig frekke!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V5-4 : 3 Ithinkiama Genius – Må ha en STOR sjanse her. Den feilet med ALT igjen i stengt posisjon i Derby-kval på Bjerke sist, og hadde gått ca 15,3/2600ma uten denne galoppen. Er lynrask fra start, og det vil overraske oss mye om dette ikke er den tidlige tethesten. Taper ikke et billig løp som dette fra tet, og vi må bare prøve oss med det deilig bankerspill. ALL IN!

V5-5 : 2 Kleppe Elfina – Kom ut etter pause sist, og den hadde godt av det løpet i kroppen etter oppholdet. Nå blir den SOLID kuskeplusset med Tengsareid, den står spennende til på strek, og leverer den på sitt beste trenger den ikke å bli enkel å fange. Glem ikke at en såpass god hest som Lesja Odin måtte helt ned i kjelleren fra 40m tillegg for å hente tillegg på Kleppe Elfina tidligere i år (31.03.2019). PASSES NÅ!