*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende V5-spill i Bergen

Svein Ove Wassberg har flere flotte sjanser på hjemmebanen torsdag. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

To spennende V5-spill! Vi spekulerer i mot flere av favorittene! V5-fest i vente fra Bergen Travpark!?

Fra Momarken tirsdag 9. juni ble det servert knallsterke tips i V5-spillet! Shiraz JC (4-valg) var med på kun to hester på den lille-bongen. Tarndon (4-valg) ble servert som vår ide i monteløpet mot en av dagens tyngste favoritter. Vårt lille forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut flotte Kr.3 796,-. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en helt PRAKTFULL HELG i vente, og dette er den fineste helgen i året. Oslo Grand Prix kjøres på søndag, og vi har tre sterke kort med i hovedløpet. BBS Sugarlight blir STORFAVORITT, og det er lenge siden at en norsk hest har vært en såpass klar favoritt på forhånd! Det kjøres V75 både lørdag og søndag, og verdt å merke seg er at Norsk Rikstoto knaller til på lørdag. Da er det nemlig igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT! Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips til løpene på Bjerke litt senere denne uken.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Bergen Travpark inviterer til to spennende V5-spill denne torsdagen, og ingen av V5-rebusene er helt enkel å løse. Vi spiller uten banker på de litt større bongene, og kan by på følgende objekter:

V5-1 : 10 Delphis Jag – Har fått seg fire løp i kroppen etter en alvorlig skade, og den blir stadig bedre. Selv om det var billig imot sist så gjør den en strålende sisterunde. Drar torsdag stor fordel av et lite felt, og motstanden skremmer så visst ikke. Rankes frekt først, og vi roper et varsko!

V5-2 : 5 Føynland Jerven – Tror vi fikk seg en reaksjon på det løpet den gjorde tredje sist hvor den ble tømt helt. Har ikke fungert aksjonsmessig de siste to gangene, men den har likevel gått gode løp. Er den ikke behandlet siden det siste løpet så er vi mer enn skeptisk, og dette er en traver som vi helst ville sett i varming før bongene ble levert. Motivert favoritt, men vi føler oss ikke helt trygg på den med tanke på hvordan den har sett ut de siste to gangene.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-3 : 4 Reggae La Marc – Er feltes beste hest, men Ove Wassberg gjør det ofte vrient for seg selv når han står på 20m tillegg. Kjører han ikke denne for passivt, ja, da kan den rett og slett knekke ned disse selv om den må gjøre litt jobb. Plasseres knepent først i dønn riktige omgivelser.

V5-4 : 10 Waikkiki Man – Er i en fantastisk form, og den skal ikke bli lett å stoppe på hesten sin beste distanse. Gikk en enorm sisterunde til en sikker seier nå sist, mens den var RÅ etter en grov galopp nest sist. Distansen passer draget vårt bedre enn de andre i dette feltet, og har man bare kontakt tidlig i sisterunden så feller den fort samtlige. BANKER FOR DE FREKKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-5 : 5 Stumne Sindy – Er bedre enn raden, og i dette svake løpet så er den ikke ueffen. Den fullførte fint nest sist, mens den nå sist feiler med tilsynelatende alle kreftene sine igjen. Kai Johansen satt bare og tittet seg rundt med Stumne Sindy, men feiler altså da som pigg i angrep ned mot siste sving. Nå er Svein Ove Wassberg tilbake i vognen, og når det gjelder motstand her så skremmer ingen. TAS MED PÅ ALT!

V3B : 7 Tana Faxen – Denne likte vi godt etter et lengre avbrekk nå sist. Kneblet da Rapp Fond oppunder mål etter å ha blitt litt hindret i den siste svingen. Fungerte klart bra, og vi er spent om den er enda et hakk forbedret nå. Med unntak av fartsfylte 10 Rigel Vilja så er det ingen i dette feltet med en veldig klasse, og Tana Faxen skal opplagt tas på alvor. Legg også merke til at den nå er 20m billigere ute kontra Rapp Fond.

4B : 1 Luggom – Er bedre enn raden, og den er spennende her om den får det til å stemme. Sist så feilet den i fra seg en fin premie og en tid langt ned på 34-tallet i den siste svingen. Blir torsdag VELDIG kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, og den har et riktig løp foran seg. Trenger ikke å bli veldig mye spilt med en dårlig rad, og den er opplagt verdt et forsøk!

5B : 6 Vertigo Bjørn – Ble bortkjørt sist, og den hadde vunnet det løpet med en litt mer heldig styring. Her har den et KNALLFINT løp foran seg, og skulle det ikke bli helt feil for Håkon Steine så må sjansene være svært gode. Motivert favoritt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag